• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaşa casperim bu garuların hiçbirinin aklına gelmedi taç teslimi yapalım lütfen.Tören istiyorum:19:
:1: hadi bakalım organikim ver tacı birazda brck taksın :1::1:
iyi beslen tatlım
bebek doğunca ondan sana sıra gelmez mrk etme

saol canmm..
dün hamartlığım tutarak bu günün yemeğini yapmıştım Allah'tan akşam rahat rahat dinlenebilirm..
bebek bana mızmızlansın ben babamıza :1:

Son düzenleme:
organik cnm...bilmiyorum ki üşüttüm mü ne oldu ama kötü bir ağrı :((( evet yeter de artar doğru diyorsun...çorbam hazır
tavukta fırın da piyazın fasulyesi derin dondurucudan çıkarıldı bile :)))
geriye pilavım kaldı...

mutlucum,ayaklarımı üşütecekte bir şey yapmadım ama ne bileyim neyse zaten geçmezse dr.mu arayacağım...

sen farkında olmadan üşütmüşsündür canım:38:

hepinize merhaba

adaer+, LaMe+, Alya+, caspersy+, PembeKelebek+, organiksheker+, mutlukız+, MeLoDi+

hoşgeldin canım :16::16:

hmm anladım canım...baya ertelemişler... yarın meleğini görceksin... kocaman olmuştur şimdi...

desene sırayla ranevularımız... perşembe de mutlucuğumun... cuma da benim:))

evet canım arka arkaya denk gelmiş:38:

sağolun canlar...hepinizin aklına ilk üşütmek geldiğine göre var bunda da bir hayır :1: herhal üşüttüm yani...
az zaman daha geçsin diyorum...
bir de bebeğin hareketleri de ben onları ağrı diye mi adlandırıyorum da diyorum :44: o derece kendisinin hareketlerinden bihaberim çünkü...

nan piyazı da öylesine eklemiştim menüye hamiş garuların aklına düşürdüm hay bana yani...

böcükkkk hasta mısın kuzum,geçmiş olsun bacım gitmeyeydin işe,yatıp dinleneydin...

canm bebeğin ilk hareketler kaşıntı gibi oluo :1: içim gıdıklanıo gibi oluyodm ben

tekrar merhaba kızlar hoşgeldinizzz

evet lame cim sıralı oldu valla:) bakalım ne alemde yaramaz şükür bulantılar dışında sıkıntım yok

aman ne güzel canım... inş. sonuna kadar böyle devam eder.. bulantılarında bitmesine az kaldı zaten...

spedyy.. canm valla eğer heveslenip yaparsan sende bebiş, o kartepeleri bir süre rüyanda görürsün :1::1::1:

hahaha ben pipisini yersem kızımı vermenin bi anlamı kalmıycak,kelebeğin junior behlülü kapcak kızımı, bi daha düşün istersen:52::52:

:1: az bişi ye bırak aaa :)
oyy senin kızın rüyamdaki gibi bi güzeellik olcak kesinn ve benn kaçırmam Allah'ım ne güzel bi bebekti yaa
keşke rüyamdaki bebeğini görebilseydin :1::1:

aman ne güzel canım... inş. sonuna kadar böyle devam eder.. bulantılarında bitmesine az kaldı zaten...

spedyy.. canm valla eğer heveslenip yaparsan sende bebiş, o kartepeleri bir süre rüyanda görürsün :1::1::1:

inş.geçer canımm en kısa zamanda bazen azap gibi gelio:( gülü sev dikenine katlanırmış hesabı katlanıyoruz:)

:18::18: işte tek korkum bu bide nargile işte :27::27: bekliyouz onun için :19:

hoşbuldum canım nasılsınız haftaya kontrol mü var :36:

ewet sipidim paşamızı görcez bakalımmmm yesin annesi totosunuuu :1::1::1:

iyiyim çok şükür cnm.
prenses-prens te iyi çok şükür:)yok hiç üzmüyor inşallah böyle devam eder
karnım çok acıktı gözümün önünden kısırlar,patatesli börekler,sarımsaklı yoğurtlu salatalar makarnalar geçiyor offf

sayende bnmde cnm çekti :1::1::1:

canm ama napim özledim :69:
yavrum parmaklarıyla oynuyoduu yesin onu annesii

lame teyzeside pipisini yesin :1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

hahaha ben pipisini yersem kızımı vermenin bi anlamı kalmıycak,kelebeğin junior behlülü kapcak kızımı, bi daha düşün istersen:52::52:

yuppi yuppi prenses bizim olcekkkkkk :32::32::32::32::23::23::23:

Back
X