Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ya acemilik çok kötü ben göremiyorum bilemiyorum bişi yaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:

alla belanı.. len daha eklemedımkımeraklılar sızı eklıom hazr msınız

mısafr sızde hazrmısnız:82:

aman sılıyom görenler görmeyenlere anlatsınama sılme ıslemı dk ıle oluyo cabuk bakın dıom
normal masum bısı daha masum olmayanları varda eklemım

Baktım baktım çok güzelmiş ama ben buna sığamam benim başka kırmızı bişiler bakmam lazım

şimdi, brck gitti görevi bana devretti:)

ben gördüm... evt evt ilk ben gördüm.... o resmi... o muhteşem resmi:)))))
kelebenkin o anlata anlata bitirememekte haklı olduğu resmi:)

muhteşemdiii

iyiyiz cnm yani kendi adıma iyiyim
sen nasılsın ?

tabiki

buldum buldum

Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy): 21 yaşında. Üniversitede, Hukuk Fakültesi öğrencisi. Ali ve Cemile'nin en büyük kızı. Büyük olmanın sorumluğunu omuzlarında hissederek büyümüş. Annesinin sıkıntılarını görüp, O'na destek olma görevi hep Berrin'e düşmüş. Onurlu ve erdemli bir yaşam peşinde. Babasının Cemile'ye olan ilgisizliğinden ve çoçuklarına olan tutumundan fazlasıyla rahatsız. Bu yüzden Ali'yle hep çatışma halinde.

Aylin (Farah Zeynep Abdullah): 17 yaşında. Lise son sınıf öğrencisi. Kardeşi Mete ile liseye gidiyor. Ali ve Cemile'nin ikinci çocuğu. Rahat ve özgürlüğüne düşkün. Bu yüzden bencilleşebiliyor. Gezmeyi eğlenmeyi sorumluluk almadan yaşamayı seviyor. Aile içinde babasına en yakın olan kişi Aylin. Cemile'yle, Berrin ve Mete ile çatışıyor. Ama içten içe ailesine yine de bağlı.

Mete (Aras Bulut İynemli): 15 yaşında. Lise 1. Sınıf öğrencisi. Aylin'le aynı liseye gidiyor. Cemile ve Ali'nin üçüncü çocuğu. Dışardan bakıldığında sert bir mizacı var. Ama içten içe son derece duyarlı ve hassas bir çocuk. Son derece gururlu. Kendini ifade edemediği zamanlarda hırçınlaşıyor, sert ve kavgacı bir mizaca bürünüyor. Babası ile ilişkisi çok kötü. O'ndan şevkat ve sevgi görmedikçe daha da hırçınlaşıyor. Berrin gibi o da babasıyla çatışma halinde.

Osman (Emir Berke Zincidi): 6 yaşında. Cemile ve Ali'nin en küçük çocuğu. Bütün ailenin gözbebeği. Hassas ve duyarlı bir çocuk. Anlamaya çalıştığı bu dünyada isteği basit : Anne ve babası ve kardeşleriyle hep beraber mutlu bir hayat yaşamak. Ancak olmuyor. Ailede yaşanan bütün fırtınaların acıların tanığı. Hüzünle geçen bütün zamanları, çocuk kalbiyle sünger gibi emerek büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…