kız benımkıler dantellı deeeelll bole hurc kuamsı gıbıııı olculu kesılmıs beyazzzz ... kenrlarınaa serıt gecırtmıs ama annemmm yaptrdı ceyızcıye orası doru hahahaah
ben kullanıyom anneme yaptırdı diye sölenmiştim ama çok iyi olmmuş valla yıka silkele hemde güzel gözüküyo heeee
tozlardansa daha iyiiii
senden garu olmazzo ney
benımkıde ck toz oluyoo ama sılıyom süreklı
saol cnm bende yaptıram barihoşgeldın datlımm özledımmmmm
hehehehe dun umutsuz ev kadnlrında adam dedıyaa karısınaa ben cocuklra bakcam sen calıs dıyee hahaha koptum yaaa:)): sınzkıde o mısalll
kelebenkk bende kapıtone kullnıyorum hem cok duzenlı gozukuyorr dolapların içi hemdee temız iş gerktıgınde cırp gerektıgınde yıkaaa ohh mısmıss
ela mızın resımlerını ekledım
büyümüş mü teyzelerıama cok gülüyoo herşeye
anneler öle cnm seviyolar süsü püsü dantelii:)
bizde ilk gece için yatak açılır bezler falan yapılır onların bile kenarlarını oyalamışlar çok gülmüştüm
maşallahh onaa hep gulsunnn inşşşela mızın resımlerını ekledım
kız benımkıler dantellı deeeelll bole hurc kuamsı gıbıııı olculu kesılmıs beyazzzz ... Kenrlarınaa serıt gecırtmıs ama annemmm yaptrdı ceyızcıye orası doru hahahaah
ahh canım ne güze süprizler yapmış gerçektende....
Benceevlilik yıldönümünüzde de yapar süprizler... Hazırlıklı ol sen:))
canım bende mümkün olduğnca gezyorum zaten...eşmle kısıtlı zamanımız var ama, o olmayınca hemen arkadaşlarımla takılıyorm:)....
Hoşgeldin canım.. Nerelerdesin yaaa..
Evttt. Mutlu doğurmuş dün gece:))
hoşbuldummm lamecimmm imza süperr olmuşşşşş
ben burlardayımda kimse yokk ne zamandır burlarda maşallah bugünnn bütün kızlar toplaşmışşşş
teşekkür ederim canım:))
bendebugün kendimi buraya adadım valla:))
ela mızın resımlerını ekledım
anneler öle cnm seviyolar süsü püsü dantelii:)
bizde ilk gece için yatak açılır bezler falan yapılır onların bile kenarlarını oyalamışlar çok gülmüştüm
evet yaaaaa amannnnn ben onlrı yptklrı ıcın bıle kızmstm hıc kullanmdım ztnbenimkilerde dantelli değil amannn dantel bide ona mı yapılcak istemem zatiii
:)) tamam oğlumu daha çok sev :))bendee seni seviyorumm cınımmm bebişinidee daha cok sevcem snddn hahaha:)mujk
napim canm bu hafta çook yoğun çalışmıştım kendimi ödüllendirdim gezerekohh maşallah dün burda hava kötüydü akşam üstü çıktık markete gittik eksikelr vardı
bugünde beyazlarımı yıkarsam çamaşır sepeti ağlayabilir çamaşırsız kaldım diye lakin hiç boş olmadıda :)
lamecim oğluş göbüşteyken gezmek lazım doğunca hava sıcak hava soğuk malum arabamızda yok öyle her istediğimizde dışarı çıkamayızayy biricik alemsin vallaaa.. güya rken kaltın haaa:))
teşekkür ederim kızlar.. sizde yapabilirisniz bu imzayı ayarlarınızdan..
casperım.. ohhh gez bakalım....
kelebeğim.. 6 makinamı... nereye sığdırdın o kadar kirliyi yaaa..
slmmmmm kızçelerr nasılsınız bakemmmmmm
sankimm burda bi kıpırtı varrr herkeşler burda mııııı
doğuran mı var deyin hele
ayhhh iyi olmuşş ne zamandır sende yazamıyodun pekkk
prenses nasıll bakalımmm
kar varmı kızlarr köylerinizdeee:)
akşam baya yağdı sulu sulu
evt canım yaaa, bende yoğun oluyorum....
bi balımız eksik....
valla yoksun diye nerdese diğer topiğinize geliyordum seni çalmayaa:))
prenses te iyi çok şükür teyzesi... artık daha şiddetli hareketleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?