iyi çok muhabbet et o zaman kuşum
sen beğenmezsen bizim kurabiyemisi
olacağı bu hıhhh
birde bilgisayarım uyuşuk olmasa
anam demin deprem oldu yaw! :18:
Günaydın herkeseee .....
canm tadı ağır olduysa die alternatif sundum kuzummcasperim tadı yenmeyecek gibi değil bitanem ama işte biraz böle margarin kokusu var.tüh yaaa
kelebeği geçtim yaaa(şimdi dövecek beni)
casperim daha akşam yedim bişeyim yoktu fazla
1 portakal 3 mandalin 1 kivi yedim
bugün biraz ağırlaştım nedense yaaa
melodi geçmiş olsun canım
casperim tadı yenmeyecek gibi değil bitanem ama işte biraz böle margarin kokusu var.tüh yaaa
kelebeği geçtim yaaa(şimdi dövecek beni)
Cnm önemli olan becermek değil mi eşim her yaptığım yemeğii öle bi yiyoki her övgülerle kalkıyo masadan ödül olarak masayı bile toıpluyooo bu bana o kadar ii geliyo ki
geçen bi ezogelin çorbası yaptım eltimler bizdeydii o kadar çok beğendikiii tarif yazıp verdim :) beni bi moka benzetemiyon sen sanırım
Tüm günaydınlara kocaman günaydınlarr
hade ordan keloboş garusuuuu
adam övücek tabi övmesinde görsün hahayyyyyy
kelebeğim ellerine sağlık cnm kafa kırıyorum yavrum
hepimiz yapa yapa öğreniyoruz işte
benim kafamı karıştıran gelin oldu pis gelin
yinemi değiştin nannnn kafam karısıyor aaaaaaaaaaa
bişi yapmadı kuzum yaa margarinin kaç gram old sordum oda 125 dedi bende şaka diom:)kıyamam gelinimizeenaptı gelünnn
yok kız esma için koymuştum görsün diye
bunu bana benzetmiş te esma
bişi yapmadı kuzum yaa margarinin kaç gram old sordum oda 125 dedi bende şaka diom:)kıyamam gelinimizee
bu arada oğlunun odası çok güzel cnmm
hava çok soğuk yaaaa
ewet burdada ole sen sıkı gıyın dunde usyordun bak
ayyyy şimdi bilgisayarı camdan aşağı atıcam!
kaç saattir ekran donup duruyor. iyice kafayı yedi yaw.
güneş odanız güzelmiş. güle güle büyüsün odasında.
mutlu geçmiş olsun.
brck anladık nan tırtıl kurabiye yaptın,margarin çok koydun :)) kafa ütüleme nan :)) eline sağlık cnmmmpp
kelebek garusu kocan demek ne kötü yemekler gördü kaç yıldır adam yemekler iyileşmeye başlayınca övüyo..kimbilir kaçkez zehirlendi :))) hahahaha demi kuşum :)))
benim eşimi diyim size..akşam nar ı almış..oturma odasında yicekmiş..örtülerim beyaz,halım beyaz ve yeni yıkandı hepsi..zorla ikna ettim evin içinde nar yenmez diye..ayıklıyım ben kaşıkla ye diyorum..yok öyle bişey anlamam yormam lazım narı diyo :)) neyse sonunda dediğime geldide..evim batmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?