• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

istiyolar doğruda ne bilim sürekli sormakta anlamsız geliyor..
ama onlarda haklı kendilerince 2 sene oldu..
dün kadının biride dediki bebek düşünmüyomusunuz yoksa olmuyormu dedi :53:
yok dedim denemedik olurmu olmazmı allah bilir dedim.

kızlar birşey sorcam, 1,5 ay oldu evleneli doğum kontrol hapı kullanıyorum.
evlenmeden önce hormon vs tahlil yaptırmıştım.
şimdi de doktora gitmem gerekir mi?
bi risk var mı görmek için ne önerirsiniz?

kızlar birşey sorcam, 1,5 ay oldu evleneli doğum kontrol hapı kullanıyorum.
evlenmeden önce hormon vs tahlil yaptırmıştım.
şimdi de doktora gitmem gerekir mi?
bi risk var mı görmek için ne önerirsiniz?

bi şikayetin yoksa gitmene gerek yok cnm ama ,
için rahat olsun istiyosan sen bilirsinn:34::34:

kelebek olabilirsin cnm benimde adetime 3-4 gün vardı sabah tuvalete gittim pembemsi kan geldi dedim hastalancam sonra bidada gelmedi

adet günün geçsin test yap cnm.

mide yanması,bulantı ağızda tuhaf metalik bi tat, halsizlik,yorgunluk,iştahsızlık,aniden acıkma,bel ağrısı,kasık ağrısı,baş ağrısı,kasık ağrısı,göğüslerde sızı.ben bunların hepsini ara ara yaşıyorum adetimden 1 hafta öncede, mide bulantım,yanmam baş dönmem iştahsızlık ve ani acıkmalarım vardı

yalnız tatlıya karşı midem çok bulanıyo 2 gündür.yediğim zamanda afedersin çıkarcakmış gibi oluyom.

organik kızımıza bi mevlüt takımı aldık görmen lazım çok şeker gelinliği simli simli yerim ben onu yaaaa:69::69:

Organikcim hayırlı olsun çok sevindim senin adına :nazar: :) Tabi sağlıklı-hayırlı olsunda cinsiyeti fark yok
Kız sen miydin ikiz isteyen ?j İkizdir belki :nazar:

Son düzenleme:
ayyy yaa bende yerim valla herşeyin küçüğü güzel oluyo hayırlısıyla biran önce doğsunda bol bol sevin yaa :nazar:

amin cnm inş geline diyorum doğsun artıkkk.dur kız dio gününü doldursun bari:90:
halası yer onuuuu bakalım kime benzicek :23:
36.haftamıza girdik.artık bakalım bu saatten sonra doğum her an olabilir dimi kızlar.

Organikcim hayırlı olsun çok sevindim senin adına :nazar: :) Tabi sağlıklı-hayırlı olsunda cinsiyeti fark yok
Kız sen miydin ikiz isteyen ?j İkizdir belki :nazar:

sağol cnm benim evet bendim cnm sanmıyorum ikiz olsun ultrasonda baktı doktor bitane mercimek kadardı :69:

patik genelde adet günü 1 gün geçince veya ogün yapın diyolar,HCG hormonu kana karışmayabiliyo hemen ben de saf gibi adete 10 gün varken yaptım negatifi gördüm sonra adetimden 6 gün geçti yaptım bayada bekledim hee:)) anında pozitifi gördüm

kelebek olabilirsin cnm benimde adetime 3-4 gün vardı sabah tuvalete gittim pembemsi kan geldi dedim hastalancam sonra bidada gelmedi

adet günün geçsin test yap cnm.

mide yanması,bulantı ağızda tuhaf metalik bi tat, halsizlik,yorgunluk,iştahsızlık,aniden acıkma,bel ağrısı,kasık ağrısı,baş ağrısı,kasık ağrısı,göğüslerde sızı.ben bunların hepsini ara ara yaşıyorum adetimden 1 hafta öncede, mide bulantım,yanmam baş dönmem iştahsızlık ve ani acıkmalarım vardı

yalnız tatlıya karşı midem çok bulanıyo 2 gündür.yediğim zamanda afedersin çıkarcakmış gibi oluyom.

metalik bi tat var boğazımda :49: bulantım az var :49:

hmm anladım organikçim saol..

keleboş o zmn şimdi testi yapmanın anlamı yok cnm yaa..bekliciksin sanırım...negatif çıkarsa üzülürsün bişi olur belkim..bekle biraz..ya da illa yapıcam diyorsan negatif çıkarsa üzülme hiç belli olmaz :49:

patikcim eğer hamileyse tahmini iki haftalık falan olmuş olucak ve reglisi zaten olmıyacak bu nedenle negatif çıkmaz regliyi beklemenin sebebi bir aya yakın olduğunda değerleri daha yüksek olduğu için kanda anlaşılması daha net oluyo kelebeğin değerleri az ise bu teste gözükmeyebilir bikaç hafta sonra daha iyi netleşir

brck canım 36 haftadan sonra her an doğabilir değil 9 ay 10 gün sürüyo hemen hemen 1 ayı dolu dolu daha var 15 gün önceden gelen bebişler olabiliyo benim kızım 3 demişti doktor tam 3ünde doğdu mesela bide 36 haftadan önce doğanlar var onlarda erken doğum oluyo

ikracım saol cnm bilgilendirdiğin için.
kız bebekler çok durmuyo diolar ama bakalım cnm
ocak sonu demişti doktor doğumu
senin normalmi oldu

keleboş cnm ya çok heveslisin ama sen genede her ihtimale alıştır kendini
sonra çok üzülmeni istemem..

Back
X