ada akşam bakmadan çıktım cnm şimdi diyim..ençok iç takımlar batıyo yani normal giysinin altına giydirdiğin..hep bele kadr pohh :))a çok alıyım deme inan birsürü tulum kaldı en fazla 3 defa giyebiliyo ayaklı tulumları..hele yenidoğan hastane çıkışından başka alma derim hatta onu bile 0-3 aylık alsan olur..bide şapka çok gerekli sürekli kafa terliyo değiştirmek istiyosun..ayrıca yumuşak mendil bolca al hani oyalı moyalı annelerde yapıyo ya o tarz sürekli emerken bi yandanda çıkardığı için çok gerekli ben 10 tane aldım zor yetişiyo :)) şimdilik bunlar geliyo cnm aklıma..acele etme kıyafet zaten çok gelicek :))
sağol cnm..sen yenisin sanırım..ben haftada bir işe gidicem patronla anlaşmamız öyle nisanda da temelli başlycam nasipse...
aminnnnnnnnnnnnnnnnn cnm işllhhh...koklarım cnm hergün zaten kokluyom bol bol...
nan kocen yellenmiştir kokmuştur pantolu :))
o göbüş büyümedimi nan büyük halinide ekle..evt mutlu doğurcak hiç oralı değül garu...lamemde pek alınmamış üstüne ama onun zamanı var koyar nasılsa...
aminnnnnnnn cnmm..
topik akmıyomu nan alya burda yatıp kalkmış topiği akıtmak için :))
sağol cnm...
koymıcam nen yeter onlara bakıp idare edin :))
walla bakımsız tarzan gibi olmuştum geçen ctesi fırsat buldum annemdeyken kaçtım boyattım..
yazın artık giyer giyer koyarız ftolarımızı..oğlunda yakışıklı kızımı görse vurulur :))
hoşbulduk cnmmmm
sağolasın..
garular tembel anam bak ben hem doğurdum hem çalışıyom hem foto koyuyommm .PPP
cnm walla boyattım oldu..ya millet daha doğuma 1 hafta kala boyatıyo hastanede bakımlı olıyım diye..hem zararı olsa kuaförüm boyamazdı eminim..oda yeni doğurdu sayılır o konuda hassas cnm..
hayırlı cumalar kızlar..
doktora çıkmadık havadan dolayı kuzumu yarın götürcez ama düzelcek gibide durmuyo...bakalım artık...
hepinizi öptüm ve kaçıyorummmm