Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patik bana seranatmı yapıyosun :))

bende sabah radyoda dinledim o haberi
yazık nasıl can verdiler kimbilir...

yorgun hoşgeldin hayrola erkencisin ama böcüş yoğun bekleme boşa :)

bal aramıza girme böcüşüm görür beni hııııh!!!

kızlar kol omuz uyuşmaları mı oluyor sizlerde? aman ihmal etmeyin, türlü nedenleri olabiliyor ben elimde bi şey tutamıyordum bi ara, elimde 2-3 parmak hele hissizleşiyordu, stres kaynaklı çıktı tabii o da, şükür şimdi kalmadı gibi, iş hayatım da çok kötü etkilendi o aralar

bir de pc başındasınız hepiniz, pc nin durma yüksekliği ve eğilerek ,kambur vb duruşlarınız etkili olabiliyor. ayrıca klavyeye bilek destek zımbırtısı işinize yarayabilir ondan kaynaklanıyorsa, çok küçük noktalar hayatımızı güçleştirebiliyor. ve sakın yanlamasına oturmayın pc ye!!!

“Ben hiç hamama gitmedim, neler getirmeliyim?” diyen arkadaşıma: “Hamamınızda temizlenmek istiyorum diye bir dilekçe yazman lazım.” dedim. Ciddiye almış, dilekçesiyle geldi!

fatmagül'ün abisi herhalde

şeker benimde omzumdan koluma doğru ağrım ve omzumu elleyince
sanki kemiklerim sızlıyo acıyoo
tahliller temiz çıktı ama devam ederse film çektircem

sanada geçmiş olsun tatlım.inşallah geçerde gerek kalmaz.geçen hafta cuma çok soğukdu o sabah dondum ben. cumartesi akşamda sol göğsümün altına bıçak sapması gibi yel girdi neyse geçti.pazar akşamı gene kafama bişi almadan çıktım dışarı,rüzgarda vardı dünde öle kolumun pazı yeri acıdı sonra sırtlarım ağrıdı göğsüm falan derken birazda taktım kafayı şimdide öksürük başladı(bu arada regl olmadım daha normalde olmam lazımdı 26 günde bi oluyodum bugün 28 oldu göğüslerimde acıyo

priju teşekkür ederim,

yorgun hoşgelldin cnm

brck geçmiş olsun canım.. ananene de allah yardımcısı olsun....

organikçim.. sana da geçmiş olsun... eğer geçmezse kesilikle aksatma canım... sağlık bu..

yaa kızlar birşey sorcam... mahlepi nerden bulabilirm bennn...

hoş bulduk organiiiikkkk

yorgun sen çalışıyo musun hacıııı

çalışıyom, en azından o tutuyo evli deelem ama yüzde elli üyelik hakkım var topiğe
ama evdeyken giriyorum sadece, dersim olmadığı gün ve saatlerde sizlerleyim yani

hadi yaw hoşlanıyılar deme ki sohbetimizden :86:

sorma patikçim, ben hep akşamları bakıyorum ya neler olmuş diye vakit bulunca şaırdım anaa hayranlarabak diye

nereden aldığımı hatırlamaya çalışıyorum şuan:44:

carrerfour olabilir cnm ..
marketlerde var ama genelde bi bak derim..

brck tekrar geçmiş olsun..

priju çok komik fatmagülün ağbisi yaa

yorgun hepsi bana hayran :))

gülsün marketlerde var cnm ne etçen mahleple?? simitmi??

böcüş aman girmiyok kankanla arana senin olsun
bana kanka çok P

çok sevdiğim bi kolyem vardı bvlgari çakması..çakması bile para bee

bulamıyım ( evi aradım taradım yok,anneme sordum onlarda da kalmamış off..nereden bulucam yine aynısını görmedim hiç..böyle çok şey kaybederim ben evde takı olarak..sizinde oluyor mu..

mesela bi broşum vardı yine çok sevdiğim..tuvalet aynasının üstündeydi ertesi günü baktım yok..evi talan ettim yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…