ahh cnm yaa eşime aldığım gömlek anca geldi..
markofoniden bunları aldım..slim converse..
Eki Görüntüle 112949
Eki Görüntüle 112948
kırmızısına bayılıyordum kıyamadım ikisini aldım gitti..çekin zamanı biticekti yoksam..
üzerinede 25 tl ekledim..
merhabalar kızlar nasılsınız, dün akşam yine banyom akmaya devam etti usta falanda gelmedi bi gittim banyo vıcık vıcık eşim yapcak olan adamı getirdi baktırdı neyseki bu sabah 10.30 da kırcaklardı üstten ve kırdılar küçük tuvaletlerinin sifonundan sızıyomuş inşallah akşama akması durur.
akşamda lahmacunu yaptım tavada yapsam daha ii olcaktı ama ben fırına attım pide gibi oldu:)
öyle bir geçer zaman ki topicine bi göz attım, birisi carolinin dişlerini göstererek gülmesini shrek de eşeğe benzetmiş çok güldüm:) bi arkadaşda tüyolar getirmiş, ali evden çıkın demişti yaa, polisler falan gelcekmiş mete de evi yakacakmış.
Organikşeker ve bal hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
kızlar banada fikir verin 31 aralık eşimin doğum günü ona cep telefonu almak istiyorum ama o dokunmatik ekran istemiyobende kararsız kaldım tavsiye edebileceğiniz bi telefon varmı? bide ayakkabı almak istiyorum aşkıma ayrıcana o akşam ona süprüzde yapmak istiyorum
hoşbuldum ball sorma akşam oturup ağlicaktım nerdeyse(
patik kız, o evin çekildiği yere yakın oturuyomuş ordan biliyomuş:))
duygucum aşkolsun,genelleme etseydin bari
cnm hoşgeldinkızlar banada fikir verin 31 aralık eşimin doğum günü ona cep telefonu almak istiyorum ama o dokunmatik ekran istemiyobende kararsız kaldım tavsiye edebileceğiniz bi telefon varmı? bide ayakkabı almak istiyorum aşkıma ayrıcana o akşam ona süprüzde yapmak istiyorum
canim telefonlarda nokia (blackberry ye benzer bir modeli var) veya blackberry tavsiye ederim eger esim dokunmatik istemiyorsa. tabi eger multi birsey istiyorsa bunlardan birini düsünebilirsin, ama yok sade olsun diyorsa ozaman bunlari unut :) benimde esim dokunmatik istemiyor blackberry almayi düsünüyorum
duyhas hoşbuldum canım
gülsünüm inşallah yaa
patik bende anlamıyom kız işte neyse bakcaz artık( hee yeni yıl gecesi kımızı kımızı ii olur:)) o akşamda inşallah kimse bizi çağırmaz,çağırırsada artık kibarca kabul edemiceğimizi söylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?