- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Evit aklıma geldim dedim ne güzel şimdi kocasıyla bebişlerini konuşuyorlardır, heycanlılardır falan dedim.evet tatlım oluyomuş başlarda ilk 3 ay,heyecanda var, ayyy aklınamı geldimm
sımdılık konuşmamak daha ıyı ablacım
bende onu kırabılırım
Bil sen bilbılmıyorum
deıl len şükür be
bencede ıyı
acep ben ne zmn zam alcem:26:
organikim hayırlı olsun tatlım,
inan yeni okudum,ayy çok sevindim.
endişe ilk zamanlarad olur hep,doktorda teyit edince
yerin heyecana ve anormal mutluluğa bırakır..
canımsın ya,hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
darısı sırada isteyen herkese inşallah...
hoşbuldumm ball valla akşam otururken ağlıyodum elimde olmadan testde hala banyoda aynanın önünde her gittiğimide bakıyorum:)) mutluyumda içimdede bi endişe var bi doktora gitsemde rahatlasam
ALEMSİN WALLA
evt 200 iyi para ama yılda bir yapıldığını düşünürseniz çokta iyi sayılmaz..
Dün akşam eşim beni almaya geldi iş yerine, beraber çarşıya gittik dolandık.
Spora başlıyoruz da beraber eşofman takımlarını ve spor ayakkabıları yenileyelim dedik, dolaştık durduk.
Sonunda aldım bir eşofman takımı bi ayakkabı.
Bu akşam belki sinemaya gidebiliriz, ya da künefe yemeye nerde yapıldığını öğrenebilirsek tabi.
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın.
aklıma küçük emrahın bi filmi geldi:)
kardeşi gülcan vardı hediyeler elinde onu ziyarete geliyodu evinde kaldığı kadın gülcanı banyoya kilitliodu gülcan baygın halde buluyo emrah etrafta hamam böcekleri.alıyo doktora götürüyo gülcanın beyninde hamam böceği çıkıyo film sonuçlarında
Geçmiş olsun canım. Ne güzel eşin sana yüklenmemiş. Anlayışlıymış bovercim.Aminn..
Bende dün biraz kırgındım.Akşam yemek yiyemedim miğdem bulanıyo gibiydi sanki.Eşim bulaşık makinasını boşalttı.Yemeğini yedi kaldırdı.Banada bişeyler hazırlayıp getirmiş.Canım yav..
Bu akşam öylebir geçer zamanki var hiçbir yere gidemem.
Hadi lenöylemiydi o film gerçektenaklıma küçük emrahın bi filmi geldi:)
kardeşi gülcan vardı hediyeler elinde onu ziyarete geliyodu evinde kaldığı kadın gülcanı banyoya kilitliodu gülcan baygın halde buluyo emrah etrafta hamam böcekleri.alıyo doktora götürüyo gülcanın beyninde hamam böceği çıkıyo film sonuçlarında
kıyamam yaaaaaaa
offff Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguları
eşin ne durumda?
Ayyy ne kadar mutlu ki adam Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.amin canım inşallah o havalara uçuyo bi beni bi göbüşümü öpüyo
amin canım inşallah o havalara uçuyo bi beni bi göbüşümü öpüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?