Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bende öyle yapıyorum hafta içi yapabildiğim kadarını yapıyorumhafta sonu yatış

nıe kımse bişi yazmıyı
bal brck patık lenn nerdesınız

çalışan ıcın ıyı oluo paazar gunu yataktan hıc cıkmadımohh be dedım zaman bıle gecmedı aksam olmadı
dün aksam halamada gttım kı h sonu gtmım dıe

Delilik süphesiz aptallıktan daha iyidir, delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir.

evt cok yavaş
bugun kocem ehlıyetını alcektı 600 tl bayandık yaa :84:
sağlık olsun öderık napalım
Allah kaza bela vermesınde

Gelin ertesini yapmaktan vazgeçtim çok soğuk arkdaşlarımın çoğunun bebişleri var o kadar hazırlanıp gelen az olursa yada gelirken bişi olursa diye yapmamaya karar verdim :78::78::78::78::78:

Selam kızlar
Evdeyim şu anda oturdum bilgisayarın başına size bakiim dedim
Ne var ne yok kısçeler var mı değişiklikler kaçırdığım

Yeni yeni isimler görüyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza ne güzel

bakıyom öyle böcük pek keyfim yok ağzımda ve dilimde yara çıktı sanırsam dişimede vuruyo kimsede yok ofisde eczaneye gidip ilaç alcam
gecmıs olsun cnm
canım sıkılıyooooooo
böcüş cilt bakımın hayırlı olsun biz niye kazanmadık:89:

ne bılem ben takıpteydım
gecen buraya lınk veren arkadasım sayesınde kazandımsevenlerım sağolsun benı sızler varettınız

pasaklı hoşgeldin naber cnm??

böcüş benim cildimin bakıma ihtiyacı yok zate almam ısrar etme :)
:89:bide bu kız nedemek istiyy bak hele anlarsın sen

duyhas hayırlı olsun Rabbim bir ömür boyu mutlu olmanızı nasip etsin inşallah

böcük evdeyim ama bilgisayarı açmaya vaktim olmuyor
sabah fizik tedaviye gidiyorum oradan çıkınca ya eve gelip yatıyorum ya da anneme geçiyorum yatıyorum
arada kalkıyorum ufak ufak evin işlerini hallediyorum kendimi yormamaya çalışıyorum
yemek falan ayarlıyorum akşam için
çok uzun süre oturamıyorum çok uzun süre ayakta duramıyorum o yüzden bilgisayarı açamıyorum fırsat olmuyor böcüküüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…