Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anladım canım. beklemekten başka yolu yok sanırım...

ayy kıyamam yaa.. en sevdiği şeyden bile vazgeçmiş....
senin içinde çok zordur.... rabbim yardım etsin...

hoşbuldum lamecim.
alyaa kız nick ne seksüü öyle.

kızlar bu arada bende tedaviye başladım hayırlısıyla.bugün çatlatma iğnemi olacam.dualarınızı bekliyorum.

hoşbuldum lamecim.
Alyaa kız nick ne seksüü öyle.

Kızlar bu arada bende tedaviye başladım hayırlısıyla.bugün çatlatma iğnemi olacam.dualarınızı bekliyorum.

hoşgeldinnn tatlımm
hee pek seksü seviyom ben yaaaaa
napıyonn gelmiyon pekkk kızzz
ayhh hadi hayırlısı hakkında cnm herşey gönlünce olsn inş.

NERDESİN NAN SEN ZATİ KAYIPTIN Bİ HAMİŞ OLDUN UNUTTUN BİZİ HEEEEE
NAPIYO ALYA KUZU

cnm bnm geliyom bakıyom kimse yok gidiyomm ... işlerimde yoğun şu sıra ondan

alya kuzu iyidir herhalde haftaya c.tesi detaylı ultrasonumuz var bakalımm büyümüş mü kuzum

kanal d yeni bir program yapmış...evim şahane diye...
nasıl güzel yaptılar evi,bayıldım tek kelimeyle :)))
salonum için ben de arasam mı yaw

bal kız nerelerde acaba???
ya kuzusu...iyidirler umarım...

hoşbuldum lamecim.
Alyaa kız nick ne seksüü öyle.

Kızlar bu arada bende tedaviye başladım hayırlısıyla.bugün çatlatma iğnemi olacam.dualarınızı bekliyorum.

canım benm allah gönlünün istediğini nasip etsin senin bebiş yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorum

selaaaammmm

8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 10.000'i aşkın kişi katıldı.

26 - 27 Ağustos 1910 tarihinde Danimarka'nın Kopenhag kentinde 2. Enternasyonale bağlı kadınlar toplantısında (Uluslararası Sosyalist Kadınlar Konferansı) Almanya Sosyal Demokrat Partisi önderlerinden Clara Zetkin, 8 Mart 1857 tarihindeki tekstil fabrikası yangınında ölen kadın işçiler anısına 8 Mart'ın "Internationaler Frauentag" (International Women's Day - Dünya Kadınlar Günü) olarak anılması önerisini getirdi ve öneri oybirliğiyle kabul edildi.

kanal d yeni bir program yapmış...evim şahane diye...
nasıl güzel yaptılar evi,bayıldım tek kelimeyle :)))
salonum için ben de arasam mı yaw

bal kız nerelerde acaba???
ya kuzusu...iyidirler umarım...

bende ızlıyorum hergün ama cok beğenmedım açıkcası
cok fark yok
döşemeler değişiyo ve her eve aynı şey yapıyolar
asma tavan ışık sistemı duvar kağıdı ve şömıne hep aynı bıde cok klasık
daha sporr yapsalar daha şık olur dıye düşünuyorum
tabı bu benım fıkrım

günaydın bu arada herkesler iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…