- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
öncelikle kandiliniz mübarek olsun canlarım...akşam bi taze fasülye yapmışım kocam parmaklarını yedi CUTE cim çok sağolasın 11 aylık evliliğimde yaptığım en güzel taze fasülyeydi.süpper olmuş adam şaşırdı kim yaptı dio:))) ben tabki dedim...ağzına sağlık şekerim:)))günaydınn cnm bnmm,tabiki koymam mı sirke...hakket kıyır oldu..çok tşk ederimmm...
günaydınlarr,ah keşke uzatabilsem o tabağı ekranlarınızdan..
günaydınn cnm..
:1hug:hayırlı kandıller
cute ellerıne sağlık cnm
hemen yazıyorum tarıfı
missssssssss gıbı kokuyyyyoo
öncelikle kandiliniz mübarek olsun canlarım...akşam bi taze fasülye yapmışım kocam parmaklarını yedi CUTE cim çok sağolasın 11 aylık evliliğimde yaptığım en güzel taze fasülyeydi.süpper olmuş adam şaşırdı kim yaptı dio:))) ben tabki dedim...ağzına sağlık şekerim:)))
soğanları ve salçayı kavuruodum sün akşam düdüklüye önce fasülyeleri attım sonra soğanları domatesleri salça ve yağı koyup kapattım.40 dk sonra bir mücize:))) çok güzel yaptım:))elime sağlık kıss:Ç))) cute sayesinde:))Günaydıııııııııııııın a.s.
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller opuyorumnanaktan
Cute harikasın vallahi süper kandil simitleri :lepi:
Nurdancım daha önce nasıl yapıyordun şimdi nasıl yaptın fasülyeyi merak ettim şimdi bak cokacimcoook
Günaydıııııııııııııın a.s.
Nurdancım daha önce nasıl yapıyordun şimdi nasıl yaptın fasülyeyi merak ettim şimdi bak cokacimcoook
selamlar kızlarr geç bir saat tabi kimsecikler yok ama iş yerinde fırsat bulamıyorum...
kandil simidimi yaptım ve lezizliği kociş tarafından onaylandı :)) yrn da artık iş yerinde dağıtırımm
tarifim aynen şu :
Malzemeler :
250 gr. yumuşamış tereyağı,
1 çay bardağı sıvıyağ,
4 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta ( sarısı içine akı üzerine )
1 tatlı kaşığı mahlep
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Susam
Yumuşamış tereyağı, sıvıyağ, yoğurt, yumurta sarısı, mahlep, tuz, kabartma tozu ve aldığı kadar un ile birlikte yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığından biraz daha sert bir hamur elde etmeye çalışın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayarak uzun silindir haline getirin. İki ucu birleştirerek simit şeklini verin.
Yaptığınız simitleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsinize dizin.
yumurta akına batırıp sonra susam tabağına batırıyonuz ( isteğe göre çörekotu da olabilir) sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
AFİYET OLSUN :)
ee tabi birde 1 yemek kaşığı sirke ekledim (o da dostlar tavsiyesi oldu yerimseniben )
birde fotosunu çektim sizin için..
....HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ....
arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun
cute'cim sabah görüşürüz :)))
Galiba dükkanı ben açıyorum
günaydınlr hayırlı işler bol kazançlar
hayırlı kandıller
cute ellerıne sağlık cnm
hemen yazıyorum tarıfı
missssssssss gıbı kokuyyyyoo
öncelikle kandiliniz mübarek olsun canlarım...akşam bi taze fasülye yapmışım kocam parmaklarını yedi CUTE cim çok sağolasın 11 aylık evliliğimde yaptığım en güzel taze fasülyeydi.süpper olmuş adam şaşırdı kim yaptı dio:))) ben tabki dedim...ağzına sağlık şekerim:)))
Günaydıııııııııııııın a.s.
tencerenin kapağını açarken hatim indircektim valla:))) allahım ne olur güzel olsun eşimde yanımdaydı görünüşü bile çok güzeldi tavsiye ederim.bundan böyle fasülye tarifini benden alın uleeeyyyyn:))))) cute valla tekrar sağol evliliğimi kurtardın:))) bu arada mahlep ne be????akşam yapıcam kandil simidini nedir bilmiom mahlep:)))ellerine sağlık nurdancım bundan sonra bende böyle deneyeyim
bende önce salçayı soğanı kavurur sonra fasülyesini koyarım
kavurmadan daha lezzetli oluyor demek ki düdüklüyü 20 dkya ayarlıyorum ben alarmı öttü mü kapatıyorum altını süper oluyor :lepi:
tencerenin kapağını açarken hatim indircektim valla:))) allahım ne olur güzel olsun eşimde yanımdaydı görünüşü bile çok güzeldi tavsiye ederim.bundan böyle fasülye tarifini benden alın uleeeyyyyn:))))) cute valla tekrar sağol evliliğimi kurtardın:))) bu arada mahlep ne be????akşam yapıcam kandil simidini nedir bilmiom mahlep:)))
sana da hayırlı kandiler canım caspersy:)))
casperim günaydın,iş yerindekilerin öyle olması ne acı..benimde ilk çalıştığım yer öyleydi ve çok rahatlardı inanamıyordum hallerine..ihanetler daha neler neler havada uçuyodu birde bnmkilerde,psikolojimi bozmasınlar die çıktım oradan :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?