Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

az önce gelen mail şekerler :)))

Arkadaşlar merhaba

Her yıl olduğu gibi yaz dönemi süresince olağanüstü bir durum olmadığı takdirde cumartesi günleri çalışma olmayacaktır. Uygulamaya bu hafta sonu itibari ile ( 3 Temmuz ) başlanacaktır.

Bu durumla ilgili olarak gerekli düzenlemeleri herhangi bir aksamaya neden olmayacak şekilde yapmanızı rica ediyoruz.

Hepinize iyi bir yaz dönemi diliyoruz

Sevgiler

selam kızlar
bugün işe gidemedim , eşim rahatsızdı. onu evde kalınca onu bırakıp işe gitmeye gönlüm razı olmadı bende izin aldım.

kocişe ne mamalar yaptım bugün ne mamalar
izmir köfte pilav pasta.
birasdan yices :)

nıye bu saate burdayım bılın
ıptal olmuş program
nazar ettınız nan
hava koşulları nedenıylemışmişmiş

neysem koçiş bana kesın mumlarla dolu bı masa hazrlamıştır

böcük üzüldüm senin adına....
neyse artık bir dahaki sefere diyelim
umarım eşin güzel bir masa hazırlamıştır....

ben de dediğim gibi eve geldim ve tahinli kurabiyemden yaptım
tepsideyken fotosunu çekmişim iyiki sonradan hiç aklıma gelmedi :)))

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Son düzenleme:
Adam ellerine sağlık nefis görünüyorlar. Nolmuş benim böcüğüme veee günaydın hatunlar !

günaydın kızlar...

adacım ellerine sağlık.. enfes görünüyorlar canım...
ereğlicim.. kız öncede gece kuşuydun şimdi sabah kuşu oldun haaa.. sana da günaydın canım..
boswer... hoşgeldin canım.. ee nasıl geçti kına, düğün, balayı?? umarım herşey yolundadır canım..

Gülsünüm haha kız aynen ya çok doğru söyledin canım benim:) Makinaya çamaşır atıp geliyorum:)

Aaa Boşverde mi evlendi hayırlı-uğurlu-bereketli olsun boşvercim. ınşallah herşey çok güzel geçmiştir.
Pınarı gördüm sanki günaydın kız :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nurdan geldi biraz önce yanıma beraber çay içdikkkkk
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…