işyeriyle ilgili cnm burda bi o.ç var kendini müdür sanan ters,mutsuz salağın biri.kendini bişi sanıyo çok zıtlaşıyoruz uğraşıyo benle hep ama umursamıyorum duymamazlıktan geliyorum.teyzeminkızının bebeği olmuştu 3 aylık ameliyat olmuş.10 dakka erken çıkıcam die söyledim.
dediği laf şu 6 dan sonra çık bi daha geri gelmessin
allahın belası pislik zaten 6 da paydos ediyosunuz hepiniz.neyse içimden ediyorum bildiğim tüm küfür lügatlarını
olabilergerçekten ne tatlı bi bebek oo yaa mşllh...
ozmn onun adı kocasavar olsun
biraz canım sıkkın o yüzden
işyeriyle ilgili cnm burda bi o.ç var kendini müdür sanan ters,mutsuz salağın biri.kendini bişi sanıyo çok zıtlaşıyoruz uğraşıyo benle hep ama umursamıyorum duymamazlıktan geliyorum.teyzeminkızının bebeği olmuştu 3 aylık ameliyat olmuş.10 dakka erken çıkıcam die söyledim.
allahın belası pislik zaten 6 da paydos ediyosunuz hepiniz.neyse içimden ediyorum bildiğim tüm küfür lügatlarını
Bal 1 kilo tavuk 1 kilo çerez 2,5 litre fanta 2,5 lt cola 1 kg et 1 kg kıyma :) 250 tl de para
bende kaçıyom kızlarrr görüşürüzz bugün yarın akşamları ev temizlicem günüm var ya c.tesi
allah biliyo yaa sürekli sövüyorum içimden arada beddua bile ediyorum günah olduğunu biliyorum ama ediyorum çok sinirleniyorum çünkü.
müsil mi attın hadi yaa noldu akibeti
brck gördünmü nan herkeş fakir..sen ikramiye aldın bitmicek sanıyon zaarP
nerden görsün bu garu görse tanımaz :))
yawaş ye nan boğulcan..bu arada damak tadın hiç ii değil..ıykkkk
nekdr aldın ikramiye bakem?? sölede brck garusu duysun :))
nan sende az değilsin kocenden gizli saklı iş ediyosun..
mutlukız yerinde olsam şikayet ederdim...yazık emeğinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?