Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın kızlar. nabersiniz.

Böcükcüm üzülme hayatım o şaka yapmıştır sana ne yani seni yollicak evden o şey herneyse onunla mı yatacak sankm

böcük nan iyice duygusala bağladın heee
bende eşime kızgındım zati bugünlerde psikolojimizi biliyosunuz 1 haftadır yüz vermiyorum evin içinde hep kaçıyorum eşimden içim eziliyo ama napim.
akşam arkadaşlarımız geldi karı koca onların yanında çok iyidik belli etmedim.sonra gel yanıma uzan hayatım dedi onlar gittiler.
dedim mutluluk oyunu bitti misafirler gitti neye uğradığını şaşırdı
gecede hep sırnaşıyo ama elini itiyorum dönüyorum sırtımı

Son düzenleme:
böcüş nasıl olurda bi madde eşini bukadan değiştirdi ben anlamadım
hani o yapışan seni seven eş nerde
okadan ağladım gelmedi diyosun
nası durdu nan dibinden ayrılmayan eş ben onu anlıyamadım
okdr kıymetlimi bu alet bee

brck çok yanlış yapıyosun sen eşine
adamı bunalıma iticen bumu nan iyi günde kötü günde beraber olmak...yakıştıramadım sana
adamın suçu ne...

o kadar şaşırdımkı yanıma geldı ama senınle yatmak ıstemıyorum defol dedım sakın gelme
bundan sonrada ne yemek yaparım ne ona bıseyler yaparım
bısey yuzunden bu kadar mı kırar bı ınsan eşini
ki o onun deıldır Allah bılır bırısınden emanet almıştr hava olsun dıe ama bana yaşattığını hıc unutmuycam
onuda unuttrmuycam

yok bal o sebeplerle diil.
kendini iyice bunalıma soktu eşim bende bişeye kızmıştım o yüzden o konuda biraz değişir die bu tavırlardayım.yoksa biz küs duramıyoruz ki sürekli sorular soruyo bana bende ya cvp vermiyorum ya sert konuşuyorum.garibim üzülüyorumda ama napim bu sefer dayanıcam

Ben dayanamam len, kıyamııyorum öyle ona.
Nasıl dayanıyorsun, hem o nasıl küs duruyor sana

ya kızlar dün yatakta zor uyudum yatak odasının tozlarını alıcaktım yatak başındaki rafın falan anam bi baktım bişi oynadı bi baktım kalın bacaklı bi örümcek.ordan yatağın üstüne düştü kaşınmaya başladım zati hemen süpürgeyle çektim ama çok tırstım yaaa ya gecede çıkarsa :84::84:

naparsa yapsın artık umrumda deıl bıkaç gun daha böle gıderse ı seyler olmaz

Canım anlıyorum seni birkere kırılınca insan düzelmesi çok zor oluyor.
Hele ki sevdiğin birinden duymak bu sözleri daha da fazla koyuyor insana.
Ama oda anlar hatasını, nereye kadar küs kalabilrsiniz ki karı kocayız sonuçta

Ben dayanamam len, kıyamııyorum öyle ona.
Nasıl dayanıyorsun, hem o nasıl küs duruyor sana

bende dayamazdım ilk kez böle oldum ama tabi konuşuyorum cnm sadece çok yakın diilim.okadarda küs diiliz:)
o zaten küs diil cnm peşimden ayrılmıyor o bana küsemez küsmez duramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…