napim lamem yaa hep uyuyorum ben yaaa çok uykucu biri oldum ben böyle pis değildimsonradan oldummmm:)
bak garunun çamaşırına o bendende pasaklu hihi bende çamaşır yok okadar:)
selam kızlar,
herkesler iyidir umurım,,
mutlu kız doğurmuş haydi gözü aydın allah sağlıkla büyütmek nasip etsin,
diğer hamiş hatuşlarda iyisinizdir umarım
bizde inci meleğimle iyiyiz, dün ilk kez bıraktım onu babanesiyle dedesine, sabahdan akşama kadar kocişle gezdik,, 2 hafta sonra işbaşı malum, gel hatun dedi seni bi gezdiriym, ne süprizler hazırlamış bana canım kocişim,, bi kere daha çok sevdim onu valla..
Inci kuşum ben yokken mamasınıda yemiş biberonuda almış, nazı banaymış sıpanın valla.. Maşallah uslu durdu diyo babanesi, hiç ağlamadı diyo ama belkide benim içim rahat etsin die öyle diyodur bilmiyorum, en az 7 8 kez aradık napıyosunuz die ,, artık kızdılar siz kafanızı dinleyin biz iyiyiz merak etmeyin bebeği diye,, öyle garip bir halki,, ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldım kuzumdan ve gün içinde 2 kez yaşlar süzüldü gözümden,, o kadar çok özledim yavrumu, nasıl bırakıp işe gidicem bennn
napim lamem yaa hep uyuyorum ben yaaa çok uykucu biri oldum ben böyle pis değildimsonradan oldummmm:)
bak garunun çamaşırına o bendende pasaklu hihi bende çamaşır yok okadar:)
valla iknizde birbirinizden betersiniz bacım...koltukların altı kimbilir nasıldırr???
Pınarcım.. Ne güzle olmuş.. Başbaşa vakit geçrimeniz.... Evlilik yıldönümünüzde yakın, prova yapmışsınızdır sizz:))
canım rabbim yardım eder ve bırakırsın bir şekilde.. Bak herkes bırakıyor... Böyle düşünüp üzme kendini boşyere...
slmmmmm kızçelerr nasılsınız bakemmmmmm
Sankimm burda bi kıpırtı varrr herkeşler burda mııııı
Doğuran mı var deyin hele
benımde kocem bugun yapcek temızlığı
süpürkeyı hazrladım not bıraktımaradımda
sil süpür dedım
evın hatunu o oldu valla
alya mutlukz doğurdu
hee nerdesin nan bide gelmiyon diyon ben geliyom sen yoksunnn
sil süpür dedım
evın hatunu o oldu valla
alya mutlukz doğurdu
Bide bişey sorcem sze bnm gardrobum içi kahve olduğu için çok toz oluyo
kapitone diktirmek istiyom kullanan var mı ....
Bide bişey sorcem sze bnm gardrobum içi kahve olduğu için çok toz oluyo
kapitone diktirmek istiyom kullanan var mı ....
slmmmmm kızçelerr nasılsınız bakemmmmmm
sankimm burda bi kıpırtı varrr herkeşler burda mııııı
doğuran mı var deyin hele
sil süpür dedım
evın hatunu o oldu valla
alya mutlukz doğurdu
o ney
benımkıde ck toz oluyoo ama sılıyom süreklı
hoşgeldın datlımm özledımmmmm
hehehehe dun umutsuz ev kadnlrında adam dedıyaa karısınaa ben cocuklra bakcam sen calıs dıyee hahaha koptum yaaa:)): sınzkıde o mısalll
kelebenkk bende kapıtone kullnıyorum hem cok duzenlı gozukuyorr dolapların içi hemdee temız iş gerktıgınde cırp gerektıgınde yıkaaa ohh mısmıss
ahh canım ne güze süprizler yapmış gerçektende....gülsuncum sağol canım benim, evet yıldönümümüz yakın ama o gün benim 2. işgünüm olmuş olucak, özel birşey yapamayız yani.. bakalım genede kısmet.
bu arada bebiş olmadan bol bol gez, standart bir cümle biliyorum ama en az 4 ay kaput olduk biz,, gerçi benimki kış bebeği olduğu için böyle oldu, seninki daha sıcak havalara denk gelecek inşallah,, genede sen gez eğlen bi süre uzak kalacaksın,,
eşim beni sabah kızkulesine götürdü, evlenme teklif ettiği masaya oturduk, kahvaltımızı ettik,, çok güzeldi yaa, sonra kuleye çıktık kahvemizi içtik,, hava şansımızıa gene soğukdu ama günümüz çok güzel geçti..
hoşgeldin canım.. nerelerdesin yaaa..slmmmmm kızçelerr nasılsınız bakemmmmmm
sankimm burda bi kıpırtı varrr herkeşler burda mııııı
doğuran mı var deyin hele
bazı annelerimizin süslü püslü hatta dantelli yaptığı örtü:)
güneşcim ben izleyemedim yaa dün kar falan yağdı bi ara anten sıyırdı hiç bi kanal göstermedi ben sızmışım sonra...gece kalktığımda yapmıştı eşim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?