Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende altını cok severımgüle güle kullan böcük..
ben tek taş dışındaki takılarda pırlanta olayını gerekli görmüyorum..tek taşın anısı var değiştirmek istemem o yüzden pırlanta olması güzel,ama takılardan sıkılıyor insan...
yok cnm aday sfresı dıo eşime sordum bıze kağıt verdıler ya ddı evı aradım taradım yokselammmm kızlarrr:80::80:
böcük öğrendin mi kpss sonucunu
yenıyı eklememı ıstemıokı hoşşıkböcüş eskiyi değil nan yeniyi ekle..
böcüş eşin niye aldıki farklı grup ehliyet??
o masa başında değilmiydi
yılbaşı erzağı aldınız mı bize tavık la çerez verdiler :)
eşimede vermişler,dedim gıdaklıcazmı tarihi geçicek tavuğun kapıcıya ver dedim birini..
bütün tavukla hiç bişi yapmadım doldursak dedim ama bizim fırınla ne kadar güzel olur şüpheli :S
ohh yaşadın bızımde ctesı tatıllHgheheee yarın öğleden sonra tatil.
Yarım gün çalışcez![]()
yılbaşı erzağı aldınız mı bize tavık la çerez verdiler :)
eşimede vermişler,dedim gıdaklıcazmı tarihi geçicek tavuğun kapıcıya ver dedim birini..
bütün tavukla hiç bişi yapmadım doldursak dedim ama bizim fırınla ne kadar güzel olur şüpheli :S
Evet canım ben cumartesi pazar zaten çalışmıyorum.ohh yaşadın bızımde ctesı tatıll
aldık
en buyuk paketlerınden aldım hemıde
baya sey var benım sepetımde tanesını 350 tl yaptrdık![]()
kk ya resım eklememı normalde ıstemıyo artık ama ben eklıyordum sonra bu bıze özel eklemenı ıstemım dedı tmm dedımböcük bunun için söz mü verdirdi eşin,ne kadar önemli bir konu ki..
sanki kendi fotonu eklicen ne alaka...
Evet canım ben cumartesi pazar zaten çalışmıyorum.
ama bizede yılbaşı sepeti falan yok.
Evet değiştirdim avatarı yabancı gibiyim di mi
Ya mevsime uygun olsun dedim :)
ben baktımm cnm 70 almışımmyok cnm aday sfresı dıo eşime sordum bıze kağıt verdıler ya ddı evı aradım taradım yok
netten yenı sfre alcaktım bı saat uğrastım olmadı
gıtıtm 5 laptopta denedım ıp den mı dıe gene olmadı![]()