• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla bişi bulamadım balcım bende..limangoda abartmış artık kampanyayı bitirmiyo yığılmış markalar...
o leoparlı olanı görmüştüm mağazada sanırım işime yaramaz..çok ince ısıtmaz gibi geliyor..
yazlık mı alsam acaba..kupadan iyidir dimi yaa..du ben onu alyım :S boşa gitmesin 7 tl den 4 ü düşsem 3 tl..yani 4 tl ye almış olcam..

ordaki tozluklardan var bende çok iyi bileklerim üşümüyo onları giyiyom evde :D

tamamdır alıyom onu..

biricik içi havlu cnm kurutuyo zaten şakır şakır su akmıyo vicuttan yani :) yetiyor..havluları kullanışlı değil ama bnm sadec bornoz ve baş havlum öyle gayet şık ve kullanışlı oluyor..

Helallik İstemeye geldim kızlar.
bir daha bu topiğe girmeme kararı aldım.

yarın kocacığımın doğum günü bu akşamdan biraz zeytinyağlı dolma yapim diyorum et çıkarcam yarın akşam için çorba salata bişiler daha yaparım pastada alcam hediyeyide halledim

kadife bornozum özdilek..

böcük kullandın mı ki biliyon ?

limango kargo ücreti 7 tl miş..uyuzlar sanki fizandan yolluyorlar..oradanda kazanıyolar işte..

ben bornozda banyoma uygun bulucam diye
göbeğimden çatlamıştım ararken
2 gün dolaştım sanırım
o sebeple özdilek alamadım
mor ve krem renk her markada yok
neydi hatırlamıyorum o sebeple markasını
ama memnunum benimde kadife

ne alıyosun patik anlamadım pısıpısıyımı??
kemerleri gördünmü?

göremedim kemeri...pisipisi yi alcaktım da kızdım çok yaa..7 tl kargo..kalsın onların olsun..
zati kullanmam ben pek onu..siyah olanı kalındı kumaşı o olsa alırdım..

çok indirime girmeyince almıyom ben ordan markofoni daha vicdanlı onun kargo 4 tl :)

alma cnm ozmn
boşuna ne kazandırcan onlara
bende 10 tl nin üstüne koymadan bişi alınıyosa alıyım dedim
kupa en uygunu sanırım
çorap 3,90 ama 1 tane alınmıyo :(

yarın kocacığımın doğum günü bu akşamdan biraz zeytinyağlı dolma yapim diyorum et çıkarcam yarın akşam için çorba salata bişiler daha yaparım pastada alcam hediyeyide halledim
eşine seninle ve bebişinizle nice seneler cnm..
sağolun kızlar amin inşallah, daha alamadım kendimle uğraşmaktan bu akşam alcam :69:

ne alıcan ? erkeğe hediyealmak çok zor oluyor yaa..

Back
X