hoşgeldinnnnnnn dizilerin kraliçesiiiii seninde kutlu olsungünaydınn canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun
al burdan yakk işte kadınlar gününde heeeeeeeeGüneşim bebişimde bende iyiyiz şükür pazar günü hafif leke geldi korktum biraz ama şimdi iyiyiz şükür
eşim aradı şimdi sevgililer günümüzü kutladı.Akşam doktora gidicem ya güzel bi hediye gelecekmi bakalım diyo
Bana sevgiliyken kadınlar gününde bile çiçek yollamıştı eşim
ayyy yavrum yaa serviste ilk günüsağolun kızlar!
bugün akşam çabuk olur umarım.
dün eve gittim oğlumun kıyafetlerini ütüledim.
sonra oğluşum geldi beni görünce hüngür ghüngür ağladı yavrum.
biraz oynattım sütünü içirip yatırdım.tam uyudu yatağına koydum ayağa kalktı yatağından almayım dedim yarım saat ayakta dikti beni.
işlerimi yapayım diyordum ama nasıl üşüme geldi hemen yattım.
şimdi fanın başından kalkıp tuvalete gitmeye üşüeniyorum çok soğuk tuvalet.
oğlanın bezinden mi taksaydım acaba
günaydın efsun, canım seninde mübarek olsun sevgililer günün
ahhhh sorma busabah o ağladı ben ağladımm kucağında yaticam gitme diyeeeediğer topiklerde, çalışan annelerin sabah işe giderken yavrularından nasıl hüzünlü ayrıldıklarını, yavrularının akşam annelerini görünce nasıl sevindiklerini okuyorum da, Allah kolaylık ve sabır versin canım, onların geleceği için artık...
bizim burda hala sular donuk :S tuvaletin soğuk olmasına razıyım keşke sularımız akıyor olsa, 1 aydır tuvalet kabus oldu benim için
Güneşim bebişimde bende iyiyiz şükür pazar günü hafif leke geldi korktum biraz ama şimdi iyiyiz şükür
eşim aradı şimdi sevgililer günümüzü kutladı.Akşam doktora gidicem ya güzel bi hediye gelecekmi bakalım diyo
Bana sevgiliyken kadınlar gününde bile çiçek yollamıştı eşim
yok cnm az bişi gelmiş bi daha gelmedi işte bu akşam gideceğim nöbetçi doktorum.sormaya diye gideceğim bahaneyle herşey yolundamı sorarım bidebrckk pazar günü lekelenmen oldu ya dr gittin mi tatlımmm
yok cnm az bişi gelmiş bi daha gelmedi işte bu akşam gideceğim nöbetçi doktorum.sormaya diye gideceğim bahaneyle herşey yolundamı sorarım bide
güneşim hehe banada gül alır arada eşim..
en son beni bi kaç ay önce şaşırtmıştı biraz beni kızdırmıştı o akşam eve bi gittim heryerde notlar özürler falan sonra gül vardı yatağın üstünde
Dün akşamda meyvesuyu almış bana en güzel hediye
Eşim geç gelecek akşam 9 gibi evde olur bizde bişi yapmayız
ayy dikkat et brck
git bakalım ne dicek minişide görürsünn ayy en güzel hediye heyecann
benim eşimde hediye almayı sever ama ne yalan sölim çiçek almasın heryerde kurutulmuş çiçek var evde vazolarda hep
koycak yer yok
hahhayyyyyy bu gidişle 3 lemesek bebeleriiialyaaa
nolacak haliimiz akşamaa kırmızı don giyiinnnn
hahhayyyyyy bu gidişle 3 lemesek bebeleriii
yok annem onu yılbaşında geymiştimm
bu sefer siyah kırmızı karışımı geyicem siyah kırmızı saten nevresimi sericem çünkü
akşama kayak yapicaz
hahhayyyyyy bu gidişle 3 lemesek bebeleriii
yok annem onu yılbaşında geymiştimm
bu sefer siyah kırmızı karışımı geyicem siyah kırmızı saten nevresimi sericem çünkü
akşama kayak yapicaz
gülme nan tera garusuuuuu hoşgeldinnnnahahahahahahahhaa
ayy alya nan üşenmiyoda nevresim değişcek bide
kırmızı - siyah, esesin renkleri, nişanlıykene eşimde bana hediye etmişti fanatik esesliyim diyeAma malum günler ben giyemicam
asenacım çok zor kesinlikle.
busabahta babası kabanını giydirirken ağlamaya başladı.
sesim çıkmıyor boğazım ağrıyor diye yavruma bişey diyemedim.
öpemedim bile. ağlaya ağlaya gitti kuzum.
bide serviste tanıdığı öğretmen yok yalnız kalıyor.
allahtan çabuk gidiyorlar.
alya ilk günü ama bugün babasının kucağında ağlaya ağlaya gitti.
kıyamam canım, onların geleceği için işte tüm çabalar, geçici bu günler sonuçta, elbet geçecek.
ben neyaparım bilmiyorum o günlerde, daha çok var gerçide, Allah bol bol sabır versin.
anaokulumu , birinci sınıf?
hahhay delü yazı kışı mı var bununpazar akşamı paride gittim çarpıldım geldim.
Yok anam kışın soğuğun da paris benim neyime.
kreş canım minicik oğlum benim daha teyzesi 14,5 aylık.
Valla geçer elbet ama yüreğimde hep bir sızı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?