sizede afiyet olsun kuzummherkese afiyet olsun yemeğe gidiyoruz biz ...
hoşgeldin canmmkızlar mehaba eşimle karşıklı masalarımız yazdığım zaman hemen anlıyo burada olduğumu bi arada bdv da fazla takılıyodum oda okumuş ordaki okuları okuma paranoyak olursun diye kızıyo biraz bu siteye girmeme :)) yazmam engel olabilir ama ben devamlı buralardayım yada bazen sayfa açık oluyo alta ama ben yerimde olmuyorum sizin yazdıklarınızıda çok sonra görüyorum
hamışler slmmm
ve hamış olmayanlar
dün ılk defa kemalpaşa tatlısı yaptım
ılk yapmama rağmen cok güzel oldu
üzerınde 1 lt suya 1 kg şeker dıo ama ben 4 su bardağı su 2,5 şeker koydum aynı bardakla güzel olmuş
he bıde 15 20 dk kaynatın şerbette dıo ben 5 yada 7 dk kaynatıp aldım nasıl 15 dk anlamadım erırdı
bu arada ocak en kısık ayarda 5 7 dk tutup cıkardım
kocem cok beğendı hatta üstünü o süsledı
gece uyanıp bende tadına baktım sabah kalktım gene yedımbenden garu olur beee
selam.. geçte olsa gelebildim:)
hoşgeldin canmm
senden garu olur tamamda hazır tatlıyı yapmakla bağdaştırmayalım
nıye öle dıon casperımm
ya cok tatlı olsaydı ya şekerlı pakettekı tarıf gıbı yaapydmanam sızede yaranlmıyoo yaparsanız ben tarıf verım dedım
böcükk senden garu olur nan
patiği özledim
balımı özledimmm
hoşgeldiin canmm
yoğun yoğun çook yoğunsun sanırım dimii
hoşbulduk canım...
bende öyleyim.. açgözlülüğümden biraz fazla kaçırmışım((
yemeği beğenmedim canım pide döner istedi yedim ama sanırım yağlı geldi
birazdan bi elma yiyip bastırayım bari...
eşime sabah temiz üst baş veriodum 2 tane kot denedi biri zor kapandı diğeri hiç olmadı.Morali bozula bozula gitti işe
baktığında kilolu görünmüyor ama kilo almış.Çok canı sıkıldı aradı akşam yemek yapma die
sadece salata yiyecek biride değil ama dedim sana salata yaparım bende kuru fasulye yapıcam kendime
ekmeği kes dedim.Gece yatarken nutelları ekmeğe sürmeyi biliyodu.Kendimden utandım dio:)
evt canım yaa çok yoğunum maaleseff((
ee ne var ne yok? indirdn mi tavuğu:))
lamecim inanmıcan ama çıkarmadım
sabah banyodan çıktm mutfağa gittim çıkarmak için
bi bardak meyve suyu doldurdm içtim çıktm
lamecim maşallah eşin atom gibi olur onu yeyince
ayy canım bizde aynı dertten muzdaribiz..
kıyafetleri dar gelmiyor ama göbek aldı başını gidiyo.. her söylediğimde farkındayım hayatım artk dikkat edicem dyor.. ama o laf orda kalıyor...
geçen akşam annesi oğlum sen mi taşıyorsun inciyi kızım mı bilemedim dediii
otelde kahvaltı yapıyor ve geçen hafta denk geldim, arkadaşlarndan öğrenmiş, iki tane meyveli yoğurdu karıştırp içine ceviz, fındık ne bulursa koyup yiyiyor... ama normalde az yer... bakalım nereye kadar gitcek bu durum...
Evet cnm bizde göbek yaptık beraber büyütücez sanırım göbişleri eşlerle:)
Akşama görücez bakalım napıcak.Aslında eşimde çok yemez ama işte nutellaları kilo aldırdı demekki
ekmeğe 1-2 aydır fazla saldırmıştı ama normal:)
benimki öle meyveli yoğurt falan hiç bilmez yemezde abur cubur falanda yoktur bizdede.
cnm o enerjiyle eve geliyo demi eşin bidehehe
evttsana inanamıyorum...... ne için gittiğini bile unutmuşsun mutfağaa:))
aynen öyle oluyor canımmm.... kendiside bu atomluğunun neden kynaklandğını yeni farkettii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?