- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bizimkisinde de;
Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi,
İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık,
içimde kımıldanan birşeyler gibi,
Seviyorum seni ''yaşıyoruz çok şükür'' der gibi
yazılıydı...... :asigim:
sağol olun kızanlar :))
benim yarim çok duygusaldır
ne şiirler yollardı bana kanuninin sevdiğine yazdığı filan kendi yazardı
kafası karışık şu ara yoksa edebi bir kişiliktir ama ne yapalım
oğlak burcudur zati muhterem ben başağım
sizinkileride söyler misiniz kızlar???
bizimde çok sadeydi ben öyle istedim..
Ömür boyu mutluluğa imzamızı atarken sizleride yanımızda olmanızdan
büyük mutluluk duyacağız....
biz gülsünle aynı gün evlendik tesadüf davetiye metinlerimizde aynı çıktı :)
bizimkisinde de;
bizimkisinde de;
Bu mutlu günümüzde aramızda olmanız bizi onurlandıracaktır
casper senden 2 saat sonra cıkıommafoldumbenpofffpoff
yuhh ne alakaymşş anaaaseninkini anımsıyorum hatta birileri cinselliğe atıf yapıyor demişlerdi de ne kızmıştım kendi kendime
sizinkide çok güzeldi
baaal ne tesadüf gülsünle aynı gün evlenmişsiniz üstelik davetiye metinlerinizde aynı
adacım seninki de pek romantikmiş :asigim:
az biraz sıvı yağ ile dolmalık fıstıkları kavur renkleri değişsin şekerle irmiki de ekle kavur güzelce sonrada az biraz sütünü ekle al sana irmik helvası :lepi:
ben ikizler eşim boğa sanırım tam dönence koça da giriyor 20 nisan??
canm ben koç
eşim akrep
hımmm un helvası yapmalı ya da irmik...
irmik yapılırsa yanına dondurma da almalı :)))
bana gelen bi mailll
Hayat ne garip bugünlerde ; Mallarımız arttı, keyfimiz azaldı !..Daha büyük evlerde kalıyoruz ama daha küçük ailelerde yaşıyoruz..! Konforumuz arttı ama zamanımız daraldı !..Diplomamız bol ama sağduyumuz az..! Uzmanlıklar arttı ama sorunlar çoğaldı !..İlaçlar çoğaldı, hastalıklar arttı..! Sorumsuzca para harcıyoruz ama az gülüyoruz..! Trafikte çok hızlıyız ama çabuk parlıyoruz !..Akşam geç yatıyor, sabah yorgun kalkıyoruz..! Az kitap okuyor, çok televizyon seyrediyoruz !..Varlığımızı arttırdık ama değerlerimizi yitirdik..! Çok konuşuyor ama az gönül veriyoruz ve bol yalan söylüyoruz !..Para kazanmayı öğrendik ama yuva kurmayı beceremedik..! Hayata yıllar ekledik, yillara hayat katamadık !..Ay' a kadar gidip dönmeyi biliyoruz ama komşumuza geçmek için karşıya geçmiyoruz..! Uzaya ulaştık ama ruhun derinliklerine inemiyoruz !..Havayı temizledik ama ruhları kirlettik..! Atomu parçaladık, önyargılarımızı yıkamadık !..Çok yazıyor ama az gelişiyoruz..! Daha çok plan yapıyoruz ama daha az sonuç alıyoruz !..Acele etmeyi öğrendik ama sabırlı olmayı asla..! Gelirimiz arttı, karakterimiz zayıfladı !..Tanıdıklar çoğaldı, dostlar eksildi..! Çabalar arttı ama mutluluklar azaldı !..Bilgisayar ağları kuruyoruz, bilgi otoyolları inşa ediyoruz ama kendi aramızdaki iletişimde zorlanıyoruz..! Dünya barışı der, silahlanırız !..Daha mutlu olmak için somurtarak çalışırız..! Yani bugünlerde ; Eve çift maaşın girdiği ama çiftlerin boşandığı !..Güzel evlerin yuva olamadığı..! Kısa seyahatlerin, kağıt mendil gibi ilişkilerin ; Yıka çık gönüllerin, tek geceliklerin !..Kilo dertlerinin ve her derde deva vitaminlerin..! Vitrinlerin dolu ama gönüllerin boş olduğu ; Günlerde yaşıyoruz !...*
VE
REGAİB KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN.............. (AA BUGÜN KANDİLMİ DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM....
ben KOÇ eşim YAY
nasıllardır bılmem
yuvarlanıp gıdıyoz
love cum sağol ikizlerle koçu alayım bide
boğayla uyumsuz kaldık cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?