Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tanemim.. boşver bee...... kıskanılmak ve merak edilmek çok büyük zevk veriyorrrr:))

Annenleride tebrik ederim canım . Rabbim çok daha uzun sağlıklı mutlu yıldönümleri nasip etsin boy boy torunda :) Şey kem küm

gülsün eşinden bir jest bekliyordum ne yalan söyliyim,hiç aksatmıyor :) maşallah..
çok güzel olmuşş...

ayy 1. yaş günlerini çok seviyorum ben yavrum bnm nice güzel yaşlar geçirsin...

annenle bananada birlikte uzun ömürler inşallah..

çok canı sıkkındı... bu yüzden beklemiyordum ben amaa... yine şaşırttı beni koçişim...
bu arada çilekli almış şarabı.... fena değildi... sanırım sen daha önce önermiştin, ama hatırlayamadım canım yaaa... teşekkür ederim güzel dileklerin için...

gülsün nice uzun yıllar annene babana yeğenine inş
amin canım... çok sağoll

İlginize çok teşekkür ederim bitaneciklerim..
Bu aralar kendimi cidden kötü hissediyorum,birazda psikolojik sanırım,
olumlu yönde motive ediyorum ama bazen yeterli olmuyor demek ki,
hastaneye,doktorlara güvenmiyorum,kırdılar o güvenimi
onun için de,böyle çekiyorum ama gitmiyorum,
inşallah tamamen geçecek,sanırım şiddetli ağrının sonrasındaki bitkinlik,
neysse güzel şeylerden bahsedelim...
birçok yere davet edildik ,hem dışarda kutlamak için,
hemde annem,kayınvalidem ayrı ayrı çağırdı,
ama eşime söyledim,busene yalnız ve evde olalım diye,oda benim gibi düşünmüş olmalı ki,
onayladı..Bir aksilik çıkmaz ise evdeyiz bizde...

kızlar mutfağına leoparlı kağıt kaplayan kadının konusu nerdeydi?bize bişi yazmışmı merak ettimde:)

kütahyadan ablamlar gelecekmiş
ailecek evdeyiz 4 aile hazırlıklar bitti yemekler,pastalar, içecekler, çerezler,meyveler veeeee tombalaaaaaaa

ama bir daha tekrarlarsa lütfen aksatma canım...
en güzeli evinizde, mutlu yuvanızda kutmalanız bencede:))

cnm çilekli içmedim bilmiyorum hiç,
böğürtlenliyi tavsiye tmiştim ben cnm çekti bak görüyon mu

iyi yapmışsınız ablacım ne güzel..ezgiyle döktürürsünüz artık :)
eşinde oynarmı..bnm ki hiç oynamıyor yaf..ben oynuyorum evde deli gibi tek başıma

kızlar mutfağına leoparlı kağıt kaplayan kadının konusu nerdeydi?bize bişi yazmışmı merak ettimde:)
sabah sabah nasıl aklına geldi du bakınıyım bende

2011de yüreğinden geçen herkes anne olur inşallah düşünüyor musun bebek bu sene ?
amin canım inş...
2011 sonlarına doğru düşünüyoruz kısmetse canım...
siz ne zaman düşünüyorsunuz?

kütahyadan ablamlar gelecekmiş
ailecek evdeyiz 4 aile hazırlıklar bitti yemekler,pastalar, içecekler, çerezler,meyveler veeeee tombalaaaaaaa
ohhh ne güzell..... ellerinize sağlık canım..... umarım çok eğlenirsiniz...

akşam vadi mamoşla başladı mamoşla bitti

Beyim bayılıyor bu diziye bende mecburen izliyorum mezarlık sahnesinde ağlayacaktım nerdeyse mutfağa çay koymaya gittim gitmişkende etrafı toparladım anaa döndüm katliam olmuş sonunuda kaçırdım böyle bomba mı patladı kız

ama bir daha tekrarlarsa lütfen aksatma canım...
en güzeli evinizde, mutlu yuvanızda kutmalanız bencede:))

Canımsın benim aksatmam bitanemm...

gülsünüm annenizin ve babanızın evlilik yıldönümünü kutluyorum ve
sağlıklı nice yıllar diliyorum...
1.yaş günü deyince kızım yaşgünü aklıma geldi,
inanır mısınız ,ilk okula başlayana kadar her doğum gününde salonu süslerdim ve bütün aileyi davet ederdim,şenlik havasında geçerdi,eşimde kameraya çekerdi.
akşam cd leride izleriz artık...
1.yaş gününüzde kutlu olsun,sağlıkla,mutlulukla ve başarı dolu nice yıllar diliyorum yiğenine...

Son düzenleme:
günaydınn yahu ben neden geldim yine buraya yığılı işim var ve bugün teslim etmem gereken dünyalarca evrakkkkkk

songül ablacım geçmiş olsun bu konu üstünde dur ve bi kardiyoloğa görün cnm ablacımmm

ben gidiyoreee

sizi öpiyoreeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…