- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günaydınlarr hanımlarrrrrrr
Yeni bir iş günü daha hayırlısıyla geçsinn inş..
iyi yolculukla sipidimmm
ya iş yok bişi yok ama gelıo yanıma dıkılıyo adam yazamıyorumkı
günaydın inşallah hızlıca geçer bugün diğer arkadaş yine gelmedi hasta tüm işler yine bende
sağol kuzum.
bizimkiler turnuvaya girdi maç için haftasonları artık genelde çamlıcada olucazkocam maç oynar bende takılırım.
tabi çekiliş olacak hangi güne denk gelirse
sende bana gelırsın
Eşimi digiturkten arayıp duruyorlarmış kapattırmayın die iptal için başvurmuştuk.
İlk 3 ay bedava 9 ay 40 tl den ödicez gene:)
Dedim kapattırma çünkü ben ağırlaşıcam yarın öbür gün eşimde maç izlemeyi seviyo dışarılara gidicek ben tek kalıcam bebek oluncada aynı şekilde olursa olmaz.dedim iptal ettirme madem kabul et.Daha iyi bi teklif sunarlar belki die naz yapıyom dio
Düşününce eşimin maçlarda dışarı çıkması gitti geldi 30-40 tl zaten..Her hafta sonu olsa bide..
Eşimi digiturkten arayıp duruyorlarmış kapattırmayın die iptal için başvurmuştuk.
İlk 3 ay bedava 9 ay 40 tl den ödicez gene:)
Dedim kapattırma çünkü ben ağırlaşıcam yarın öbür gün eşimde maç izlemeyi seviyo dışarılara gidicek ben tek kalıcam bebek oluncada aynı şekilde olursa olmaz.dedim iptal ettirme madem kabul et.Daha iyi bi teklif sunarlar belki die naz yapıyom dio
Düşününce eşimin maçlarda dışarı çıkması gitti geldi 30-40 tl zaten..Her hafta sonu olsa bide..
maalesf ama maç akşam deıl mı cnmdimi ama c.tesi çalışıyorsun bide her hafta gitmem ben onunla kuyruk gibi. :2:
eşimi digiturkten arayıp duruyorlarmış kapattırmayın die iptal için başvurmuştuk.
Ilk 3 ay bedava 9 ay 40 tl den ödicez gene:)
dedim kapattırma çünkü ben ağırlaşıcam yarın öbür gün eşimde maç izlemeyi seviyo dışarılara gidicek ben tek kalıcam bebek oluncada aynı şekilde olursa olmaz.dedim iptal ettirme madem kabul et.daha iyi bi teklif sunarlar belki die naz yapıyom dio
Düşününce eşimin maçlarda dışarı çıkması gitti geldi 30-40 tl zaten..her hafta sonu olsa bide..
maalesf ama maç akşam deıl mı cnm
gelırsın
pazar günü gelıyor mu
aynen öyle kızlarr her hafta dışarı kaçmak isticek arkadaş ortamına alışcak ondan sonra...brckk bizdede dijitürk var evt biraz boş harcama gibi
ama kocem ts fanatiğii dediğin gibi dışarı çıksa maç izlicekk ee bişiler içer ısmarlar bide her hafta astarı yüzündfen pahalı
ondan iptal ettirmedim
yarın günleri falan belli olacak.
sabah olabilir akşam olabilir ama en geç 19:00 maçı olabilir işte.
yazıcaklar bakalım bizimkilere hangi günler denk gelecek
pazarlara denk gelende olur ınş
sonra bıde dönüş yolu var tabı geç olmaması ıyı
aynen canım genelde haftasonu olacak zaten.
ınş.denk gelr cnm yaa özledım senı görüşemıyorzda
bu h sonu benımkı bakalım dayısını arıycak ne dıycek ayy olacaksa olsun olmuycaksa bı iş baksın bunaldım heebu yaz ınş karşıya taşınırız ınş
orası olmasada düşünüyorum olursa daha hızlı olcak ınş olur
az önce elim ayağıma dolaştı yazdıra basmışım kk sayfalarını yazdrdı tabı o arada patronda geldı ne etcemı şaşırdım :18::18:neysekı gerı döndu hemen attım bende
hoşgeldiniz kızlar...
melodi, bebefonda çok fazla elektrik harcamaz heralde... evdeki bütün ampulleri tasarrufluyla değiştirmek bile fark ediyor...
casperım... valla bende dün yırttım sen gibi:)) köfteleri indirmedim çünkü eşim bugün izinli... o indiricek.. hehee:))
sen başka bir menü düşün canım bence...
ddemir, hoşgeldin.. ee bi tanıt kendini...
bizim orda yeni binalar 250 300 350 die gidiyo cnm maalesef
gunaydın cnmmm
gunaydın cnmm
ya ne bilim cnm korkuyorum bazen geceleri nedense.arkamı dönünce biri kapıcak gibi oluyo sanki
iş için gidiyorum canım uçakla denizliye oradan afyon sandıklıya
gitmişken mutluyu da görürsün belki. bu tarafa gelmiyor musun?
İNŞALLAH denk gelir canım
siz evi taşımadan düzen oturtamayacaksınız sanırım. şu iş olursa hemen taşınırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?