Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol ikracım biz onu hep yapıyoruz zaten,eşim öğretti banada :)
hatta o sadede kokuyo öle ters içine mantarın kensi suyu oluşuyo çok seviyor öyle..

bakalım akşama kadar ne canımız çekicek belki tavuklu sote yaparım..

kelebenkim mantı peynir,salam reyonunda satılıyor..
ev mantısı markası yok gramına göre veriyorlar..
kilo fiyatı var ,hatta aklımdayken diyim 13 tl kilosu :))

içerisinde %100 kıyma oluyor

5 tl lik aldım ben 2 kişilik

Son düzenleme:
offff ben hamile kaldığımdan beri kadın benimle uğraşıyor bana sürekli akıl veriyor geçen gün bize gelmişlerdi çin eziyeti ettiler resmen bana anlatmıştım yemek çay meyve kahve derken hoşafımı çıkardılar biide kalkıp yardım etmedi pazar günü eşim arabasıını yıkamaya gitti oraya uğramış güle oynaya giden adam surat 5 karış geldi adamı dolduruyoo kendini acındırıyoo
geçen gün birine bebek görmeye giittik hani size anlatmıştım ben iş yeirnde bayan sayımız 5 kişi 300 tane erkek var die doğal olarak kıyaafetlerimi ona endeksli alıyorum bebek görmeyegiderkende kumaş pantolon gömlek üzerinede totom çok çıktı diye uzun bi tunik tarzı bişeyim var onu giydim
kaynatamla kaynanam burnumdan getirdiki onları giydim die elnbise giyecekmişim bi montum var çok rahat bidaa onu giymeyecekmişim felan filan kadın dolduruyo dolduruyoo ama çok kötü patlıcam bi gün kızlar kendini beğenmiş nolacak beni aşşalıyo sürekli şık giyinmiyomuşum felan halbuki çok da güzel giyinirim herkes sorar enrden aldın felan die kadınsı giyinmiyorum sanırım ondan hamile kaldım kadın sevinmedi yaaaaa şooooooook oldu resmen şok olduuu offff

patik ben bulamadım canım yaaa günlük süt felan walla zaten süt içemiyorum sadece yoğurt yiyorum

patik saol cnmm bende dün şaypaya gittim markete manav reyonunda eksiklerimi aldım patlıcan , kabak , salatalık; marul, domtes daha bi sürü şey bi haftalık yiceğimiz yani 15 tl tuttu

ayy ben ıkızım olsun cok ıstıyomm
ayy keşke yaa dimi ikisi bi yrde çıkar işte :))

vazgectım bı dene olsun

şaşırdım valla kaçıncı yüzyıldayız ya
efsun nası insanlar öyle
hamile bi kadının ahı alınırmı ya
hiç takma valla giyeceğini giy gezeceğin yere git boşverrrrrr

bende kalamıcım balcım ((

kelebenk
eferim bee ne kadan ucusa çıkarmışın..az az alınca öle oluyo yaa..
pazar gibin diil az alma şansı olmuyo pazardan..kendinize kadarı en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…