Ya ondan değil gelen giden beni daha çok yordu.Canım yaa olmuşa çare yok napacaksın neyseki sağlıklı kendini toplayabildiysen ne güzel
günaydın kızlar iyi haftalar
hamileyimmmmmmm dün gece test yaptım nöbetçi eczaen bulup aldık, ikinci çizgide çok belirgin çıktı yarın kısmetse doktora gidicem şu an hiç bişi bilmiyorum midemde kelebekler uçuşuyo
Canım çok sevindim. Darısı diğerlerinin başına inşallah.günaydın kızlar iyi haftalar
hamileyimmmmmmm dün gece test yaptım nöbetçi eczaen bulup aldık, ikinci çizgide çok belirgin çıktı yarın kısmetse doktora gidicem şu an hiç bişi bilmiyorum midemde kelebekler uçuşuyo
Hoşbulduk canım.sel cim hoşgeldin cnm.
sen neden anne olmamaya karar verdin bakalım:26:
eşimde sürekli hamilemisin diip duruyor.
annem bebek almış bana büyük bişi gelinle ikimize eşimde gece eve geldi onu gördü hamilemisin dio ne alakaysa
Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?