Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın casperım bana de
bende gıremım yaa işimde yoğun deıl ama başımdan mı ayrılıyo sankı

amın cnm sağol
sabretmekten başka çaremız yok maalesef

adacım gelmiş gitmiş
özledik ne güzel buralardaydın şimdik grşmyz yahuu

anaa k.peder evleniyo muu
nerden bulmuş yabancıuyrukluyu beeeeeee
harbi film

günaydın kuzumm
oyy ciciler örülmeye başlandı demek..
annem saolsun bitirdi bile örme işini

k.peder evlenio muu
anaa geç kaldıı işte erkek milleti..
yabancı uyruklu hatunu da nerden bulmuş :)

ada gelmiş gitmiş
bebişe ciciler örülecek demek ne güzel yaaa
güle güle giysin inşallah
kayınpeder evleniyodu demek
iyide yabancı uyruklu kadını nerden bulmuş yaaa

slm kızlar...evet öyle bir durum oldu ama son dakika direkten döndü
şimdi o iş bitti diyor kayınpeder...

o mevzu geçti ben asıl mevzuyu anlatam...
2 gündür ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor.....
dün sabah 05:30 gibi uyandım ve lavaboya gittim...lavabodan sonra sol böbreğim de bir ağrı bir ağrı... Rabbım/ düşmanıma vermesin...öyle böyle gittim okula,ama 4.derse kadar zor dayandım...hemen apar topar bakırköy devlet hastanesine gittik annem ve kız kardeşimle...
acil servis kadın doğuma oradan ürolojiye sevk etti...11:00 den 15:00 kadar resmen ağrıdan kıvrandım ama pek bir şey yapamadılar bebeğime zarar olmasın diye...
yapılan idrar ve kan tahlili sonuçlarına göre taş olabilir denildi...ve sol böbreğim de genişleme görüldü...antibiyotik,iltihap için toz ve minoset verip gönderdiler...

tabi çok korktum doğal olarak,eve geldik ben de ağrı hala devam ediyor...kovayı sıcak suyla doldurup içine ayağımı sokarak hafifletmeye çalıştım ama banamısın demedi...
gecede ağrıdan uyuyamadım ((
bugün öğlene kadar anca dayandım tekrar hastaneye apar topar gittik...aynı işlemler yinelendi...kan verildi,idrar tahlili için idrarımı yapmak için lavaboya gittim verdikleri kaba idrarımı yaptım ve içinde taşı gördüm kızlar...
hele son 1-2 saat çektiğim ağrı berbattı meğer taşı düşürüyor muşum...o saniyeden itibaren sanki yeniden doğdum...öyle rahatladım ki sormayın...
Allah'ım kimseye göstermesin ben daha önce 3 kez taş düşürmüştüm zaten ama hamilelikte bir başka zor oluyormuş...
işte böyle...hafta sonum biraz sıkıntılı geçti,yarın pazar dinlenip kendime gelmeliyim...
hepinize güzel hafta sonları dilerim...

günaydn kızlarrr

bugun cok önemlı bı haber alacağım dua eder mısnız hayırlısı ıse olsunçok önemlı çokk

adacım cok cok geçmiş olsun cnm

günaydın kızlar, günaydın uğr böcüğü
hayırdır , dualarım seninle, inşallah gönlüne göre gelir haber. yeni bir iş haberi falan mı yoksa.

adaer geçmiş olsun sanada, taş dökmek çokkkk muazzam acılı bişi yaa, neyseki atlatmışsın.

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar nasılsınızz bakalımmmm
ADAcım çok geçmiş olsun cnm benim yaa
böcük cnm senin içinde rabbim hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:
adacmm çok geçmiş olsun kuzumm şükür bununla atlattınn umarım iyice dinlenmişsindir tatlmm
günaydn kızlarrr

bugun cok önemlı bı haber alacağım dua eder mısnız hayırlısı ıse olsunçok önemlı çokk

hadi bakalm hayırlısı böceemm

günaydn kızlarrr

günaydın canım rabbim gönlünden geçeni versin
hayırlısı olsun inşallah canım dualarım seninle

günaydın canım hoşgeldin

Günaydınlar kızlar nasılsınızz bakalımmmm
ADAcım çok geçmiş olsun cnm benim yaa
böcük cnm senin içinde rabbim hayırlısını versin inşallah

günaydın canım biz iyiyiz kendi adımıza siz nasılsınız bakalım

günaydın kızlrrr..

günaydın canım hoşgeldin nasılsınız bakalım?

adacığım çok geçmiş olsun canım
casperim günaydın canım

herkese günaydıınn..

c.tesi çıktık işten oğluşumla azmettik akşam 8de evimizin işi bitmişti bizde bittik o da ayrı
babamız işten geldi bize mamalar hazırladı yedik..

pazar gününü tembellik yapmaya ayırmış paşam 8 tane dvd almış film izleme günü yapcaktk ama olmadı:)
11de uyandık kahvaltı hazırlarken teyzem aradı size gelcez die tamam dedim oğluşunu da özlemiştm zaten
ardından diğer teyzem aradı ee bizde gelioz ona da tamam dedim :)
ve annemm onlar gelirse bende gelirim dedi dedim annem sensiz olmas tabi gelin derkeen bi sürü misafirim oldu :)))
hemencik yoğurt çorbası, taze fasülye, irmikli tavuk göğsü tatlısı ve buzlukta pişmeyi bekleyen lahana sarmasını attım ocağa..
tavuk koydum o da haşlandı
annemler gelincede pilavı ve salatayı yaptık tavukları da didip baharatlayıp fırına attık..

yorucuydu biraz ama güzeldi hafta sonumuz

mutlucum ve casperım, hoşgeldiniz...

mutlucum.. son günlerin.. ne çabuk geçiyorzaman yaaa..

casperım.. çok yorulmuşsun ama güzel olmuş.. hiç teyzem yok ama eminim olsaydı çok severdim:))

böcük... allah sabır versin... işte kısaca patron milleti.. patronun iyisi olmaz aslaa... baştan belliydi bir pislik çıkaracağı... hiç kimse böyle mükemmel olamazdı zaten..

gunaydınlara günaydınnnn:)
casperim dolu dolu geçmişşş:)
bendede çaya ve maça misafir vardı
cumartesi kayınvalideme uğradım yarım saat kadar.Sonra pantolonun sıkıyo gibi illa gidelim hamile pantolonu alalım dedi.neyse gittik wakikiden aldıkta çok büyükler yaaa 36 beden pantolon bana büyük geliyo:)hadi karın kısmını geçtim zaten bacaklardanda büyük:)neyse aldık falan üstünede alalım dedi yok dedim sorna alırız gene dedi tamam dedim.dünde pantolonumu getrmeye geldi.bizim orada pazar vardı dün gitti pazarımı yaptı meyve sebze herşeyi almış.hiç sesimi bile çıkarmadım
3 senenin acısını çıkardı hatun sanırım
saolsun hatta her hafta gelsin alsın.ben onlar için neler neler ödüyorum her ay lafı bile olmaz

Son düzenleme:

günaydın canım hoşgeldin
yorucu ama güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz canım

Günaydın herkeseeee

günaydın canım hoşgeldiniz nasılsınız?

hoşbulduk canım evet bugünü saymazsak son 2 günüm var canım
hepinizi çok ama çok özlicem canım

ohh ne güzel biriciğim iyi olmuş
her hafta gelsin yapsın alışverişi falan iyi olur canım
yavaş yavaş akıllanıyor galiba

selam kızlar nasılsınzzz hepınıızıı opuyorumm...

ada cım cok uzldum gecmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…