ben yaptım ütüleri
ama hediye bende bakçam
ya aklıma ne geldi kızlarrr
eşiniz size nasıl evlenme teklif etti??
off offff... ben ne yapcam peki sayayım sizlere...
eve varız varmaz temizliğe girişicem.. banyo ve wc nın fayanslarıda dahil... ütümde var... çamaşır ve bulaşıkl makinesini de açmam lazım... mutfak camımıda silmem lazım... yarına yemek yapam lazım... kendimide bir bakımdan geçirmem lazım.........
yarın ailelerle beraber kurban kesmeye gitcez.. . akşamına anneler ve eşimin teyzesi bende kalıcakalr... pazar sabahı erkenden kalkıp yemekler hazırlanıcak... ve bir sürü misafir... pazartesi ne halde gelirim burraya bilmiyorum artıkın....
eve varız varmaz temizliğe girişicem.. banyo ve wc nın fayanslarıda dahil... ütümde var... çamaşır ve bulaşıkl makinesini de açmam lazım... mutfak camımıda silmem lazım... yarına yemek yapam lazım... kendimide bir bakımdan geçirmem lazım.........
yarın ailelerle beraber kurban kesmeye gitcez.. . akşamına anneler ve eşimin teyzesi bende kalıcakalr... pazar sabahı erkenden kalkıp yemekler hazırlanıcak... ve bir sürü misafir... pazartesi ne halde gelirim burraya bilmiyorum artıkın....
ay bi türllü yapasm gelmioo
bide çook sıcakk
canm kocacm öyle romantık yemek eşliğinde etmedi)))
biskrem bilbordları varya
onların yanından geçiyorduk
aşkımm sana bi biskrem versem benmle evlenir misin dedi
bende biskreme de gerek yok aşkm dedim :kedi:
bunun gibi bi kaç evlenme teklifi daha etmişti
benimki etmedi kıı....
hala içimde kalmıştır o mesela..
oda tamam edecem die dalga gecer.....
bizimkki kendiliğinden gelişti..
ikimizde istediğimizden olsa gerek teklif falan olmadı...
geçte olsa ettir kızz
alacağım var senden de ettir
ben burnundan getirirdim :))alsanaalsanasmile
çok alınırdı ama o zaman... kıyamam ben ona:))iyi tutmşssn kendini canm
ben dayanamazdm herhalde direk gülmeye başlardım)))
ee güzelim alsana bir an önce ehliyetini...bişi itiraf ediyim
ehliyetim yok
ama vitesliyle trafikte cirit atıyomm
ama yasak geldi bana artık yapmıyomm
yok be güzelim pek romantik olmadı.. önceki gün bahsetmiştimya... planlarının dışına çıkmak sorunda kalmıştık.benim hastane olayından sonra... kahvaltıya gidelim dedi.. ok dedim... malum babamda yurtdışından ben hastalanınca dönmüştü.. ve çok fazla kalamıyordum dışarda.. ee birde hala hastalık hali var üzerimde... yeni taburcu olmuşum... 2 saatliğine çıkabilmiştim evden . kahvaltının ortasında bana karşı olan duygularını ve hislerini belirtti... kendisinde benden sonra olan değişlikleri ve bundan duyduğu mutluluğu... vs... ve yüzüğü çıkarıp ben ömrümü sana adamak istiyorum... sende kalan ömrünü benle paylaşırmısın dedi.. vs.vs....opuyorumnanaktanen romantiği gülsünün eşindendir kesin :))Şeniz
çok alınırdı ama o zaman... kıyamam ben ona:))
ee güzelim alsana bir an önce ehliyetini...
yok be güzelim pek romantik olmadı.. önceki gün bahsetmiştimya... planlarının dışına çıkmak sorunda kalmıştık.benim hastane olayından sonra... kahvaltıya gidelim dedi.. ok dedim... malum babamda yurtdışından ben hastalanınca dönmüştü.. ve çok fazla kalamıyordum dışarda.. ee birde hala hastalık hali var üzerimde... yeni taburcu olmuşum... 2 saatliğine çıkabilmiştim evden . kahvaltının ortasında bana karşı olan duygularını ve hislerini belirtti... kendisinde benden sonra olan değişlikleri ve bundan duyduğu mutluluğu... vs... ve yüzüğü çıkarıp ben ömrümü sana adamak istiyorum... sende kalan ömrünü benle paylaşırmısın dedi.. vs.vs....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?