Günaydın kızlar...
Karlı bir güne daha başladık...
Güneş öyle demek sen böyle düşünürsen bebeğin kime güvenecekkk..
İzmirde kar varmı?Çok güldüm izmir karı gördü die sevincinden kardan adamı amuda kalkık yapmışlar
[ı]kelebeğim hoşgeldin canım[/ı]
hoşgeldınn canımm
günaydınlarr hatunlarrrrrrrrr
günaydın kızlar...
Izmirde kar varmı?çok güldüm izmir karı gördü die sevincinden kardan adamı amuda kalkık yapmışlar
Günaydın kızlar...
İzmirde kar varmı?Çok güldüm izmir karı gördü die sevincinden kardan adamı amuda kalkık yapmışlar
günaydın kızlar!
brck kar yok canım.
ne gülüyosun biz kar görgüsüzüyüz.
kar yağdığı gün oğluşu kreşe bırakıp durağa geldik. arkada park vardı.
kardan adam yapmışlar.
fotoğraf bile çekildim.
unutmazsam haftasonu koyarım albüme.
günaydın cnm allah kolaylık versinnn sızeee
izmirde bugun kar yok ama hava soguk bakalım belkı yagar yıne harbıden bırde burayı gorseydın kar yagdıgı gun herkes cok komıktı mıllet sahıleee kosmusss cımlerın arasındakı camurlu karlarla kartopu oynyo kardan adam yaptılrr :):)
ben gercekten bunaldım buaralarda guclu omaya calışıyorum ama cok zorlanmaya basladım. ailem yok burda ondanmıdır nedır bazen bole durmlara dusuyorum kendımı cok yalnız hissediyorum.. dun gece cok agladım fenalaştımmm nefes alamadım esım balkona falan cıkardı ama sonra bana cok kızdı kafama gereksız seylerı taktıgımı kendımı hasta ettıgımı söledı ama gercekten cok zorlanıyorum. yani hıc bugune kdr sıkyt etmedım cocuktn ısten ztn calısmasam evde oturamam cok sıkılırım ama gerckten solee samımıyetıne ınanndıgım kımsem yokneyse sabah sabah herkesın ıcını sıkmak ıstemıyorummm
günaydın cnm allah kolaylık versinnn sızeee
izmirde bugun kar yok ama hava soguk bakalım belkı yagar yıne harbıden bırde burayı gorseydın kar yagdıgı gun herkes cok komıktı mıllet sahıleee kosmusss cımlerın arasındakı camurlu karlarla kartopu oynyo kardan adam yaptılrr :):)
ben gercekten bunaldım buaralarda guclu omaya calışıyorum ama cok zorlanmaya basladım. ailem yok burda ondanmıdır nedır bazen bole durmlara dusuyorum kendımı cok yalnız hissediyorum.. dun gece cok agladım fenalaştımmm nefes alamadım esım balkona falan cıkardı ama sonra bana cok kızdı kafama gereksız seylerı taktıgımı kendımı hasta ettıgımı söledı ama gercekten cok zorlanıyorum. yani hıc bugune kdr sıkyt etmedım cocuktn ısten ztn calısmasam evde oturamam cok sıkılırım ama gerckten solee samımıyetıne ınanndıgım kımsem yokneyse sabah sabah herkesın ıcını sıkmak ıstemıyorummm
speedy günaydın.
iyiki karınız var hava atmayın bakim!
valahi ya bu sene geldi gitmiyor çok güzel oldu.
kışı kış gibi yaşamayı seviyorum geçen sene hava sıcaktı bu sene bari böyle olsun.
hem belki yine erken çıkarız
cnm annem gelcek 1-2 haftayakadr bakalımmmal işte sende ankaralısın.
kız burda millet 10 yıldır kar görmüyor. kar görmek için manisaya gidenler var.
napalım bizde oynadık kocişle ama bizim karımız çamurlu değil tertemizdi.
kardan adam yapmayı bile bilmiyorlar. hayalet gibi kardan adam yapmışlar
annen gelecekti ne zaman geliyor.
sen yalnızlıktan bunalmışsın.
2 hafta evdeydim kapımı çalan kimsem olmadı. annem geldi sadece. onda da bişey anlamadım.
dışarı çıkıp gezemedim.
benimde ne evde ne işte arkadaşım yok. yalnızım.
insan değişiklik istiyor.
benimde senden pek farklı bir durumum yok.
havalar düzelsin. oğluşları alır buluşuruz.
istersen eşlerde gelir.
kıs çok uzaktasınız bebem yaaaa!
hoşgeldinn
bide bebesi olana yani bana sor hava ısnsın yaaaaaaa kuzumla evime gidemiyom kaldım annemlerde insan evini özlüyo ama
hoşgeldinn
bide bebesi olana yani bana sor hava ısnsın yaaaaaaa kuzumla evime gidemiyom kaldım annemlerde insan evini özlüyo ama
herkese merhaba
alya geçmiş olsun kuzuna
mutlucum inş.iyi haberlerle gelceksin
ayy akşam çok korktmm
duşa girdimm oğlum resmen kasıklarımı tepiyordu kımıldayamadım kaldım öyle bide bişi gelio gibi hissettm aha dedim erken doğum
çıktım korka korka yattım
gece biraz terlemişim kendime gelmiş gibiydim ama şimdik yine keyfim yok ahh dinlenmek istiyoruummm
Aman Allah korusun canım daha var dur düşünme böyle
ayy hemde çok var spidim yaa
ama oğluş maşallah 600 gr.ken sığamıyo tepinio yok yani büyüyünce napcak bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?