hadi affettimaşkolsun mubişim benim :)
gülsün bana gaz verdi de girdim kursa yani onun sayesinde oldu o sebeple ilk ona sesleniyim dedim
cnm buraya yazdığıma göre herkezle paylaşıyorum yoksa özelden yazardım ona sadeceeffett meni
kızlar dün boza aldımdı nette bi bakem dedim, çok faydalıymış bira yerrine bozaya başlıcam
gülsün bakıyorum cnm şimdi işllh onlarda böle iyi çıkar...
yorgun burda biçok arkadaşımız resmini koydu ne yani delimi onlar şimdi
seni şiddetle kınıyorum...
evt trafikte tamam sanırım
43 doğru 7 yalnış.....:92:
motordan korkuyom ama kalırsam ondan kalcam
duygu sendende resim bekliyoz..
Ben seni nedense minyon tipli biri olarak canlandırıyom minnak kız :)
boza içmeye vefaya gitmiştik 2-3 sene önce adama neyden yapılıyor die sordum getirdi yapıldığı şeyi önüme dedi kuşlarda bundan yiyo dedi kuş yemide bundan oluyıo dedi midem bulandı ogün bugün içmedim
boza içmeye vefaya gitmiştik 2-3 sene önce adama neyden yapılıyor die sordum getirdi yapıldığı şeyi önüme dedi kuşlarda bundan yiyo dedi kuş yemide bundan oluyıo dedi midem bulandı ogün bugün içmedim
albüme koy yorgun arkadaşların görsün yanlızz
peki sanalda olan arkadaşlara nasıl güvenilecek.Cutenin başına gelenler gibi mesela.İçimizden biri dendi ya.Kimseyi bilemezsin.Bence kendinizi riske atmayın.Zamanında çok şeyler oldu KK da resim yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?