günaydın canım:))seni giidi seniiii:)))) yarın ben aççam:))günaydın tatlım..
valla sabah 7 de saat çaldı... susturdum.. her zamanki gibi 7,30 a kadar yatakta vakit geçiridm... oda biliyor yarım saat sonra kalkıcağımı... neyse ikimizde dalmışızz.... bir baktım aşkımmm kalkk geciktin saat 8,30 diyor banaa.... gitmiycem diyorum.. yaaa hadi ama bak çok geciktin diyor hala bana... aşkım izin aldım senin için diyince uykulu halde bir sersemleşti... sonra ben süpriz diyince çok sevindi... sarıldı vs.... 10 a kadar uyuduk:)))
gün içinde çok yoğunduk ve yorulduk.. akşamda yemeğe gittik ayazmayaa... sonrada evimize geldik.. o yorgunlukla sarılıp uyuduk aşkımlaa:teselli:
hahah kız sen geçmişi okumuyon galiba... ben açtım bennsempatiksalakcinni
teş.ederim canım...ne güzel bi sürpriz olmuş yaa:)))) gününüm güzel geçmesine sevindim canım
yoğun yorucu ama bir o kadarda güzeldi herşey:)hoşbulduuuk sende hoşgeldin gülsüncüm nasılsın nasıl geçti izin günün :1hug:
günaydın canım:))seni giidi seniiii:)))) yarın ben aççam:))
:)))) sende benim gibisin bende hep iş yerinde yaparım öyle şeyleri:))))) yarın bizim kervana kuzenin de katılacak öyle mi:)) ne güzel allah mesud etsinHayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah kızlar
Ben yine başladım telaşlı telaşlı hazırlık yapmaya, evde fırsatım olmuyor diye ojelerimi yanımda getirdim burada sürcem bayanssulusmile
Yarın kuzenim evleniyor hihoyyyt
günaydınn güzel bayanlarr
bende çook çook dua ettm rabbm kabul eylesin..
hayırlı cumalarr..
kız gülsün iyi yapmşssn kocacına süprizi))))
amin canım hepimizin dualarını kabul eder innşallah. kıssss benim için dua etmeyi unutmadın dimi:))günaydınn güzel bayanlarr
bende çook çook dua ettm rabbm kabul eylesin..
hayırlı cumalarr..
kız gülsün iyi yapmşssn kocacına süprizi))))
amin... allah hepimiin dualarını kabul eylesin....
sağol casperim... valla arada yapmak lazım böylee:))
amin canım hepimizin dualarını kabul eder innşallah. kıssss benim için dua etmeyi unutmadın dimi:))
ellerine sağlık canım görüntüsü bile iştah açıo:))günaydınnnnnnnnn
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
dün akşam eve gittim ve size de verdiğim tarifle helva yaptım dağıttım komşulara :)))
bu fotoda ki gibi dolmalık fıstık ekleyecektim ama unutmuşum ben de hindistan cevizi serptim üzerine...
ımmımmmm tadı enfesti,kocişte çok beğendi...
allah kabul etsin canım sağol..amin canmm
arada yapmak lazm da benm kocacm da izinli deil hafta içi
benm patroncukdan da izin almak zor)))
kıss etmez olur muyumm ettim
evtt çok sevindi gerçektende...
canım aslında yoktur.. giyim konusunda da çok rahatımdır... ama çok ender şok eden gereksiz bir ani kıskançlığı çıkıyor.. tabi ben umursamıyorum... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?