Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ada mahvettin beni :gitme:
öpüyorum hepinizi mucccccccccccck
Ben yasadiklarimin hicbirini unutmam.!Ama evet yeri gelir susarim.!Canimi yakan seyler olur ama yinede susarim,tükenirim.Buna izinde veririm aslinda.Salakligimdan mi?Hayir..Ben kimseye "GİT" de demem,diyemem.O kisi vazgecilmez oldugundan mi? Hayir...Ona o kadar deger veririm ki,hergün yaptiklarindan utansin diye...Ama birgün öyle bir giderim ki.KAYBEDECEGIM HICBIRSEY OLMAZ.
öpüyorum hepinizi mucccccccccccck
Ben yasadiklarimin hicbirini unutmam.!Ama evet yeri gelir susarim.!Canimi yakan seyler olur ama yinede susarim,tükenirim.Buna izinde veririm aslinda.Salakligimdan mi?Hayir..Ben kimseye "GİT" de demem,diyemem.O kisi vazgecilmez oldugundan mi? Hayir...Ona o kadar deger veririm ki,hergün yaptiklarindan utansin diye...Ama birgün öyle bir giderim ki.KAYBEDECEGIM HICBIRSEY OLMAZ.
balcım öylelerini yontmak okdr zordur ki hatta imkansızdır,maalesef kdncağız o adamla evlenmekte hata etmiş..
öyleleri ile görüşünce maalesef çok hoş durumlar yaşanmıyor..buda bana bir hayat dersi olmuştu bir zman yaşadığım bir olaydan biliyorum...öylelerini eğitmek yerine kendi hallerine bırakmak en güzeli yalnız kalırlar akıllanırlarmı hayır,kendileri gibi öyle çok var ki etrafta....
haklısın cute biz niye uğraşalım bizene derim bende ama diyemiyorum ne biliyim hassasım heralde o kızla yavrusu olmasa belki işin içinde derdim ama onların suçu günahı ne herkez arkasını dönerse nerde kalır bizim vicdanımız..
Bu nedir şimdi![]()
gulsun nereler de ya
bu aralar pek keyfi yok sanki
havalardan mı nedir bilmem