Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük boşver işleri cnm akşam oldu,dinlen biraz evine gitmeden önce

bir derdim vara bakıyorum,ne kadan değişik insanlar var yaa ,yaşamlar ...

iyiyiz efsuncum sen nasılsınn..sürekli çalan telefona hiç tahammül edemiyom ben..iyi sabrediyon..

Son düzenleme:
efsuuunnnn cıks cnmmm geçti artıkkkk aman benim gelinliği aç ermedeeee

yarın gösteririm olur mu tatlışımmmmm
:76::76::76:

Akşama yani gidince fırın poşetinde tavuk pirinç pilavı yapacağım yayla çorbam var bide salataa ooooooohhhhhhhhhhhhh

songülcüm sağ olasın

ben ne dengesiz kadın oldum çıktım :84: meyve almaya buzdolabına gittim, aklıma akşama sebze kızartması edeceğim geldi (ilk defa fırında çok az yağla yapıcam) o gözü açınca mantarları gördüm eyvah bozulacak diye hesapta yokken mantarı kavurdum, sebzeleri doğradım patlıcanı tuza bastım, kk daydım ben diye aklıma geldi :84:

böcük boşver işleri cnm akşam oldu,dinlen biraz evine gitmeden önce

bir derdim vara bakıyorum,ne kadan değişik insanlar var yaa ,yaşamlar ...

ben bi ara o topikden çıkmıyodum cnmmm bağımlısıydım resmen ama baktım psiklojim ciddi anlamda bozuluyooooo sonra çıktım arada giriyom

öyle şeyleri okumayın canlarım herkesin derdi herkese yetiyo zati
bide onları okuyuncaa dipteyim sondayım depresyondayım

sırtım ağrıdı mutfak tezgahını daha yüksek istiyommm :84:

efsunnn poşette tavuğa özel bi şey koyuyon mu? 10 sene önce en son yaptık sanırsam, tavuk parçalarını atıyoduk bi de patates sanki , poeşti deliyoduk. Daha yumuşak olsun yanmasın diye mi poşette ediliyo :44:

Evet canım özel soslar satılıyo ama mesela kanatları felan kendi yağıyla pişincede çok seviyoerum hıııııım hıııımmmm hıııııııııım

Ana saat 6 olmuş ben gidiyorum kocam istanbula gidicek bugün
Hepicinizi çok seviyorum canlarım iyi akşamlar geceniz iyi olsun

Bende kaçıyorum öpüyorum çok hepinizii sizi çok seviyorum kocişim akşam istanbula gidiyoo Cumartesi gelecek allah kavuştursun bizi tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…