Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım...
okudum ve öğrendim...
sonuçta bunda eşinin kısmen hatası var.. sen eşini o kadınamı bırakıcaksın yani... bu kadar kolaymı.... hemen pes mi etceksin.... bence böyle olmamalı... insanalr dul ve çocuklu kişilerle evleniyorlar.... gayet güzel geçiniyolarda... sen bunumu atlatamayacaksın... bence eşine ve evliliğine biraz daha zaman ver...

neler kaynatılıyo bakim burada,ayrı kalamıyorum hee..cnm acıya acıya yazıom arada girip :)

valla anım.. her telden kaynatıyoz... yemek... koca... bebek... iş... ev işi....
sende çok zorlama boynunu canım...

cnm çalışmayada başlamak zorunda kaldım bugün.rapor bitti hoş dün 2 de geldim işim vardı..ahh iş güç işte mecburen cnın acısada gözünün yaşına bakmazlar yani..dinlene dinlene yapıyom bişiler
yemekleride kocacım yapıyo evde kaydirigubbakcemile3

ama çok az rapor vermişler yaa.... öyle valla patron milleti... hiç düşünmezlerki seni..
ayyy bak anlayışlı kocan varmış.. allah bozmasın canım..

cuteeeee
hoşgeldin fıstık,zorlama kendini biliyoruz neden yazamadığını iyi ol sen yeter,sonra nasılsa görüşürüz...

zaten geçen gün et sote yapmıştım o gemeden önce ben bakıyım dedım tadına
berbatttııııı resmen yeni baştan yaptım :çok üzgünüm:
:roflol::roflol: desene bu gidişle ALLAH korusun da kocana birşey olmayacak da sen tattığın yemeklerden zehirleneceksin :roflol: töbe töbeeee ağzımı hayra açayım değilmi ama ağzımı hayra açarsam gerisini de bayra açmam gerek :roflol::roflol: kesin şu dilimi yoksa ben tutamıyorum :roflol:
ayy ada kızz bende acıktım.. ama ne yesem bilmiyorumm((

tabii ki çalışan bayanların kurtarıcısı
eti tadındaaa acıkınca yanında guuuuruuunnn guuuruunnn :CüvCüv:

kahvaltılık gelmiş şirkete....onu yiyeceğim,börek,kahvaltılık...vs.

gulsuncum senin şirkette yemek verilmiyor mu???

valla çok zor bir durum canım yaa.... kebap.. köfte ve tavuk yemekten bıktım usandım... evde de yapasım gelmiyor bu durubu...

hala ne yiyceğimi bulabilmiş değilim...

bizim işyerinin yemekhanesi var ama ben ordan yemiyorum ,yemekler çok yağlı ve bazen abuk subuk yemekleri oluyor sinir oluyorum ...hemen yanımız avm oradan yiyorum bazen ,bazen evden getiriyorum ,kafama göre takılıyorum işte . bayanların her işi zor bu da zor her gün yemek derdi.:icecream:
bugün de tavuk pirozla yedim gayet güzeldi :icecream::icecream: şimdi de miss gibi ada çayımı içiyroum :içelim:

geçmiş olsun ..:Saruboceq:

cnmm bnmm maddelerin çoğu benziyoo bnmkilere,boşuna anlaşmadık senle demek :1hug:

Selam kızlar çeyiz topiğinden buraya mı taşındınızbilmiyorumkismile
2 gündür düşünüyordum bu topiğe ne oldu böyle diye meğer buradaymış herkes
Niye gittiniz yaa:gitme:

Selam kızlar çeyiz topiğinden buraya mı taşındınızbilmiyorumkismile
2 gündür düşünüyordum bu topiğe ne oldu böyle diye meğer buradaymış herkes
Niye gittiniz yaa:gitme:

valla öyle oldu.. ordan buraya terfi ettik artık:)))
sende hoşgeldin...
yalnız dikkat ettimde biz olmayınca oda kimsecikler yazmıyor.....

Çünkü artık topikte evlenenler çoğunlukta
Evlenenlerde bu topiğe gelmiş gulsunncm
Neyse bakalım hayırlı olsun ne diyim

ben geldim kızlar ya bişey sorucam yorumları da bayaaa okudum ama karar veremedim
:uhm:
lazer mi yoksa igneli epilasyon mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…