Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben domateste rendeliyorum cnm hatta sarımsakta koyuyorum sosuna pulbiber akrabiber atıyorum birazcıkın ama salça renk vermiyo domates koyunca ben baya koyuroum salçayı bu seferde acı tutuyo bazen:)
çok pişirmiyosun ama dimi patataesleri

ben izmir köfte yapmadım hiç biricik..
pek aram yok,eşiminde iş yerinde çıkıyormuş sürekli..
o yüzden sanırım yapmam :)

akşama menümü bilmiyorum canımız ne çekerse :))

brck aynısı tencere yap hem daha kolay pişiyo hemde lezzeti süper yayvan tencere olsun üstünü biraz kızartmak istersen fırınada verirsin ben sosunu eşim soğan sevmediği için salçalı su gibi yapıyorum kaynar suyla üzerinede biraz karabiber gezdiriyorum ama annem soğanı hafif kavurur salçayı ekler biraz daha kavurur sonra su döker biraz kayatır üstünü gezdirir iki şekliylede güzel oluyo

Anlamadım sonunu biraz karışık yazmışsın

izmir köfteyi ben şöyle yapıyorum

patatesleri uzun uzun normal kızartmalık doğruyorum fırın tepsisinde vay borcam az yağ ve tuzla harmanlayıp yaydırıyorum onu öylece yarım saat atıyorum,sonra köfteleride çiğden koyuyorum pattilerin üzrine onlarda kızardıktan sonra salçalı,biber salçalı,karabiber,kekik,yenibahar,kırmızı toz biber tuz sulu bi sos yapıyorum üzerine geçmicek kadar koyuyorum fırında bi 10 dakkada öle bekletip çıakrıyorum esas izmir köfte yapılışı böyleymiş

ben hiç domates koymadım cnm
ikraa ve organikşekerin yaptığı yöntemde güzelmiş..
fazla kızartmıyorum patatesleri ve folyoyla kapatıp pişiriyorumm

bende soğan koymuyorum.tamam organikçim bende fırında yapıyorum kızartınca ağır geliyor bana ama patates çiğ kalıyodu bende iyice pişiriyodum bende bi 20 dk patatesi öle pişiririm dediğin gibi.köftede zaten 10 dk da pişer hemen su eklerim

Son düzenleme:

yani bile bile ladesti.... sonuçta tabiki kimin söylediği ortaya çıkacaktı....

fırınımı hala açözemedimki fanlıda çalıştırıyorum işte bi onu biliyorum
vestel ankastresi olan varsa bana annatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…