Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

napim lamem yaa hep uyuyorum ben yaaa çok uykucu biri oldum ben böyle pis değildimsonradan oldummmm:)
bak garunun çamaşırına o bendende pasaklu hihi bende çamaşır yok okadar:)

valla iknizde birbirinizden betersiniz bacım...koltukların altı kimbilir nasıldırr???

pınarcım.. ne güzle olmuş.. başbaşa vakit geçrimeniz.... evlilik yıldönümünüzde yakın, prova yapmışsınızdır sizz:))
canım rabbim yardım eder ve bırakırsın bir şekilde.. bak herkes bırakıyor... böyle düşünüp üzme kendini boşyere...

gülsuncum sağol canım benim, evet yıldönümümüz yakın ama o gün benim 2. işgünüm olmuş olucak, özel birşey yapamayız yani.. bakalım genede kısmet.

bu arada bebiş olmadan bol bol gez, standart bir cümle biliyorum ama en az 4 ay kaput olduk biz,, gerçi benimki kış bebeği olduğu için böyle oldu, seninki daha sıcak havalara denk gelecek inşallah,, genede sen gez eğlen bi süre uzak kalacaksın,,

eşim beni sabah kızkulesine götürdü, evlenme teklif ettiği masaya oturduk, kahvaltımızı ettik,, çok güzeldi yaa, sonra kuleye çıktık kahvemizi içtik,, hava şansımızıa gene soğukdu ama günümüz çok güzel geçti..

slmmmmm kızçelerr nasılsınız bakemmmmmm
sankimm burda bi kıpırtı varrr herkeşler burda mııııı

doğuran mı var deyin hele

kıyamamm deme öleee :2::2::2:

napim lamem yaa hep uyuyorum ben yaaa çok uykucu biri oldum ben böyle pis değildimsonradan oldummmm:)
bak garunun çamaşırına o bendende pasaklu hihi bende çamaşır yok okadar:)

nan napemmmm çok değil çamaşır ama çeşit çok olunca öle oluyo bu akşamkiyle 7 olcek

yok bak o konuda bi sıkıntım yok koltuklarımın altı acıkkk
artı her hafta süpürge tutarım ben sadece silmeyince süpürmeninde anlamı olmuyo ama en azından ben rahatlıyorum .60:

benımde kocem bugun yapcek temızlığı
süpürkeyı hazrladım not bıraktımaradımda
sil süpür dedım
evın hatunu o oldu valla

alya mutlukz doğurdu

sil süpür dedım
evın hatunu o oldu valla

alya mutlukz doğurdu

heeeee okudumm doğurdu diye ondan yazdımmmm
ayhhhh gözüaydın olsunn .Rabbim analı babalı büyütsün inş...
çok rahat doğurmuşş hee maşalllah maşallahh
darısı doğuracak kızlara inş.....

Bide bişey sorcem sze bnm gardrobum içi kahve olduğu için çok toz oluyo
kapitone diktirmek istiyom kullanan var mı ....

ben kullanıyom anneme yaptırdı diye sölenmiştim ama çok iyi olmmuş valla yıka silkele hemde güzel gözüküyo heeee
tozlardansa daha iyiiii

hoşgeldın datlımm özledımmmmm

sil süpür dedım
evın hatunu o oldu valla

alya mutlukz doğurdu

hehehehe dun umutsuz ev kadnlrında adam dedıyaa karısınaa ben cocuklra bakcam sen calıs dıyee hahaha koptum yaaa:)): sınzkıde o mısalll

kelebenkk bende kapıtone kullnıyorum hem cok duzenlı gozukuyorr dolapların içi hemdee temız iş gerktıgınde cırp gerektıgınde yıkaaa ohh mısmıss

o ney
benımkıde ck toz oluyoo ama sılıyom süreklı

bazı annelerimizin süslü püslü hatta dantelli yaptığı örtü:)

güneşcim ben izleyemedim yaa dün kar falan yağdı bi ara anten sıyırdı hiç bi kanal göstermedi ben sızmışım sonra...gece kalktığımda yapmıştı eşim:)

Son düzenleme:

hoşbuldumm tatlımmm bende bende

ahh canım ne güze süprizler yapmış gerçektende....
benceevlilik yıldönümünüzde de yapar süprizler... hazırlıklı ol sen:))
canım bende mümkün olduğnca gezyorum zaten...eşmle kısıtlı zamanımız var ama, o olmayınca hemen arkadaşlarımla takılıyorm:)....

hoşgeldin canım.. nerelerdesin yaaa..
evttt. mutlu doğurmuş dün gece:))

Son düzenleme:

kız benımkıler dantellı deeeelll bole hurc kuamsı gıbıııı olculu kesılmıs beyazzzz ... kenrlarınaa serıt gecırtmıs ama annemmm yaptrdı ceyızcıye orası doru hahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…