Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydınlarr hanımlarrrrrrr
Yeni bir iş günü daha hayırlısıyla geçsinn inş..

günaydın inşallah hızlıca geçer bugün diğer arkadaş yine gelmedi hasta tüm işler yine bende

iyi yolculukla sipidimmm

ya iş yok bişi yok ama gelıo yanıma dıkılıyo adam yazamıyorumkı

sağol kuzum.

bizimkiler turnuvaya girdi maç için haftasonları artık genelde çamlıcada olucaz kocam maç oynar bende takılırım.
tabi çekiliş olacak hangi güne denk gelirse

Eşimi digiturkten arayıp duruyorlarmış kapattırmayın die iptal için başvurmuştuk.
İlk 3 ay bedava 9 ay 40 tl den ödicez gene:)
Dedim kapattırma çünkü ben ağırlaşıcam yarın öbür gün eşimde maç izlemeyi seviyo dışarılara gidicek ben tek kalıcam bebek oluncada aynı şekilde olursa olmaz.dedim iptal ettirme madem kabul et.Daha iyi bi teklif sunarlar belki die naz yapıyom dio
Düşününce eşimin maçlarda dışarı çıkması gitti geldi 30-40 tl zaten..Her hafta sonu olsa bide..

sende bana gelırsın

iilede giderse mantıklı kuzum kapattırmamanız
eşim çook nadir gider maç izlemeye o yzden eve digitürke gerek yok:)

bizde kullanıyoruz ve çok memnuz devamlı bedava yolluyorlar ve belgesel delisiyim ben keyifli oluyor

dıjıtürk ıle ılgılı bişi dıyım sıze harıka bende sevıyorum ama aradan 10 yıl geçse bıle saçma bı sebepten dolayı sızı dava edıyolar
cok duydum hatta burda bıkaç kişiye oldu
ödedıklerınızı atmayın faturaları

brckk bizdede dijitürk var evt biraz boş harcama gibi
ama kocem ts fanatiğii dediğin gibi dışarı çıksa maç izlicekk ee bişiler içer ısmarlar bide her hafta astarı yüzündfen pahalı
ondan iptal ettirmedim

aynen öyle kızlarr her hafta dışarı kaçmak isticek arkadaş ortamına alışcak ondan sonra...
mesela 2 haftadır maçlar oluyo die hafta sonları pırrr gidiyo izlemeye..
ayda ödediğim 40 tl onun bi gittiğinde ödediği 50 tl belkide..
otursun mıçının üstünde evinde..

aynen canım genelde haftasonu olacak zaten.

ınş.denk gelr cnm yaa özledım senı görüşemıyorzda

bu h sonu benımkı bakalım dayısını arıycak ne dıycek ayy olacaksa olsun olmuycaksa bı iş baksın bunaldım heebu yaz ınş karşıya taşınırız ınş
orası olmasada düşünüyorum olursa daha hızlı olcak ınş olur

az önce elim ayağıma dolaştı yazdıra basmışım kk sayfalarını yazdrdı tabı o arada patronda geldı ne etcemı şaşırdım :18::18:neysekı gerı döndu hemen attım bende

İNŞALLAH denk gelir canım

siz evi taşımadan düzen oturtamayacaksınız sanırım. şu iş olursa hemen taşınırsınız

evet her odaya tasarruf takmaya başlamak lazım. sadece salonda var.
havalar ısınınca elektrik 50 tl ye düşer.

bizim orda yeni binalar 250 300 350 die gidiyo cnm maalesef

gunaydın cnmmm

gunaydın cnmm

ya ne bilim cnm korkuyorum bazen geceleri nedense.arkamı dönünce biri kapıcak gibi oluyo sanki

allah iyiliğini versin kıs kocan yanında kaptırır mı seni?

iş için gidiyorum canım uçakla denizliye oradan afyon sandıklıya

gitmişken mutluyu da görürsün belki. bu tarafa gelmiyor musun?

İNŞALLAH denk gelir canım

siz evi taşımadan düzen oturtamayacaksınız sanırım. şu iş olursa hemen taşınırsınız

ınş cnm

galıba öle yaa zaten bu iş sıkıntısı yüzünden keyfım yok
ne yemek edesım var ne temızlık edesım
garıp garıp dolaşıom akşam eve gıdınce
eşimede cok üzülüyorum
şimdılık sadece hayal kuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…