Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

süper adacım yaaa mşllh sizeee

canm ben koç
eşim akrep

hadi yaa düğün gününüzün aynı olduğunu biliyordum da metnin aynı olduğunu bilmiyordm:1hug:

seninkini anımsıyorum hatta birileri cinselliğe atıf yapıyor demişlerdi de ne kızmıştım kendi kendime
sizinkide çok güzeldi

baaal ne tesadüf gülsünle aynı gün evlenmişsiniz üstelik davetiye metinlerinizde aynı
adacım seninki de pek romantikmiş :asigim:

az biraz sıvı yağ ile dolmalık fıstıkları kavur renkleri değişsin şekerle irmiki de ekle kavur güzelce sonrada az biraz sütünü ekle al sana irmik helvası :lepi:

aman nazarlar değmesn adacmla bay hücre bedi ye )))

casper senden 2 saat sonra cıkıommafoldumbenpofffpoff

poff daha çok var o zamann

seninkini anımsıyorum hatta birileri cinselliğe atıf yapıyor demişlerdi de ne kızmıştım kendi kendime
sizinkide çok güzeldi
yuhh ne alakaymşş anaaaklava:

saol canmm
puding yapmayı düşünüyorum eğer vazgeçersem irmik helvası yapam cokacimcoook

bana gelen bi mailll

Hayat ne garip bugünlerde ; Mallarımız arttı, keyfimiz azaldı !..Daha büyük evlerde kalıyoruz ama daha küçük ailelerde yaşıyoruz..! Konforumuz arttı ama zamanımız daraldı !..Diplomamız bol ama sağduyumuz az..! Uzmanlıklar arttı ama sorunlar çoğaldı !..ılaçlar çoğaldı, hastalıklar arttı..! Sorumsuzca para harcıyoruz ama az gülüyoruz..! Trafikte çok hızlıyız ama çabuk parlıyoruz !..Akşam geç yatıyor, sabah yorgun kalkıyoruz..! Az kitap okuyor, çok televizyon seyrediyoruz !..Varlığımızı arttırdık ama değerlerimizi yitirdik..! Çok konuşuyor ama az gönül veriyoruz ve bol yalan söylüyoruz !..Para kazanmayı öğrendik ama yuva kurmayı beceremedik..! Hayata yıllar ekledik, yillara hayat katamadık !..Ay' a kadar gidip dönmeyi biliyoruz ama komşumuza geçmek için karşıya geçmiyoruz..! Uzaya ulaştık ama ruhun derinliklerine inemiyoruz !..Havayı temizledik ama ruhları kirlettik..! Atomu parçaladık, önyargılarımızı yıkamadık !..Çok yazıyor ama az gelişiyoruz..! Daha çok plan yapıyoruz ama daha az sonuç alıyoruz !..Acele etmeyi öğrendik ama sabırlı olmayı asla..! Gelirimiz arttı, karakterimiz zayıfladı !..Tanıdıklar çoğaldı, dostlar eksildi..! Çabalar arttı ama mutluluklar azaldı !..Bilgisayar ağları kuruyoruz, bilgi otoyolları inşa ediyoruz ama kendi aramızdaki iletişimde zorlanıyoruz..! Dünya barışı der, silahlanırız !..Daha mutlu olmak için somurtarak çalışırız..! Yani bugünlerde ; Eve çift maaşın girdiği ama çiftlerin boşandığı !..Güzel evlerin yuva olamadığı..! Kısa seyahatlerin, kağıt mendil gibi ilişkilerin ; Yıka çık gönüllerin, tek geceliklerin !..Kilo dertlerinin ve her derde deva vitaminlerin..! Vitrinlerin dolu ama gönüllerin boş olduğu ; Günlerde yaşıyoruz !...*

VE

REGAıB KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN.............. (AA BUGÜN KANDıLMı DEDıĞıNıZı DUYAR GıBıYıM....

Ben kova burcuyum kocişim balık burcu ama yükseleni odun bakmayın balık burcu olduğuna
3 yıldır birlikteyiz daha hiç bir romantikliğini görmedim :sinifsinif:

adacımmm :kedi: kocişine neden bay hücre diyorsun bilmiyorum da bilmiyorumkismile merak ettim :kedi:

ben ikizler eşim boğa sanırım tam dönence koça da giriyor 20 nisan??

İKİZLER KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Boğa erkeği dayanıklı, güvenilir ve dürüsttür -birazcık dürüstlüğün size zararı olmaz-. Eğer başına kahya kesilmezseniz, onunla çok kolay anlaşabilirsiniz. İkiniz de flört etmekten zevk aldığınız için, evlilikten önce bunları denemiş olsanız iyi olur. Ortak ilgi alanınızı oluşturan gezmek ve dostlarla birlikte olmak, evlenince Boğa insanı için sona erecektir.

Kendi dört duvarı, akşamları onun için vazgeçilmezdir. Sizi ev sahipliği yapmak, bakımlı bir eve sahip çıkmak ve güzel görünmek konusunda tekeline alacaktır. Geleneksel değerler onun için çok önemlidir. Kendinize ayıracak az zamanınız kalacaktır.

Onu yeterince sevip sevmediğinizi kendinize sormalısınız, yoksa bu ilişki yürümez. İkiniz de esprilisiniz, gerilimli bir ev ortamı ikiniz içinde terstir. Boğa cinsel açıdan çok aktiftir, neredeyse doyumsuzdur ve kaçamaklardan zevk almaya başlamamak için, sizinde aktif olmanızı ister.

Sizi seçtiyse ve ona karşı dürüstseniz, o da sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. İyi bir işadamı olarak, onu biraz aşan durumlarda bile, ortak geleceğinizle ilgilenecektir. Onda olmayan insanları ve olayları anlama yeteneğine sahip olduğunuz için dürüst bir eleştiri konusunda size ihtiyacı vardır.

canm ben koç
eşim akrep

Koç ile Akrep uyumu

Mars tarfindan yönetilen bu iki burcun beraberligi ateşli, tutkulu ve gürültülü olacaktır. Ikinizde hiç bir şeyi yarı gönüllü yapmazsınız. Ikinizinde kuvvetli inançları ve görüşleri vardir. Astrolojik açıdan pek uyumlu sayılmasanız da çok çabalarsanız eğlenceli bir ilişkiniz olabilir. Yatakta ikinizde doymak bilmeyen bir iştaha sahipsiniz. Ikinizde sonsuz ihtiras ve enerjiye sahip oldugunuz için birbirinizden çok zevk alırsınız. Akrep burcunun duygulari daha derindir ve sizin onu anlamanizi isteyecektir. Onun duygularına önem verin ve anlamaya çalisin. Akrep ile kendinizi bulup tüm fantezilerinizi gerçeklestirebilirsiniz. Sevgiliniz bu konuda sizden daha duyarli ve beceriklidir, ondan çok sey ögrenebilirsiniz. Akrep burcu size sadık olacak ve aynı sadakati sizden de bekleyecektir. Onu elinizde tutmak istiyorsanız gözünüz dışarıda olmamali. Küçük kaçamaklar, flörtler ve orada burada sabahlamak size çok eglenceli gelir. Birine bağlanıp, onun sadık sevgilisi olamak size göre olmayabilir. Iliskinizin basinda ne istediginize karar vermelisiniz. Bir Akrep burcuna aşık oldunuzsa ve eğer yukarıdaki konulara özen gösterebilecekseniz buna değecektir, beraberliğiniz çok neşeli olabilir.

hımmm un helvası yapmalı ya da irmik...
irmik yapılırsa yanına dondurma da almalı :)))

onu kocacıma söylerim canm gelirken alır ))))

alkisalkisalkis
doğru söze ne denir canmm

ben KOÇ eşim YAY
nasıllardır bılmem
yuvarlanıp gıdıyoz

Koç ile Yay uyumu Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Maceraya bayılırsınız, Yay ile birbirinizi bulmanıza saşırmamalı. Artık birlikte Afrika'da safariye mi çikarsınız, ortak bir konuda birlikte ders mi alirsiniz, ne yaparsaniz bu iliski çok eğlenceli olacaktır. Ikinizde ateş elementleri olduğunuz için tükenmek bilmeyen fikirleriniz var ve etrafinizdaki dünyayi merak edip durursunuz. Her açidan çok uyumlusunuz. En sonunda kendiniz gibi idealist birine kavustunuz. Atesli fikir alisverislerinizle beraberliginiz renkli olacaktir. Yay'la birlikte dünyayi iyilestirmek üzere ortak bir amaç için çalisabilir ya da sifirdan bir ise baslayip onu devlestirebilirsiniz ama ikinizde pratik sayilmazsiniz. Dogum haritalarinizda toprak burçlarindan biri yani Basak, Oglak, yada Boga varsa çok daha fazla basarili olabilirsiniz. Yay sizden daha esnek ve uyumludur. Siz ise uzlasmayi beceremezsiniz. Aranizda bir anlasmazlik oldugunda genelde Yay alttan alacaktir vede bunu fazla dert etmeyecektir. Gene de çok ileri giderseniz açiksözlülügü ile sizi aninda kendinize getirecektir. Iliskinizin basarili olma sebeplerinden biri de budur. Aranizdaki iletisim hızlı, güçlü ve sevgi doludur. Yay ile birbirinize kinlenmezsiniz ve her zaman açıksınızdır. Ikinizde spor yapmaktan ve limitlerinizi zorlamaktan zevk alırsınz. Egzersiz seks öncesi iyi bir başlangıç olacaktır. Ikinizde hareket ettikçe daha enerjik olursunuz. Yay ile anlık sürprizlerden hoşlanırsınız. Planladiginizi bekleyemeyecek kadar sabirsizsinizdir. Seks hayatiniz onunla her zaman heyecanli olacaktir. Yay bekarlar burcu olarak bilinir ve zor baglanir. Evlilik fikrine alissa bile bu zaman alacaktir. Yay ile birlikte iseniz ilişkinizin doğal olarak evlilige gideceğini zannetmeyin. Aslinda siz de özgürlügünüzü kaybetmek istediginizden emin degilsinizdir. Yay'ın iyimser ve heyecanlı yapısına hayran olacaksınız. O da sizin sınır tanımayan yaklasiminiza bayilacaktir. Birlikte hayata dört elle sarilabilirsiniz. Yay sizin için yaratilmis diyebiliriz

love cum sağol ikizlerle koçu alayım bide
boğayla uyumsuz kaldık cnm :))

İkizler ile Koç uyumu Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Hava burcu Ikizler, ateş burcu Koç'un atesini alevlendirecektir. Uyumlu demek bu iliskiyi tanimlamak için yetersiz kalacaktir. Sevgili Ikizler siz Koç'un enerjik, tutkulu ve coskulu karakterine tutulmus olmalisiniz. Ikinizde çok çabuk sikildiginiz için birlikte çok heyecanli bir hayatiniz olacaktir. Sizin merakli yapinizla Koç'un atilganligi birlesince hiç görmediginiz uzak yerlere gidebilirsiniz. Fiziksel yapinizla ayni frekanstasiniz. Koç burcunun cinsel dürtüleri çok kuvvetlidir, güçlü, eglencelidir ve yeni seyler denemek ister. Siz de yeniliklere açik oldugunuz için birlikte çok eglenirsiniz. Koç öncü nitelik tasir ve yönetmek ister. Ikizler ise değişken nitelik oldugu için her duruma kolay adapte olabilir ve bunu dert etmez. Ikizler burcu sözcüklerle de bastan çikarilmak ister. Koç insani içgüdüsü ile ne istediginizi anlayacak ve sizi önce kelimelerle bastan çikaracaktir. Zodyak'in kahraman burcu Koç aktif, cesur ve maceracidir. Onun görevi olaylari baslatmaktir. Haberci Ikizler'in görevi ise insanlara disarida olan heyecanli olaylari aktarmaktir. Ikizler tarafsiz, akilci ve gerçek pesindedir. Koç ve Ikizler o kadar hareketli ve mesguldürlerki duygularina zaman ayiramazlar. Aralarindaki duygusal iliskiyi düsünecek zamanlari yoktur. Dogum haritanizda su gurubundan burçlar varsa daha duygusal bir iliskiniz olabilir. Endiselenmeyin dinamit gibi canli ve eglenceli bir iliski olacaktir.

love tşkler cnm
harbı doğru hee
benn eşimin enerjısıne asla yaklaşamam bıle
o cocukları cok sever ben sevmem pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…