Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar banada fikir verin 31 aralık eşimin doğum günü ona cep telefonu almak istiyorum ama o dokunmatik ekran istemiyo bende kararsız kaldım tavsiye edebileceğiniz bi telefon varmı? bide ayakkabı almak istiyorum aşkıma ayrıcana o akşam ona süprüzde yapmak istiyorum

organik o arkadaş nereden öyle bir tüyo verdiki,settemi çalışıyor acaba :))

o adama bırakacağına iyi eder mete ...

songül beni duy....

şeker hoşgeldin cnm,Allah yardım etsin sinir basıyo bana tadilat zamanlarıı

teşekür ederim kızlar...

organik bu aralar takip etmiyorum telefon modellerini cnm

yeni bir çamaşır alabilirsin kendine süpriz olur eşine :) çamaşır derken ne gibi türlerden bahsettiğimi anladın sanırım :)

patiğim güle güle giyin canım:))

songülüm.. kelebeğin resimleri benim albümde canım:)

organikçim inş. bu sefer hallederler.....

duyhas hoşbuldum canım

gülsünüm inşallah yaa

patik bende anlamıyom kız işte neyse bakcaz artık( hee yeni yıl gecesi kımızı kımızı ii olur:)) o akşamda inşallah kimse bizi çağırmaz,çağırırsada artık kibarca kabul edemiceğimizi söylicem

canim telefonlarda nokia (blackberry ye benzer bir modeli var) veya blackberry tavsiye ederim eger esim dokunmatik istemiyorsa. tabi eger multi birsey istiyorsa bunlardan birini düsünebilirsin, ama yok sade olsun diyorsa ozaman bunlari unut :) benimde esim dokunmatik istemiyor blackberry almayi düsünüyorum

hoşbuldum ball sorma akşam oturup ağlicaktım nerdeyse(

patik kız, o evin çekildiği yere yakın oturuyomuş ordan biliyomuş:))

ayy geçmişe gidemiyorum yoğun yazıyorsunuz ,bu sayfaya zor yetiiyorum valla :))

aa iyi sen o kızı takip et cnm ne güzel yerde oturuyormuş bee ne sıcak mahalle..bizim gibi sitelerden oluşmuyor..

cnm hoşgeldin
benimkinin doğum günüde 29 aralık bende ayakkabı almak istiyom
ama ne alacagıma tam karar veremedim
bende düşünme aşamasındayım

sağol cnm bakıcam bunada

bizede hep çat kapı misafir gelir öyle günlerde ben ne yapayım evde yokuzda diyemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…