Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bencede organik şeker onun gecikmişti adeti
benimde bi hafta gecikti ama hamile olabileceğimi düşünmüyorum bile

günaydın kızlar iyi haftalar

hamileyimmmmmmm dün gece test yaptım nöbetçi eczaen bulup aldık, ikinci çizgide çok belirgin çıktı yarın kısmetse doktora gidicem şu an hiç bişi bilmiyorum midemde kelebekler uçuşuyo

hehe nihal gibi kelebeklermi uçuşuyo canım:)
hadi bakalım hayırlısı olsun cnm çok sevindimmm

Canım çok sevindim. Darısı diğerlerinin başına inşallah.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım benim... çok ama çok sevindim... umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin.:))

Organik tebrik ederim canım ayy okadar çok sevindimki allahım hadi bakalım çok mutlu oldum çoookkk

sel cim hoşgeldin cnm.
sen neden anne olmamaya karar verdin bakalım:26:
eşimde sürekli hamilemisin diip duruyor.
annem bebek almış bana büyük bişi gelinle ikimize eşimde gece eve geldi onu gördü hamilemisin dio ne alakaysa

Hoşbulduk canım.

Dün akşam eşimle konuşurken sen anne olunca manyaklaşırsın, snein çocuğun çok kıymetli olur.
Herkesden kıskanırsın kimseye dokundurtmazsın falan dedi. ondan senden anne olmaz dedi.
Çok gücüme gitti, bende o zaman annne olmam dedim bende.
Sonrada şaka yaptım senden harika bir anne olur, muhteşem bir çocuk olur özgüveni kendine tam olur falan dedi.
Ama ben kırıldım bir kere

Kızlar inşallah ablamın hamilelik haberini sizle paylaşırım tedav görüyolar bakalım artık onun için hep dua ediyoruz çok istiyolar allahım onlarıda görür inşallah

duyhas cnm inşallahh iyi haberlerini bekliyoruz.Beni akşam görseniz eşim seviniyo,ben ağlıyorum annem kızacak bana diye hayatım biz evliyiz diyo heyecandan saçmalamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…