Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayırlı kandıller

cute ellerıne sağlık cnm
hemen yazıyorum tarıfı
missssssssss gıbı kokuyyyyoo

günaydınn cnm bnmm,tabiki koymam mı sirke...hakket kıyır oldu..çok tşk ederimmm...

günaydınlarr,ah keşke uzatabilsem o tabağı ekranlarınızdan..

günaydınn cnm..
öncelikle kandiliniz mübarek olsun canlarım...akşam bi taze fasülye yapmışım kocam parmaklarını yedi CUTE cim çok sağolasın 11 aylık evliliğimde yaptığım en güzel taze fasülyeydi.süpper olmuş adam şaşırdı kim yaptı dio:))) ben tabki dedim...ağzına sağlık şekerim:)))

Günaydıııııııııııııın a.s.
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller opuyorumnanaktan
Cute harikasın vallahi süper kandil simitleri :lepi:
Nurdancım daha önce nasıl yapıyordun şimdi nasıl yaptın fasülyeyi merak ettim şimdi bak cokacimcoook

hayırlı kandıller

cute ellerıne sağlık cnm
hemen yazıyorum tarıfı
:1hug:

cnm bnmmm çok sevindim inan...Şeniz

soğanları ve salçayı kavuruodum sün akşam düdüklüye önce fasülyeleri attım sonra soğanları domatesleri salça ve yağı koyup kapattım.40 dk sonra bir mücize:))) çok güzel yaptım:))elime sağlık kıss:Ç))) cute sayesinde:))

ellerine sağlık nurdancım bundan sonra bende böyle deneyeyim
bende önce salçayı soğanı kavurur sonra fasülyesini koyarım
kavurmadan daha lezzetli oluyor demek ki düdüklüyü 20 dkya ayarlıyorum ben alarmı öttü mü kapatıyorum altını süper oluyor :lepi:

bitanem ellerine sağlıkk
hayırlı kandilllerin olsun inş..
bende yapıp iş yerinde dağıtmak isterdim ama
aa kandil de ne ki diye tepki verir burdakiler

arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun
cute'cim sabah görüşürüz :)))

hayırlı kandilller bitanemm

Galiba dükkanı ben açıyorum
günaydınlr hayırlı işler bol kazançlar

günaydn canmm hayrlı kandilller

hayırlı kandıller

cute ellerıne sağlık cnm
hemen yazıyorum tarıfı

hayrlı kandiller canmm

hayırlı kandiller canmm
ellerine sağlıkk

hayırlı kandilller pasaklımm

tencerenin kapağını açarken hatim indircektim valla:))) allahım ne olur güzel olsun eşimde yanımdaydı görünüşü bile çok güzeldi tavsiye ederim.bundan böyle fasülye tarifini benden alın uleeeyyyyn:))))) cute valla tekrar sağol evliliğimi kurtardın:))) bu arada mahlep ne be????akşam yapıcam kandil simidini nedir bilmiom mahlep:)))

cute tarif linki için teşekkür ederim canım Şeniz
nurdancım mahlep bir tür baharat çeşidi tuzlu kurabiyelere falan konunca müthiş bir lezzet ve koku veren bir çeşni
Ben mutlaka evde bulundururum tuzlu minik simitlerden yaptığımda içine az bişi katıyorum çok lezzetli oluyor cokacimcoook
günaydın caspersyy sana da hayırlı kandiller a.s.

ahahaha bende bilmiyordum sorma:)) buradan aynı tepkiyi verdim,dimek bursada pek bilinmiyo bi biz bilmiyos :))

o bir baharatmış kızlar dedi,bende koşa koşa gittim aldım realden...böle un gibi bişidi..

casperim günaydın,iş yerindekilerin öyle olması ne acı..benimde ilk çalıştığım yer öyleydi ve çok rahatlardı inanamıyordum hallerine..ihanetler daha neler neler havada uçuyodu birde bnmkilerde,psikolojimi bozmasınlar die çıktım oradan :umursamaz:

sana da hayırlı kandiler canım caspersy:)))

ya ben kandil günlerini annemin evinde geçirmek istiyorum..
komşular kimin evi müsaitse toplanırdık hep beraber dualar sohbetler ederdik..
herkes kandil diye bişiler hazırlar komşulara dağıtırdı..
şimdi binada kimseyi tanımıyorum yapıp dağıtamam
iş yerimdeki şahıslar abdestmiş namazmış oruçmuş duyduklarında aaa o da ne diyebilecek tipler..

amann canm sıkıldı yaa

gerçekten kötü canmm
kişilik olarak hiç tasvip etmediğim kişiler..
geliyorum işimi yapıp gidiyorum muhatap olmuyorum iş dışında..

şişttttt isyan edipte canını sıkma bakalım caspercık....
acınası durumda olanlar onlar da farkında değiller....
kimse bu söylediklerimizi yapmayabilir ama yapana da saygı duymayı bilecek...
hiçbir şey olmazdı keşke de yapıp getirseydin ne kadar anlamlı olurdu halbuki belki içlerine biraz feyz gelirdi...
neyse ya birden daldım di mi :)))
günaydın hepinize,gece nasıl buraya geldiğimi kimse sorgulamamış...
bu kadar mı emindiniz benim hücremin babasının evinde kesin yatacağından ((

Caspersycım bende senin gibiyim işe geliyorum işimi yapıp gidiyorum
buradakiler hakkımda pek bişi bilmezler çünkü konuşmam anlatmam
bi iki kişi vardı çok çok samimi olduğum hatta birisiyle ailece görüşüyorduk eşlerimizi tanıştırmıştık
ama onlarında arkadaşlık edebileceğimiz insanlar olmadığını görünce onlarla da ipleri kopardım zaten ailece görüştüğümüz kızda işten ayrıldı gitti çok şükür yüzünü görmek zorunda kalmıyorum artık
ama şimdi haklarını vermek lazım buradakiler kandilde simit bile dağıtırlar personele
siparişlerini bizzat ben veriyorum simitlerin, güzel bir pastaneden söylüyoruz herkese dağıtıyorlar
bayramda çikolata falan verirler, ramazanda kumanya verirler o yönden iyi ama insanlar kişilik olarak iyi değil maalesef

hayırlı kandiller gelinler...
sabah dır dır konuşuyosunuz akşam ben tek kalıyorum
enerjinizi akşamada yetirin bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…