selam kızlar nasılsınızz
dün gece tuvallete pembe bi leklenmem oldu( ama dahada olmadı korktum,yerleşme kanaması olabilirmi acaba, bide bugün idrardan sonra hafif bi yanmam oluyo, dün akşam ıslandım ve üşüttüm (
doktoruda aradım ama ulaşamadım cebide cvp vermiyo 4 den sora arayın dediler klinikden(
bişi yoktur dimi iyidir bebeğim(
len kıza pırlanta sevinci yaşatmadınız bi bee
Hemen ödemesinden bahsediyosunuz.bugün bu konuyu açmıyaydınız bari
yorgunkopardın beni heee
onuda böcüş değil kocası düşünsün nannn
hediye o böcüşe
bende sefilim
gel yamacımaaa
Sağol yorguncum tavsiyelerin için, eve bi atsam kendmi yapıcam o dediklerini.
bundan sonra takamıycam sanırım sayenızde hehemen borcu dedınız boğazımda düğüm oldu
içine ettınz lenn
eşin kendine güvenmiş almış canım.Sen dert etme.Bakma bu sıpalara
hızlılarmışseninle aynı tarihte evlenen bir arkadaşım hamile olduğunu söyledi bugün şaşırdım
duydu çoğumuz 2010 da evlendik
o damga değillp
:)))evt.. çok şanslıyım.... hayatımda beni bu kadar iyi anlaayan ve yorumlayan biri daha yok...ayy gülsün bende duygulandım walla
sayılı kişilerin hayatında vardır böyle insanlar
o konuda çok şanslısın cnm..
bende kalkmış fiyat diyorum:)
ikizler burcuyum herşeyi merak ediyom işte :)
bişi yoktur canım... telaşlanma....selam kızlar nasılsınızz
dün gece tuvallete pembe bi leklenmem oldu( ama dahada olmadı korktum,yerleşme kanaması olabilirmi acaba, bide bugün idrardan sonra hafif bi yanmam oluyo, dün akşam ıslandım ve üşüttüm (
doktoruda aradım ama ulaşamadım cebide cvp vermiyo 4 den sora arayın dediler klinikden(
böcüş pırlantayı patrona gösterme sakın
zam filan yapmas bak
Organikcim endişelenme, ilk zamanlar böyle şeyler olabilir diye biliyorum ama doktora git tabiki yinede.selam kızlar nasılsınızz
evt kıymet bılıyorum cnmne güzel böcük allah razı olsun patronundan
öyle patronlar zor bulunur
duydu çoğumuz 2010 da evlendik
o damga değillP
organikcim akıntın devam etmiyosa sorun yoktur inşallah doktorunla yine görüş için rahatlasın
akıntım varda normal akıntı bi akşam pembe pembe geldi okadar sağol cnm
böcüş pırlantayı patrona gösterme sakın
zam filan yapmas bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?