• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gülsünüm tamam tamam ptesi gelcem :))
1 sene bende ayrı duramam :)
gülsün hangi çantalar o nekadan ucuzmuşşş...

sel gtme lenn nere gıdıonn
benım bu dahıl bı kaç topıcım olmasa ınan müdür olurumburda
sızınle gecrdım vaktı gecrmıyom işimde

Bu sefer isim vererek konuşacağım.
Bal, gülsünn, kırmızıpatik ve pembekelebek

Nedense anlayamadığım bir sebepten dolayı hala cutenin olayındaki ispitçinin ben olduğunu düşünüyorlar ve bana karşı tavırlılar.
He ben gereken açıklamayı zamanında zaten yapmıştım ama onlar inanmak istediklerine inanıyorlar.
Fakat böyle zan altında bırakılmak gerçekten insanın sinirlerini geriyor.
Yaklaşık bir haftadır izliyorum ve sorduğum sorulara bile cevap vermiyorlar.
İçlerindeki herneyse yüzüme açık açık söylemeyi beklerdim madem şaffalıtan yana bir sıkıntımız var.

Son kez söylüyorum o kişi ben değilim, sanırım cutede benim olduğumu sanıyor ki eşimin başına gelen kazaların bundan dolayı bana bela olduğunu düşünüyor.
Ayrıca bu mevzunun bu gelen kazalara mal edilmeside beni çok üzdü.
Herkes kaderindekini yaşar.
Benim açıklamakta sakınca gördüğüm birşey yok diğerleri gibi.
Çarşaf çarşaf kendi fotoğrafımıda evimin fotoğrafınıda eşimin fotoğrafınıda hepinize gösterdim.

Şunu söylüyorum, günahımı alıyorsunuz, sesimi çıkarmıyorum Allah'ın huzurunda görüşürüz.

Ayrıca Cuteyi ispitleyen herkimse onada hakkımı helal etmiyorum, çünkü onun yüzünden ben suçlu konumuna düştüm.

Hoşçakalın

Bu sefer isim vererek konuşacağım.
Bal, gülsünn, kırmızıpatik ve pembekelebek

Nedense anlayamadığım bir sebepten dolayı hala cutenin olayındaki ispitçinin ben olduğunu düşünüyorlar ve bana karşı tavırlılar.
He ben gereken açıklamayı zamanında zaten yapmıştım ama onlar inanmak istediklerine inanıyorlar.
Fakat böyle zan altında bırakılmak gerçekten insanın sinirlerini geriyor.
Yaklaşık bir haftadır izliyorum ve sorduğum sorulara bile cevap vermiyorlar.
İçlerindeki herneyse yüzüme açık açık söylemeyi beklerdim madem şaffalıtan yana bir sıkıntımız var.

Son kez söylüyorum o kişi ben değilim, sanırım cutede benim olduğumu sanıyor ki eşimin başına gelen kazaların bundan dolayı bana bela olduğunu düşünüyor.
Ayrıca bu mevzunun bu gelen kazalara mal edilmeside beni çok üzdü.
Herkes kaderindekini yaşar.
Benim açıklamakta sakınca gördüğüm birşey yok diğerleri gibi.
Çarşaf çarşaf kendi fotoğrafımıda evimin fotoğrafınıda eşimin fotoğrafınıda hepinize gösterdim.

Şunu söylüyorum, günahımı alıyorsunuz, sesimi çıkarmıyorum Allah'ın huzurunda görüşürüz.

Ayrıca Cuteyi ispitleyen herkimse onada hakkımı helal etmiyorum, çünkü onun yüzünden ben suçlu konumuna düştüm.

Hoşçakalın

sel gıdersen benıde götur bende gelcem senınle:59::59:gtmenı ınan ıstemıyorum
onlar hakkında bısey dıyemem ama senden hıc şüphelenmedım cunku tanıyorum azda olsa
yapanın gunahı boynuna
yapanın gunahı boynuna
suç senın deıl konu acılıyo ama nedense o isim verılemıo
madem öle kımse zan altında kalmasın cesaretlı olun ve ısım verın

sel ben yeni olduğun için bu konu da hiç bir bilgim yok bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum ama şu var ki kendinden eminsen ki eminsin burda kal derim:34::34::34::34::34:

Back
X