Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canm hamsiyi nadir alırz onu da eşim ayıklar zaten..
büyük balığı da temizletip alıyo onu da kuyruğundan tutup zor yıkarım
bizde tavuk, balık parçalama temizleme hep paşam yapar
cıks eşimde bilmiyor ayıklamayı:)bizde balığı hiç kızartmadık bu zamana kadar hep fırınlarım.
ve genelde büyük balık alırız çupra karagöz çok lezzetli.ama dün 6 kişiydik açıkçası üstümde fazla parada yoktu.alıyım hamsiyi gitsin dedim
ay evet balıktan insan korkuyo ben korkuyorum gözlerinden büyük balıkta ne iri oluyo dimi:)
tavuğu falan zati parçalıolar.pişirme eşide eşime ait oluyo tost makinasında genelde

hoşgeldin teyzesi...

hoşbuldukl....
canım erkekde, kızda diyen çok fazla... herkes bir yorum yapıyor... bakalm hangisi tutcak... sağlıklı olsunda gerisi hiçç önemli değil...

senin melek napıyor??
aman sağlıklı olsun da prens prenses hepsinin başımızın üstüne yeri var
benm arkadaşların hepsi kız dio
akrabalar erkek
napsın canm çalışıo çok yoğun
çikolata yedim kıpırdanıo mutlu oldu galiba
Casperim belki bebiş büyüten varsa verirler zaten ondan dedim cnm
görümcede falan vardır.
evde kalaba beşiği koyacak yer arıyon onlar yük olacak sana ondan dedim:)

canm teyzeme sordum o da birinden almış geri vermiş..
görümcemlere de sormadım canm onlar da demedi bende var yok gibisine bişi.. aman istemem
evtt beşiğe yer bulduk bunların işi bitince anneannemizin evine götürcem ondan rahatça alırım diom bulsun bi yer koysun

kafasını kestirio canm eşim bilmiyorum o gözleri görünce yiyemem zati

kocem o parçaladıklarını beğenmio tatlm bütün alır kendi parçalar
bu arada 4 aydır hala tavuk yemedim be poff

iyi yapmışşn kız kalabalıga buyuk balıkmı yeterrrr bende balık temzleme ısındn hıc haz etmıyorummm

hoşbuldum kızlar teşekkür ederim
ya albüme ekledim galiba ama olmuyor sanırım müsait arkadaşlardan biri bi bakabilirmi albümüme buraya eklicektim imageden hızlıresimden olmuo bi türlü

dün evde buhranlara girdim bi ara..
ben işten çıkınca geçinemicez paramız yetmicek falan die neysem sonra sakinledim..

kocem dışarı çıkmıştı o gelene kadar saçımı falan yaptım bende öylesine de toka tutturdum
saçımın bi yerinde de 4 5 tane beyaz var
onlar görünüyormuş..

onları gördü üzüldü üzüldü sen kafana nie bu kadar takıon die,
oturdum ağladm ağladm rahatladım

paşam dio ki hamilelik ilerledikçe ağlamalar da artacak mı

Günaydın herkeseee

güzel haftalar çok yoğun bi haftasonu ardından belim sırtım ve kasıklarım ağrıyo sanırım kendimi çok yordummm
:26::26::26:

iyi yapmışşn kız kalabalıga buyuk balıkmı yeterrrr bende balık temzleme ısındn hıc haz etmıyorummm
dimi büyük balık biraz tuzlu gelirdi bana kalabalığa 7 tlye hallettim yemek olayınıeşimde çok seviyo fırında yapınca hamsiyi.illa
kafasını kestirio canm eşim bilmiyorum o gözleri görünce yiyemem zati
kocem o parçaladıklarını beğenmio tatlm bütün alır kendi parçalar
bu arada 4 aydır hala tavuk yemedim be poff
eşimede kafalarını kesmeden yolamışlar bikeresinde zar zor kestik okadar kemikli ve sert oluyoki.
tavuk yemen lazım cnm sağlıklıdır tavuk.
vallahi benim tavukçı güzel güzel keser.zaten ben 1 tavuk parçalattırmam hiç.genelde but baget o göğüs kanat alıcaksam ayrı alırım.
ince ince bile kesiyolar güzel oluyo memnunum ben.evde parçalıcam her yer mafolur

hahaha tabı cnmmm obur turlu kısı bası 7 ye kurtarsan sukrederdın bız kalabalık olnca balık yapmıyoruz ztn esım dıyorkı balıkla doymuyorumm birde pahalı oyyy oyyy oyyy:):)

Valla balık temizlemeyide pişirmeyide seviyorum
her salı balık günümdür benim zevkle yaparım
kocem anlamaz zati

tiksindim kuzum ya yiyemiyorum böyle tuhaf gelio eve bile aldırtmıyorum inşallah geçer zamanla..
benm kocem kendi kesio beğenmio napm :)
keser parçalar yıkar ayrı ayrı buzdolabı poşetine de koyar ohh mis çıkarıp pişirirdim bende

geçmiş olsun kelebeğim
biriniz albümüme bakın kızlar foto görünüyomu görünmüyomu söyleyin yahuu sesimi duyan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…