Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne buldum bakınn...

redlowe kullanıcısından alıntı

mrb arkdaşlar 5 6 ay önce annem kapıda pazarlayanlardan bi tane bel kemeri almış 325 ytlye taksitle ödüyordu babam sonra 200 ytle kalmıştı annem demiş para warken hepsini verelim taksit taksit ödemeyelim babamda adamı aramış o adamda babama pttye yatırasını sölemiş babamda gitmiş yatırmış elimizde dekontlar war dün istanbuldan bi avukat aradı ödememişsiniz 200 ytl borcunuz war eğer cumaya kadar ödemezseniz icra gelecek evinize demiş adamı aradık öle şey olmaz yalnışlık olmuştur dedi anemde bağırıp çağırınca telefonu yüzümüze kapadı sonra babam konuşmuş düzelticez demişler şimdi ne yapabilirizz ?? şimddiden tşk ediyorum

mglove
selam
sizi arayan avukata ulaşıyorsunuz kendisine bu borcu ödemiş olduğunuzu bildiriyor elinizde dekontlar olduğunu bu ödemelerin sisteme işlenmemiş olabileceğini belirtiyorsunuz. avukatınızın size yardımcı olcağını tahmin ediyorum. kapıya gelip size satış yapan bir şahıstır o şahsın arkasında muhakkak bir firma vardır firma ismi faturada filan görünür yada satış sözleşmesinde o firmaya da ulaşabilirsiniz. icra işi öyle üç beş günlük bir süreç değildir panik olmayınız.

evet böcük işini alıyolar patlatıp sanırım anammm
la ne diim kalın dudaklarım ama çok komik oldum nan

ya akşam çıktı eve giderkene bişi görmedim

kelebenk istikrarını ölçtüm
hemen vazgeçtiğine göre
senden kanka olmas bana
ısrarcı olcak benim kankam P

evet böcük işini alıyolar patlatıp sanırım anammm
la ne diim kalın dudaklarım ama çok komik oldum nan

ya akşam çıktı eve giderkene bişi görmedim
Bende hiç uçuk olmaz, ama hep özenmişimdir uçuğu çıkanlara

bal durum öyle değil
şimdi ben şöyle anlatayım.
rahatsız edildiğim biri vardı mail yoluyla
şifresini kırdırttık
adam partner sitelerine filan üye bir gerizekalı ve bu siteyede üye daha ne diyeyim

ayrıca youtubeye giriliş şekliyle ilgili biliyormusunuz bilmem IP nizi farklı gösterebiliyorsunuz bu şekilde işlem yapabiliyorsunuz. adam IP sini farklı gösterirse gene kanunen ona ulaşmak imkansız.

al bal buldum

Son düzenleme:
brck 2010 un son tebriğini sana koydum...

buydu işte...

toplum kokuşmuş olduğu için bir kişi erdemli bir hareket yapsa altında hep birşey aranır. sebepsiz bir yokoluştansa bir açıklama ve veda etmek istedim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…