Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm zaten genelde o alıyoo ama
akşama misafir gelecekte meyve falanda aldım
işyerime çok yakın pazar

eskici yorgun geldi haaaanııııııımmmmmm

Bende bıktım her gün ne pişrcem çok yemek seçiyo benimki :84::84::84::84::84:

bi dost tavsiyesi, yol yakınken seninkine yemek seçmemeyi, sevmediği yemekleri türlü değişik şekillerde kandırarak yedirmeyi, alıştırmayı ilke edin duyhasçım yoksa ömür boyu bu dertten çekersin!!!

Ben öğretem sana hemannn, "Hallo! Ich heisse Böcccükkk! Ich liebe dich!"

ya ehliyet kursundayken hoca göstercem derken mankenin kolunu mu belini mi ne kırdıydı, arkadan hocam ex oldu diye biri seslendiydi

böcük, hakkat nan sen ilk yardımcıysan ofiste ne çalışıyon be, çok trafiğe köprüyü geçene kadar köşeyi dönersin, döner sermaye ilk yardım diye tabela asak sırtına

akşam eşimle ladesine girdik tavuk kemiğinden 100 lirasına 2 dakkada kaybettim( yemek istedi koycaktım aklımda demeyi unuttum(

sanırım ben bu dünyada kolay kolay kimseyle ladesine giremem artık... rahmetli babamdı benim lades arkadaşım...

cumartesiden salıya o bulgurlar nohut almıştır heral, suda mı hala

evet maydonozu bende bazen öle yapıyorum ama sulanıyor maalesef...
dereotuna ne önerirsiniz ben her hafta alırım çok severim ama tüketmem genelde çürür atarım

arkadaşlar biz bir süredir maydanozu da, dereotunu da yapraklarını ayıklıyor, yıkıyor, hani şu dönen kurutucularda güzel kurutuyor sonra da budolabı poşetiyle dondurucuda saklıyoruz, misss gibi, ağzını da mandalla kapattığımız için hemen ihtiyacımız kadar alıyoruz, buzlanma olmadığından pek sanırım gözle görülür bi sulanma da görmedik hiç, ama çöpe gitmesinden kurtuldujk, bi yapıyoruz bazen 1 bazen 2-3 ay gidiyor

kızlar yav boswer nerelerde, hiç görmüyorm son günlerde

renklilerimede rinso kullanıyorum

yumoşun pempesi hariç hepsi güzel kokuyo pembe şurup gibi kokuyooo

hiç de bilem misler gibin, her yatıya gelen misafir nevresimlerin kokusuna hasta oluyo bizde bi kere

eşim döndü tatlım,Cuma akşamı biz geç bekliyorduk ama
saat 7 de evdeydi,erken binmiş,yemeğe yetişti yani,
Ezgi resmen kapının dürbününde bekledi babasını,
gelincede atladı boynuna...

gözünüz aydııın songülcüm

SABAH ÇIKARKEN doğalgaz saatini not ettim bakalım biz yokken nekadr yakıyo akşama belli olcek
eğer çok yaktıysa bide kapatıp deniycezz...
bütün odalar yanıyo bizim 1 haftadır..

biz de bunu ettik zamanında, devamlı yanınca daha az yaktı bizde , hatta 2-3 gün denedik emin olmak için hep orta sıcaklıkta duruyor

şeker bende de 12 dakka var
1-2 saat giydiğim özel kıyafet varsa onu atıyom

ne gibi özel kıyafet :92:

nan yerim olsa alcam kurutma makinası size inat
eşime diyom senin tuvaleti versene bana cık vermiyo
verse orayı bi dolap şeyttiririm kiler gibi altınada kurutma makinasını teperim ama vermiyy

oh... adama özel hela hayatta öyle bi lüks yaşatmazdım işin kolaylaştıracaksa, en kısa zamanda helayı zim*****e geçirmen dileğiyle balcım

ben kazağı bugün giydiysem dolaba geri kaldırmam hemen kirliğe atarım
kimileri kaldırıyo gene giyiyo ben yapamıyorum öyle

şeker dolaba koymam 12 dk programda bi su görsün yıkarım
hiçbişiey yapamasam dolaba koymam kenarda biyerde dursun bidaha giyceksem

ben de kazak tipi şeylerin içine mutlaka kısa kol body giyerim ama yine de birkaç günden fazla giyemem, ve mutlaka sandalye arkasına asıp tersinden havalandırırm ya da her giysiyi elbise askısında açıkta bi yerlere asarım, yalnız değilmişim

dün cok yoğundum yazamadım
patık bu sana
sana yapılan bı şaka varken ortada kı bu cok bellı haddını aşma dıyemezsın bana
ha kaldıramazsan benım şakalarımı muhattap olma yeter
ayrıca ben bu kadar yıl burdayım bınlerce msj attım kımseye bu zamana kadar öle bı cumle kurmadım sende kurmazsan ıyı olur

iyi akşamlar kızlarr...
pazara gittim, soğan aldımm geldimm
akşama çayada misafirim var, başımda ağrıyo
patron gelse de erken çıksam
kuru mu yeşil mı hacı:44:

ben benımkını yollamam nerde pahalı curumuş var alırıkımız gıdıyok o taşıyo parasını öduyo ben alıyom

yorgun kanga h geldın hee ılkyardımcıyım yazın ek işolarak yapam onuda sımdık olmaz totom donar burası rahat sıcak
neysem bıdahakı sefere daha erken gel

bende dün sabah eşimin saatteki dediği rakamı not ettim ama meğer son 3 rakamı demiş bu sabah gene doğru rakamı yazdık bakalım akşama ne olcak..

eşime özel hela derken alaturka seviyo eşim daha doğrusu alaturka wc ler prostattan koruyomuş
yani şimdiden önlem alıyo ..

özel kıyafet derken aklına gelen gibi değil
mesela bi düğüne giderken giydiğim kıyafet olabilir 1-2 saat anca giyilmiştir..
terbüyesüz hemen aklına neler geldü :)

Günaydın kızlar !

günaydın mısırtanem nerelerdesin
adın çıktı gezentiye :))

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Brck,gulsunn+,kirmizipatik,duyhas+,bal63+,uğur böcüğü+
kendime ve sizlere günaydın kızlarrr aydınlık güzel bi günümüz olsun inşallah

Bal çok güzelmiş bacım nasıl alıyorsunuz var mı bi çakallığı banada öğretin ablalarım beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…