Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Lamecim böcükcüm günaydın güzellerr
Böcük annenle hasret gidermişsin iyi olmuş
Lamecim imzan çok güzel ben yapmadım henüz.

Lamecim böcükcüm günaydın güzellerr
Böcük annenle hasret gidermişsin iyi olmuş
Lamecim imzan çok güzel ben yapmadım henüz.

günaydın caım , hoşgeldin..
teş.ederim.. bende çok beğendim..
sen de yap canım.. bebeğinle ilgili detayları öğreniyorsun:)

günaydın herkese ...

güzel haftalar bu c.tesi meleğimi görcem inşallah ..

netide sınırsıza geçirdiler habire kopup duruyo sinir oluyorumm

Günaydın keleboşşşş
lamecim prijunun cinsiyet öğrenilemedi göstermemiş:)

kız olabilir canım.. bizimde 12. haftadan itibaren hiç göstermedi ve doktorum hep kız dedi.. göremediği halde... sonuç kızım oluyor...
rabbim sağlıklı evlatlar versinde er geç öğrenir nasılsa:)

nerde kaldı bu kızlar yaaaaaa...

Kızlar dün karadeniz somon aldım pazardan 1 tane yetermi die tereddüt ettim baştan :)ama tavuk floto gibi 4 e bölüyo tam yetti
bayada güzel bir balık tavuk gibi bembeyaz kılçığınıda çıkarıyolar yerken zorlanmıo insan çupra gibi korkmuyo.Çupra alıyodum genelde ama artık bunuda tercih edebilirim.Fırında yapıyorum patates ve soğan doğrayıp.Sizde başka bi tarifi varmı sarımsaklı falan nasıl olur acaba deneyen varmı:)yada tost makinasında nasıl olurr..
Çok beğendim balığıda bu arada.

aaa ciddimisin cnm casperim aradı meşgule almıştıı

canım biraz önce konuştum...
dün sabah başlamış sancııs ama keslmiş.. sonra öğlenden sonra tekrar başlamış.. 10 d bir falan.. beklemiş nişn yada su gelsin diye gelmeyince 10 gibi hastaeye gitmş.. 3 cm açıklığı varmış... doktorda vermiş suniyi... 00.15 te normal doğum yapmış...çok kolay olmuş.. çokta dikişi yokmuş... bebişi de 2700 doğmuş... memeyide alıyormuş.. herşey yolundaymışş...
kızlara söyle sakın kokrmasınlar, çok kolaymış diyorr... bilginize.. hepinize slmı var:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…