Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casperım emzirmek çok değişik tarifsiz bi duygu...

size tecrübelelerimden aktarıyım...göğüs uçlarım yara olmaktan son anda kurtuldu çünkü hazırlıklıydım bu gibi durumlara..göğüs kalkanı varya hayat kurtarıcı hiçbişey almayın ama onu ilk sıraya koyun listenizde okdr kurtarıcı ve lansinoh göğüs ucu kremi...ilk eve geldik göğüs ucumdan kan geldi krem ve kalkan hemen işe yaradı..bide süt sağma aldım ben oda mucizem oldu sağıp saklıyorum dondurucuda...şiddetle kalkanı tavsiye ediyorumm kızlar...hem içine biriken sütü sonra verebiliyonuz..20 cc süt birikiyo göğüs pedi koysanız o süt çöpe...hadi öptümmm

banada kimse taç vermedi kızz:)

saol tatlmm kesinlikle tavsiyelerini dikkate alıcam canmm..
hadi mis ol ela hanım uyanmadan...
öptüüm kocamann

bizim gelinde göğüs ucundan çok çekti..göğüs uçları okadar şişmiştiki vede yarıldı yara oldu hep kanıyo acıdan kıvranıodu.
o kremi kullandı bal ama aşırı faydada etmedi..ben nasıl çocuk emziririm bilmiyorum kızlar çok huylanırım göğüslerimden

speddyy bişiy sorcam şu ekler tarif için güzel oluyor mu bazıları beğenmemiş ıslak kaldı demiş
sende 1 gece öncedenmi isladın kedi dilini

speddyy bişiy sorcam şu ekler tarif için güzel oluyor mu bazıları beğenmemiş ıslak kaldı demiş
sende 1 gece öncedenmi isladın kedi dilini

hayır canım bu benim 3*4 falan yapışım.
dün yaptım ama keki falan bekletmedim kek dediği zaten kedi dili bimde var ..

süt ile ıslatıyrsun ama sütün içine atıp bekleme çevir diz direk hemen sütü çekiyr

selam kızlarr
yeni anniş bal gelmiş hoşgelmiş,, inşallah yolundadır herşey canım, öperim ela kuzuyu minik ellerinden..

ben misafir beklemeyip bu akşam yapicam h.sonu yeriz biride gelir
bana gelen giden çok olur

canm geçen c.tesi minicik borcama bisküviden pasta yaptım daha bitmedi eşim bi dilim anca yedi kalanı da ben yiyerek aldım kalorileri 2 dilim daha var

ellerine sağlık şimdiden kuzumm
ben ilk fırsatta adanın kekini yapcamm

dün akşam yapcaktm amma o kadar yürüdükten sonra hal kalmadı bide ütüyü yapınca sızdım kaldm

lameyi aradım şimcik öğleden önce ve sonra kontrolü varmış bugün izinliymişşş
hepsine selam etti

evet kelebeğim sende etmişsin içine
Sayfayı leş ettiniz pis garular

:) hadi git bıcı bıcını yap ben gelem elaya bakmaya ne kadan ücret vercen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…