Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hadi affettim
kızlar dün boza aldımdı nette bi bakem dedim, çok faydalıymış bira yerrine bozaya başlıcam

2 gündür cnm çekiyo...

yorgun şahsına yazdığım yazıyı atlama nan...
zaten dünde bana kötü bişey yazmışsın kara listeye aldım seni...

evde meyveler var die almadım boza sıkalım meyveler bitsin bozulmadan die..ama iş güçten onuda yapmadım..heee dizimi izlemekten de geri kalmadım o ayrı
reklam araları ve önemsiz yerlerde iş yaptım

boza istiyom ama şöle güzel olsa..tarçınlasam içsem..
hamileler içsin süt yapar derler..

boza içmeye vefaya gitmiştik 2-3 sene önce adama neyden yapılıyor die sordum getirdi yapıldığı şeyi önüme dedi kuşlarda bundan yiyo dedi kuş yemide bundan oluyıo dedi midem bulandı ogün bugün içmedim

ne yazmışım ben sana be :44: bal hanımm,

her koyun kendi bacağından asılır, 3 yılı geçti kk dan hiç kimseye fotonu koy demedim ben, çünkü kendim koymam, gece gündüz ziyaretçisi eksik olmayan ve de benim bilmediğim kim bilir ne teknik oyunlar olan bi alem

ay biricik bilmiyormuydun neyden yapıldığını,
adam da nasıl anlatmış kovar gibin sizi
öyle düşünme cnm..besin sonuçta arpa..

kanga adamı hasta etme olm albume koy hemen sıl
o sen deılsınkıbu kımdıbılın mı bıhterın anasının adı neydı bu o
f...

albüme koy yorgun arkadaşların görsün yanlızz

peki sanalda olan arkadaşlara nasıl güvenilecek.Cutenin başına gelenler gibi mesela.İçimizden biri dendi ya.Kimseyi bilemezsin.Bence kendinizi riske atmayın.Zamanında çok şeyler oldu KK da resim yüzünden.

peki sanalda olan arkadaşlara nasıl güvenilecek.Cutenin başına gelenler gibi mesela.İçimizden biri dendi ya.Kimseyi bilemezsin.Bence kendinizi riske atmayın.Zamanında çok şeyler oldu KK da resim yüzünden.

tam bunu diycektim boswer in dediğini, iki gün önce neler duyduk burada ve bu topicte yazışılmış diyonuz kızlar, ayrıca albüm de olsa ne bilem ben moderatörlerden biri benim tanıdığım ya da değil ,annem dışında kimse bu kk da olduğumu bilmiyor, başka paylaşım yerlerinde f... gibi var fotolarım sonuçta kısıtlı olarak tabii ama orada olduğumu sevgilim de herkes de biliyor kızlar, dediğim gibi 3 seneyi geçti kk dayım ne foto ekledim ne de kimsenin eklemesini istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…