Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın cnm allah kolaylık versinnn sızeee

izmirde bugun kar yok ama hava soguk bakalım belkı yagar yıne harbıden bırde burayı gorseydın kar yagdıgı gun herkes cok komıktı mıllet sahıleee kosmusss cımlerın arasındakı camurlu karlarla kartopu oynyo kardan adam yaptılrr :):)

ben gercekten bunaldım buaralarda guclu omaya calışıyorum ama cok zorlanmaya basladım. ailem yok burda ondanmıdır nedır bazen bole durmlara dusuyorum kendımı cok yalnız hissediyorum.. dun gece cok agladım fenalaştımmm nefes alamadım esım balkona falan cıkardı ama sonra bana cok kızdı kafama gereksız seylerı taktıgımı kendımı hasta ettıgımı söledı ama gercekten cok zorlanıyorum. yani hıc bugune kdr sıkyt etmedım cocuktn ısten ztn calısmasam evde oturamam cok sıkılırım ama gerckten solee samımıyetıne ınanndıgım kımsem yok neyse sabah sabah herkesın ıcını sıkmak ıstemıyorummm

[ı]kelebeğim hoşgeldin canım[/ı]

hoşgeldınn canımm

günaydınlarr hatunlarrrrrrrrr

günaydınnn hoşbuldukk
alya kızcen nasıl oldu

Burdada kar varr
bizimkiler bugün istanbulda pek rahatımmmm

günaydın canım hoşgeldin
bizde karlı ve tipili bir güne başladık
akşam 10 dan beri yağıyor maşallah
doktora nasıl gideriz bilmiyorum
eşim arabayı çıkaramaz her halde

hoşgeldin canım

al işte sende ankaralısın.
kız burda millet 10 yıldır kar görmüyor. kar görmek için manisaya gidenler var.
napalım bizde oynadık kocişle ama bizim karımız çamurlu değil tertemizdi.
kardan adam yapmayı bile bilmiyorlar. hayalet gibi kardan adam yapmışlar
annen gelecekti ne zaman geliyor.
sen yalnızlıktan bunalmışsın.
2 hafta evdeydim kapımı çalan kimsem olmadı. annem geldi sadece. onda da bişey anlamadım.
dışarı çıkıp gezemedim.
benimde ne evde ne işte arkadaşım yok. yalnızım.
insan değişiklik istiyor.
benimde senden pek farklı bir durumum yok.
havalar düzelsin. oğluşları alır buluşuruz.
istersen eşlerde gelir.
kıs çok uzaktasınız bebem yaaaa!

mutlucum ve keleboşummm saolun kızlar azram dünden biras daha iyi ama yine gece alev ateş nöbetteydim

offfff hava soğuk diye evimede gidemedim bu hafta annemde mahsur kaldım sıkıldım yaaaaaaa

MUTLUCUM hayırlı haberlerle dön tatlımm

Son düzenleme:
valahi ya bu sene geldi gitmiyor çok güzel oldu.
kışı kış gibi yaşamayı seviyorum geçen sene hava sıcaktı bu sene bari böyle olsun.
hem belki yine erken çıkarız

hoşgeldinn
bide bebesi olana yani bana sor hava ısnsın yaaaaaaa kuzumla evime gidemiyom kaldım annemlerde insan evini özlüyo ama

ağlamaya yaa

cnm annem gelcek 1-2 haftayakadr bakalımmm

hoşgeldinn
bide bebesi olana yani bana sor hava ısnsın yaaaaaaa kuzumla evime gidemiyom kaldım annemlerde insan evini özlüyo ama

kuzum yavrun nasıl oldu yazdınmı yazdysanda ben goremedım belkııı

günaydın güzelliklerr...

başlayalımm :)

adacımm kek süüpper görünüo ellerine sağlıkk

böceğimm eşin iş bulmuş çok sevindm canmm kredinin diğeri de tez zamanda biter inş :)

mutlucumm
güzel haberlerle geliceksin inş..

güneşimm
canm insan arada buhranlara girio ailene yakın olsan bile yaşıyosun bunu.. biz aynı şehirdeyizz ama yeri gelio ayda bi görüyorumm bi günüm var arabamz yok 2 saat mesafedeyiz poff poff..

başkaa ne vardıı unuttum yahuu

ayy alyamm kuzun biraz iyileşmiş inş iyice düzelir canmm

melodi,birick,organik keleboşş nevgüüll muuckkk

Son düzenleme:
ayy akşam çok korktmm
duşa girdimm oğlum resmen kasıklarımı tepiyordu kımıldayamadım kaldım öyle bide bişi gelio gibi hissettm aha dedim erken doğum
çıktım korka korka yattım
gece biraz terlemişim kendime gelmiş gibiydim ama şimdik yine keyfim yok ahh dinlenmek istiyoruummm

Aman Allah korusun canım daha var dur düşünme böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…