Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

topikte hamilelerin olduğu nasılda belli hep yemeklerden bahsedilmiş.benim canım valla geçen yaptığım patatesli salatadan istedi.

brck...cnm...
dün gibi demiştin ya...üşenmedim aradım hamile olduğumu haber verdiğim msj.mı...12 ekim 2011 çarşamba :)))

bu satırları yazarken bu derece heyecanlanacağımı,yüreğimin bu kadar çarpacağını,bir kuş misali oradan oraya savrulan duygulara sahip olacağımı bilmezdim......
sanırdım ki henüz erken......
sanırdım ki henüz hazır değilim.....
sanırdım ki zamanı gelmedi......

oysa hepsi boşmuş,kocaman bir boşluk......halbuki içimde bir yürek olmadan ben nasıl durmuşum ki (((((
neden bebeğime bu kadar haksızlık yapmışım.....onu neden bu kadar bekletmişim......bilmiyorum (((

bildiğim tek şey büyülü bahçe olmanın bu kadar güzel olabileceğini düşünememiş olmamdır........Rabbim nasip ederse sevdiğim adamdan,kocamdan,bir yavru sahibi olacağım arkadaşlar......
Ada kız büyülü bahçedir artık :))))) verin bakalım tacımı

Son düzenleme:
brck...casperrrr vallahi zaman nasıl geçmiş ben de şaşırdım yani...
bir de yazdıklarımı yeniden okuyunca pek bir duygusala bağladım...oyyy oğluşum,yerim onu ben

Doğalgaz 123
su 30
elektrik 70

yaa bu elektrik niye çok geliyo yahuuuuu

fatura rekoru yine bende.
elektrik 205 tl.
su 34
havalar ısınsın fatura azlsın diye bakıyorum soğuyor.
eşimde çay makinasında çayı yarım saat önceden yapıyor.
neymiş demlensinmiş. bugün kızdım.
ben fatura düşsün diye uğraşıyorrum sen yarım saat su kaynatıyorsun dedim.
tamam dikkat ederim dedi.

ayhh meloşş adamı paylamışsınn ne güldüm heeeeeee
adam çay demliyoya şükret kızzzzz

bende çaycımda demlettirmiyom 1 aydır melodi:)
ama faturam gene düşmedi
ama her hafta fırın açıyorum balık için 1 saate yakın yanıyo pişmesi için.
bide gece korkuyorum die holün ışığını yaktırıyorum:)

Son düzenleme:
ozaman hiç gelmez ananların orda
ama ananların o muhitler her yeri geçti yavrummm

semtte göre olabılır cnm neden mı yengem akşama kadar evde ona 40 tl cıvarı gelıo ve süreklı fırındı şuydu buydu annemlerde gder onlara ne bılem mısafırde eksık olmaz aynan annemlerde öle ama hiç 50 tl geldığını bılmemonlara
ben evde yokum 34 35 tl
gerçı hem ketıl cok kullandımhemde eşim bayadır evde gecelerı tv neyım izlıyoo ondanda olabılır
yaz gelsede azalsa masraflar yaa

annemlerın orda evler olmuş 200 bın tl yenı bınalar
günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…