Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alabileceğim kimse olmadığından fiyatına bakmamıştım sipit hakket 10 tl miş ucuzda yaa..

benim dediklerim babet deildi ama sandalet tarzı acık yani

cnm ben bahsettiğin tarzda gördüm pazarda hem bakırköy,hem beylikdüzü pazarında ama utandım yaklaşmaya malum düğün dernekte yeni geçti abiye ayakkabılar uçuk rakamlardaydı ve ben 4 adet ayakkabı değiştirdim ..mısırdanda aldım sandalet ( utandım yani kocişe göstermeye bu kez...

ayy canm benmm
tekrar yaptığın mükemmel olurr emin oll

kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben tarifin azizliğine uğradım,yanlış algılamışım ya
çok hamaratım aslında:sinifsinif:

canm ez önce onları sonra pıudingle karıştır piramit pasta gibi yap arasında muz da koy öyle değerlendirr

ayyy ama çok şirinlr yaaaaa....

evettt:ecrin_bebek:

geçen hafta dayanamayıp markofoniden ayakkabı aldım
eşim sormadı yenimi diye çünkü çok ayakkabım var
ay dedim kaynadı bunlar :))
dün annem piknikte demezmi ayakkabıların yenimi :))sırnaşık şey

doğru dedin cnm ya sağol walla
bisküvi niyetine kullanırım hemde israf olmamış olurrr
piramit dediğin mozaikmi cnm bu arada??

he he :) yok bunlar farkedilmicek gibi değilki,kırmızı+laci beyaz yeni çıktı zaten o da bnmle beraber mecbur modayı takip ettiğinden bilir yeni olduğunu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anneden kaçmazz

kız casper aferin valla ii fikir..

)))))

doğru dedin cnm ya sağol walla
bisküvi niyetine kullanırım hemde israf olmamış olurrr
piramit dediğin mozaikmi cnm bu arada??

evet tatlmm
istersen karıştırdıktan sonra seraya dök ince olarak buzluğa az birazcık donsunn
sonra muzu koy içine sonra üçgen yap kenarlardan katlayıp olsun sana piramit pasta )))

onları gördüm ya doğurasım geldi ehhh yani cutem bu yapılır mı kaydirigubbakcemile3

bnmde öle şeleri görünce içim gidiyo ama sonra yok yok diom kim bakıcak, annem gelse bakmaya şehir dışında yani yerleşmesi lzm bana,e 1-2 ay da diilki insan eşiyle başbaşa olmak ister arada..bakıcı tutsam kıyamıyorum..ne zmna kdr ertelicem bakalım..

he he :) yok bunlar farkedilmicek gibi değilki,kırmızı+laci beyaz yeni çıktı zaten o da bnmle beraber mecbur modayı takip ettiğinden bilir yeni olduğunu kaydirigubbakcemile3

evt ama onlardan değildi cnm yinede çok güzel benimkilerde farkedilmeyecek gibi değil aslında...

evt kaçmadı walla
bende sayılır dedim o anda :)) aslında hayatta eşimden bişi saklamamda
o hafta ona hep söylendim çok masraf yapıyosun diye sositososito

piramit pata fikrini bu akşam deniycem
işllh işe yarar
yanında da dondurmayla servis olursa mutlaka yarar..kaydirigubbakcemile2

ayy sen mi ben mi adaa
bide sormaya başladılar artık ee bebiş ne zaman diye
bende diyorum ki verin biraz para borçları kapatalım bebiş gelsin hemen delikafadulden

bebek bereketiyle gelir sen merak etme ..ablmlar ne şartlar altında çocuk sahibi oldular ..ama ne zamanki çocuk oldu işleri düzene girdi ..maddi olarak çok rahatladılar v.s. bebek eve bereket getiriyor kesinlikle buna emin ol ..örneğini çok gördüm

bal ,dondurmaylamı servis edicen,ayy aaayy iice iştahım açıldı...kalkıp bişiler yiyim bari tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…