Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şu 1 ziyaretçide gidemedi bi türlüü..oku oku ne anlıyorlarsa sohbetin içinde olmayınca ne zevk verir ki..

akşam da ara ara hep 1 kullanıcı 1 ziyaretçi oluyor ben girdiğimde biz vardiyalıyız kızlar ziyaretçiler tam mesai

:13:
duygu evt cnm herkez seviyeli ve yardımcı olmaya çalışıyor
herzaman yanıbaşımızda olanlardan bile bazen daha yakın oluyoruz yeri geliyor
ve herkezin bana göre bi rengi var burda ...
:13:

çok doğru demişin böcüşümm

brckcim,ben de konuşmalardan biraz anladım, allah sağlık versin yaşınız genç atlatırsınız brck, destek olmayı bırakmayın birbirinize herkese kulak tıkayıp kimseden de fayda gelmediğine şu hayatta inanırsanız hiç hayal kırıklığı olmaz. siz el ele verip aşarsınız her şey.

beni de ağlattın böcüküm allah gecinden versin sevdiklerinize, ben hala alışamadım alışamıycam, hala telefonumda babam diye yazar numarası...

böcüş çaycıyı şikayet ederken şöförden çıktın
bişi anlamadım
bide zamı karıştırdın :))
de tabisi ama 6 ayın dolsun nan bekle
girdiğinden beri zam da zammm

nıe öle oldu bılın mı yazdım yazdım gtmedı sonra sıldım bıraz
sonra aman dedım yzım gıder
o ara patron geldı karışıkca anlatmışım yaa
çaycıya uyuz oluom dedım patrona ok dedı
şöfor zaten yavukluusu 5 vakıt namaz kılar ama zına yapar
benden 1 2 ay önce gırenlere 50 tl fazla verdı bana vermedıneyse dedım azcık daha beklım nolcek
olmadı aa derım kıraya zam geldı anlar herhalde
böcükkk senin patronun anlayışlı zaten meraklanma sana en kısa zamanda zam eder bence sen söleme o yaparrr
temem
yada maaşa zam işine son verir senin patron :76:

yok la öle bı hata yapmaz

bugun kımseler olmuycak anlaşıldı
ben kahvaltı edıp işe koyulam evde yapamadım bugun
sonra iş
az calısamda zam alam demı ama

yorgunn tembel avratsın olm işte hersey hazr
ıspanak yaparsan onunda hazrı var hacı
hadı senı sevyom

akşam çiçeklerımı sevıyodumbı baktım kaktüsün sukulent cınsı olan bı cıceğım vardı
bı dokundum tüm yapraklarını döktudokundukca döküldü
sımdık sadece yenı cıkanları duruyo
nıe öle oldu acaba yaa
kaktüs yetiştırıyom ama ılk defa böle oldu sanırım cınsı öle annemde dıo onun boyu büycek ondanınş öledır yıllardır sakladığım cıceğımdı

selam hanımlar d,iyecektim ki kimsecikler yok, inşallah erken çıkmışınızdır işten ondan yoksunuzdur

böcüşüm eksik olma seviyon beni hee :78:
ya o ıspanaklara güvensem alcam valla da, çok para be, bi de üstüne evde yıkarsam yine olmaz, ama evlenince alırım

ne cıkması kanga daha 1 2 saat burdayım ben kızlarda öle olması lazım ama gelmıolar nıyeysemsn den konusuyolarsanırım

alma len hazr seyler vıtamın neyım yokonlarda
ben donmuş olarak pattes alıom normalı cok yağlı oluo dıe
mılföy alıom annemın getrdıklerını koyym
senden garu olmas
hadı öptum sende cıkmışsın

ziyaretçi naaapıyonnnn?

böcüşümm kimse yok diye kapadım brokoli haşlıyom akşama dur indirem ocaktan,

he milföyle ev döndüren senden garı olur sanki

dur falza yumuşamasınlar gelirim yine kolay gele böcüşüömmm maç var mı ne zamannn???

ohhh akşama brokolim hazır yemeğin yanına salata niyetine, zeytinyağlı /limonlu

yarın akşam 7 deymiş gitcen mi maça böcüşşşşş onagöre izleyem sen gidersen yeniyok ya

kız antalya ya gıdemem bu aralaro yuzden maçta yokum hacı
brokolıyı kocem sefıom ben ıse hıc sevmım
o yuzdn yapmasını bıle yapmam yapmıomda

kız antalya ya gıdemem bu aralaro yuzden maçta yokum hacı
brokolıyı kocem sefıom ben ıse hıc sevmım
o yuzdn yapmasını bıle yapmam yapmıomda

ay deplasmanda mıyık :78:

nan bi ilk adam sebze hem de brokoli seviyiiiii ya bak değişik şekilde bi tatlarına bakmayı dene böcüşüm be çok faydalı, koyu yeşil sebzelerden sonuçta, ama çok az suyla 5 dakka en fazla haşla tuz atıp da, çıkar süz, üzerine zeytinyağı ohh misss, yemeklerin yanına hem sebze yemiş oluyorsun hem garnitür oluyor hem de yemeklere pratik destek ben haşlayınca 2-3 gün gidiyor böyle, üzerine limonla da salata gibi oluyor.

annemse sarmısaklı yoğurtla bayıldı, ağzına sürmezdi bir de songülün beşamel soslu tarifi varmış... heyyt be brokoli satıcıları bana bedava versinler amma reklam ettim

günaydın kızlar....
hepinize iyi haftalar....

brck nasıl oldun canım??
duyhascım...
senin de annen rahatsızdı sanırım... nasıl olmuş??

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
Hepinize iyi haftalar....

brck nasıl oldun canım??
Duyhascım...
senin de annen rahatsızdı sanırım... Nasıl olmuş??

günaydın canım
Evet annem rahatsızdı iyileşmeye başladı çok şükür bugün gidecek doktora inşallah
Sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…