:)))
ohh yırttın yemekten desenee...
aynen yırttım,bu arada regl oldumm
korunmamıştım ya şimdi sorun yok dimi cnm??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))
ohh yırttın yemekten desenee...
aynen yırttım,bu arada regl oldumm
korunmamıştım ya şimdi sorun yok dimi cnm??
alamıyom yarın herkes bı yerlerde . benım buroda olmam lazım. tuhhhhh
ee vallla regl olduğuna göre sorun yok demekki canım.. hadi gözün aydın.. bu ayda yırttın... :lepi:
anacım bu ne hepberaber regl olduk... anlaşmış gibi... olumunekankayizsmile
ben olmadım daaaa bilmiyorumkismile gerçi daa var
ahh canım yaaa.. çok kötü olmuş..bari erken çıksan... odamı olmazmış....
senin ne güzel bitti cnm ya ben haftasonu reglim(( en güzel günümüzde ctesi gecesi olcak işmi bu :))
neyse belki bölesi daha iyi olur..
gerekli malzemeyi aldık cnm işi sağlama alcaktık :)
yaa sen şansını denesen yinede.... ne kaybedersinki...canım benım ıstemedım ama elıme bı dunya evrak tutusturdu yarın elemanı gonder dıye . yarın eesımın gelcenı bılıyo. ıstese verırıdı. ne dıyım sımdı ole kaldım. yanı ben ıstıyodum geldıgınde evde olayım hazırlanayım susleneyım guzel bı sofra kurayım ufffffffffff kaldım ole sımdı cok canım sıkıldı
canım benım ıstemedım ama elıme bı dunya evrak tutusturdu yarın elemanı gonder dıye . yarın eesımın gelcenı bılıyo. ıstese verırıdı. ne dıyım sımdı ole kaldım. yanı ben ıstıyodum geldıgınde evde olayım hazırlanayım susleneyım guzel bı sofra kurayım ufffffffffff kaldım ole sımdı cok canım sıkıldı
heee... eyii aferin.. garantiye al kızım kendini:)))
yaa sen şansını denesen yinede.... ne kaybedersinki...
kız nerdesin sen yaa.a... alla allaa.. kayıplara karıştın..
bacım sen olmasanda problem yok zaten.. ne kadar kaldınki kocişinin yanında.... :))
SIKMA CANINI CNM YA O EVRAKLARI HEMEN HALLETMEYE ÇALIŞ BENCE HATta şimdi başla yarında devam et biter bitmez izin al ..misafirlerimiz var dersin eşimi görmeye gelcekler..olmazmı ki??
canım yaaa üzme kendini lütfen... sonuçta önemli olan eşin geliyor... belki evde karşılayamayacaksın ama... akşam bol bol hasret gideririsiniz...
canım sende yarın ofisten çıkarken süslenirsin... gece de ayrıyetten süslenriisn... sıkma canını lütfen..hıc ama ıste .bılıyo saat kacta gelıyo dıye bıle sordu .sımdı ne dıyım adama. bu resmen ızın veremem demek bıle bıle bu evrakları elıme tutsturmak. yuzzuce ısterım vermek zorunda kalır ama kımsenın kaprısını cekmeye degmez. durdum durdum bıraz dah dururum . zaten belkı erken cıkartır yada 12 de evde olcakya gıt sen der belkı ama onemı yok ıste sonucta ben paspal paspal ıse gelcem o halde askımı karsılmıs olcam
haha.iyi alıştın sen... gezmelere... bir gidince zaten gezmedik yer bırakmadan dönmüyorsun maşallh...en son gittigimde regldim zaten hatta yine test yaptıgım akşam hasta oldum sonrada gittim :kedi:
acaba bu reglimde nere gitsemkaydirigubbakcemile3sositososito
kız kociş evde ondan giremiom pek taksime neyim gittik gezdik şimdi tv izliodu uyumuş bende takılayım didim
aa you know gelmiş.
sen bi ara kıbrısa falan gidicem diyodun noldu şekerim.
off kızlar çok sıkılıyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi
kız evt bende baktım.. çok ıssız kalmış oralar bee....bu arada yeni arkadaslar var sanırım hosgelmişseniz ben you_know :kedi:kız gulsun merak etmişler dier taraftan aaaa nerdeler die
aa you know gelmiş.
sen bi ara kıbrısa falan gidicem diyodun noldu şekerim.
off kızlar çok sıkılıyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi