Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet o ilk tepkiyi hepimiz veririz de aslında çok yanlış,
aman dökülen dökülsün,kırılan kırılsın,
biraz önce konuştuk ya,dünya malı için çalıyoruz zaten,
bırak ne üz,ne de üzül,olduğu kadar ya,
inanın kırdığımıza değmiyor ,şöyle düşün ki bende çok yaşadım bunu,
eğer onu ben dökseydim ki,döktüm,
eşim bırak gülüm,sıkma canını bel slerim dedi,
hadi gelde utanma...

boşwer ozmn olabılır ama ev almadan araba gercekten cok masraf

songül ablam her zmnkı gıbı haklıne derse doğru dıyo

kelebenk öncelıkle tşkler cnm
boşyere kırmışsın eşini sonucta olan oldu
ben olsam onunda elıne bı bez verırdım ama kızmazdım kızsamda tartışcak kadar olmazdı
neysem bı msj çek gönlunu al

erkeklerin gönlünü almak daha kolaydır hemen unuturlar bence kırılmamıştır unutmuştur bile üzme kendini

Bunun iyice araştırmasını yaptık.Tamam biraz zarar ediyoruz ama borca girmeden bişeye sahibi olamıyoruzki.Daha önceden ev kiramız vardı yanında kredi ödüyorduk sorun çıkmadan.Kendi evimize taşınınca masraflarımız oldu onlar bitiyor.Kredinin üzerine kiranın bir kısmını ekleyerek devam edicez krediye.Kenara koyalım para biriktirelimde olmuyor bişekilde harcanıyor.Bebeğiide çok ertelememek için krediyi birleştirip hemen almak istiyoruz.MAlum yaşda kemale erdi biyerde

evimiz olduğu için sıra arabada artık.Dediğin gibi ev olmasa araba almak mantıklı değil

buradan anladığım kadarıla seneye inşallah yiğnemiz kucağında olacak hakkında hayırlısı olsun

Sizler aklı başında,hesabını çok iyi bilen insanlarsınız,
hakkınızda hayırlısı olsun balım,kaymağım...
dediğim gibi ,inşallah herkesin herşey gönlüne göre olur...

aradada haşlamak gerek kız üzme kendini herşeyde yüz verme boşver kelebek sıkma canını.
eminim o hatırlamaz bile şuanda
erkekler bizim kadar ince diillerki biz bütün gün düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…