• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tamam la gleinin adını yazacam heral
gene olmadı
ben kim netten bişi almak kim la
orda bile şans yok

Son düzenleme:
brck o güvenlik için
cep telefonuna şifre yolluyo yani
o şifreyi girceksin ondan sonra onay vercek kredi kartı

:60::60::60:
Yıllar önce üniversitede, sınıftan fazla tanımadığım bir kızdan ders notlarını istediğimde "Ben nişanlıyım!" cevabını almıştım. Nasıl şehvetle istediysem artık...

:69::69::69:
İki çorabı da aynı ayağına giyip yarım saat boyunca diğer tekini arayacak kadar dalgın ve unutkan olmasına rağmen, rahmetli karısının doğum tarihini hala unut(a)mayan bir dedem var...

Yıllar önce üniversitede, sınıftan fazla tanımadığım bir kızdan ders notlarını istediğimde "Ben nişanlıyım!" cevabını almıştım. Nasıl şehvetle istediysem artık...

İki çorabı da aynı ayağına giyip yarım saat boyunca diğer tekini arayacak kadar dalgın ve unutkan olmasına rağmen, rahmetli karısının doğum tarihini hala unut(a)mayan bir dedem var...

:60::60:

:69::69:

ya benım cnm sıkılıy yaa:59:

Sana mı ait bunlar başka yerden mi.
Kıza koptum yalnız:60:

ama dede senin dedense eğer ne kadr şeker yaaa, ah ah inşallah bizde böyle oluruz

patron dedı ne ettın dünki işi oldu demı dedı
bı sorun cıktı dedım
hesap kesımgünü bugunmuş gene yatrmam lazım asgarısnı
dedı yarın hallederık üzülme:52:ama acep maaşımdan mı halletcek yoksa kendı cebınden mı:37:

BİR HATA OLUŞTU. LÜTFEN TEKRAR DENEYİN!

3D Secure doğrulama onayı alınamadı

* Aynı hatayı birden çok defa aldıysanız lütfen bankanız ile görüşün

Back
X