Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

boşverr takmaa hepmzn ısyerınde bole tıpler var

saygısız müdür bozuntusu......insan gibi davranabilmeyi kimileri mevki değiştirdikçe unutuyorlar....
umursama tatlım,Allah'a havale et.....bebişe de geçmiş olsun...

anlamıyorum ya karısı nasıl sabrediyo böyle bi insana yaa.
herşeye bir bahane bulan bir insan ya
aldığım maaştan yediğim çikolataya kadar sırf gıcıklık olsun die laf sokar.tam bi patron yalakası.dedikoducu erkek o.teki
ya adacım bizim burda müdür kavramı yok.patronlarımız başımızda 15 kişilik bi yer burası.patronlar bile rica ederler bişi yaptırırken bu emir verir.bi elemana gereğinden fazla yüz verirsen olacağı budur.

Son düzenleme:
gerçekten ne tatlı bi bebek oo yaa mşllh...

ozmn onun adı kocasavar olsun
olabiler
biraz canım sıkkın o yüzden

şeref yoksunu yaratık ya
amann brckm el yanında böyle oluyo ya (
üzülmee
inş bebeğinde sağlığı iyidir..

iyi akşamlar güzellerrr

yerinde olsam onu görmezlikten duymazlıktangelir çıldırtırdım..hiç takma deymezzz...

Bal 1 kilo tavuk 1 kilo çerez 2,5 litre fanta 2,5 lt cola 1 kg et 1 kg kıyma :) 250 tl de para

oooo götür.....
hiç yoktan iyidir nan ses etme :)

bende kaçıyom kızlarrr görüşürüzz bugün yarın akşamları ev temizlicem günüm var ya c.tesi

dikkat et sakın ağır iş yapma..çok önemli haftalar bu haftalar kuzummm

aynen baktım 7 senedir olacak gibi değil artık duymamazlıktan geliyorum.mesela bişeyi yanlış söyler yaparım sonra der ben böyle demedim.ama burdaki herkes duyar yok böle dedin derler.yok demedim der.ben de derim biz yanlış duyduk evet siz yanlış duydunuz der.o öyle yaptıkça bende öyle davranıyorum artık ama onada uyuz oluyor.her sene çıkıcam der her yılbaşı zamanlarında 7 senedir hala çıkıcak.

Son düzenleme:
brckkkk boşver be cnm..heryerde mevcut böle numuneler..aldırış etme..
çayına çorbasına müsil atsana..ben bikere yapmıştım birine :)) sinirin geçer bari :)

allah biliyo yaa sürekli sövüyorum içimden arada beddua bile ediyorum günah olduğunu biliyorum ama ediyorum çok sinirleniyorum çünkü.
müsil mi attın hadi yaa noldu akibeti

allah biliyo yaa sürekli sövüyorum içimden arada beddua bile ediyorum günah olduğunu biliyorum ama ediyorum çok sinirleniyorum çünkü.
müsil mi attın hadi yaa noldu akibeti

ya ben bi arkadaşa yapmıştım sinirlendirmişti beni :))
nolcek lavaboya koşmaktan iş yapamadı :)

günaydınnnnnn

dün sürahı aldım bıde o patlıcan şeysını
sanırım meyve neyım yemek içinn çok sevdım aldımmm

koceler bılmesın öle herşeyı amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…