ahhh canım yaaaa... valla dediğin gibi yardım değilde... heyecanım için iyi olurdunhe hediye aldıysa gelsinler cnm sorun değil...:)
şaka bi yana yakın olsak gelir yardım ederdim
gerççi yardıma ihtiyacın olmaz ama olsun heyecanını alırdım cnm :)
:))) ee büyük firmalarda böyle oluyor maalesef....evet :) yemeğe çağırmıştım bende..ama genel patronu çağırmadım tabiyki adamla karşılaşmıyorum bile ki ; görse tanımazfuarda beni müşteri sanmış
bölüm müdürümüzü çağırmıştık ama..
canım banka ile konuşsanızda kredi miktarını düşürseniz biraz.....kafayı yemek üzereyiz eşimle.
psikolojimiz iyice bozuldu çok canım sıkkın kızlar çok.
6.900 borcumuz var krediye nasıl ödenicek bilmiyorum para yokkkk
çok bunaldımmmmm
bakalım banka ne yapacak offf allahım yardım et.çıldırmak üzereyim artık
gülsün çözemediğim kayınpederim parayı ödeyemediğimiz gibi bankaya konuşmayada gitmiyo iyice kafaları durdu sanırım artık
brck neden yanlış anlıyalım
lak lak yapıp zaman öldürmek için değil birbirimizle dertleşmek içinde biaradayız
anneyi üzme anlatıp kıyamam ben annelere..
Hadi topla kafanı gel herşey düzelcek işllh biraz sabır..
biricik
gülsün ben anlamıyorum kredi işlerini bankayla ne konuşuluyo ne oluyor ?
canım kredini ödeyemiyorsan bankayla görüşüp krediyi yeniden değerlendiriyorlar.. kalan bakiyeyi daha uzun vadeye bölüp kredi tutarını daha düşük ödemeni sağlıyorlar..
yada başka bankaları araştırıp daha düşük faizli bir yer bulursan kredini oraya alabilri ve ordan devam ettirebilirisn..
yani bu konuda seçenek çok....
olsun gülsün niyet önemli cnm :)
bende un,pirinç,makarna,nohut,şeker,çikolata,kazandibi aldım :)
gecmıs olsun bugun nasılannenBiricik annemde hastalandı senin gibi yaaa dünden beri bişi yemedi yese bile çıkarıyo bugün de yatıyomuş ne yapmak gerek doktorada gitmiyo
saol tatlım..
valla tırnak kesilmeside iimiş dedi annem dün için ama hoca bugünde olur diodu sanki gece öle dinledim annem tv izlerken.ocede sür bişi olmas:)
sürme sürebiliyomusun ne güzel ben süremiyorum yaa annem getirmiş ama zor gibi sürmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?