Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aklına kötü şeyler getirme canım.

len kıza pırlanta sevinci yaşatmadınız bi bee
Hemen ödemesinden bahsediyosunuz.bugün bu konuyu açmıyaydınız bari

doğru diyon ama yapı işte, her şeyin ödemesini, bilmem nesini düşüne düşüne sürprizlerin içine ediyok böle hep:26:

yorgun kopardın beni heee
onuda böcüş değil kocası düşünsün nannn
hediye o böcüşe

:78: e iyi de böcüş demek kocası demek, kocası demek bçcüş demek, borç da ikisinin dimek :83:

yok yok dedim ya daha önce de tencere, kapak olayı, ikisinden biri farklı olaydı geçinemezlerdi, herkese kafa dengi, ruh dengi nasip olsun,

böcüşşş, kamçı kamçı iş gücünüzü burdan alıyosunuz

bende sefilim
gel yamacımaaa

beni de alın, benim de pırlantam yok, ilgili kişilere duyurulur, pırlanta alacak olursan sevgilim bir gün, aklını kullan onun yerine benim kullanabileceğim şeyler al :78: ha ileride kullanasım gelirse, onu da alıverirsin artık :78:

Sağol yorguncum tavsiyelerin için, eve bi atsam kendmi yapıcam o dediklerini.

ofisteki tek geçerli yöntem, pc başında olabildiğini düşünerek, şal falan varsa, hemen yanan bir peteğe seriyorsun, ama yanan cinsse bi sandalye arkasına koyup yaklaştırıp onu da kazağın varsa içine sarıyorsun ısınınca. ama dediğim gibi iş durumunu bilmiyorum. mesela ben hep ayakta çalıştığım için malum ders anlatırken imkanszı bu ancak boş ders olduğunda

bundan sonra takamıycam sanırım sayenızde hehemen borcu dedınız boğazımda düğüm oldu
içine ettınz lenn

hadi nen kanga yeme bizi, seni üzeceğimizi düşünsek der miyiz?

eşin kendine güvenmiş almış canım.Sen dert etme.Bakma bu sıpalara

organikim hemen stress yapma cnm iyidir işllh
bebişi olanlar şimdi aydınlatır seni cnm...

böcüş pırlantayı patrona gösterme sakın
zam filan yapmas bak

ayy gülsün bende duygulandım walla
sayılı kişilerin hayatında vardır böyle insanlar
o konuda çok şanslısın cnm..
bende kalkmış fiyat diyorum:)
ikizler burcuyum herşeyi merak ediyom işte :)
:)))evt.. çok şanslıyım.... hayatımda beni bu kadar iyi anlaayan ve yorumlayan biri daha yok...

bişi yoktur canım... telaşlanma....

organikcim akıntın devam etmiyosa sorun yoktur inşallah doktorunla yine görüş için rahatlasın

Organikcim endişelenme, ilk zamanlar böyle şeyler olabilir diye biliyorum ama doktora git tabiki yinede.
Korkma bişiyi yoktur meleğinin

gülsünüm Allah bozmasın cnm...

brck nan çok patroncu gördüm seni
sanki sana zam yapçak ne yanaşıyon :))

duydu biz bu topicte damga vuranları diyos
sen tek başına kendi kendine damga vurmuş oluyon nan
:))

kelebenk ençok ödülü sen alma diye bilezikleri karıştırmadım
azcukta başkalarına ödül kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…