Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

buu gebelik şeyinden brck ve casperimde niye yokkineeeee

esoesssss kızzzzzzzzz hep burdasın ama yazmıyon heçç
nereye yazıyon acepppp

nereye yazıyon acepppp

ayarlamak lazımmış kuzumda ben becerene kadr doğuma giderim zati çizelgem dio 59 gün kalmış poff ne çabuk bitti bee

alyaa şu bi haftada büyüyen göbüşümle ben ikisinide ezerim
göbekime neler oluo anlamıom birden büyüdü sankim eşim balon gibi oldun dio yaa

hahhahahahaaaaaa ezme kızzz yazzık
eee balon neki daful olcen davul

hahhahahahaaaaaa ezme kızzz yazzık
eee balon neki daful olcen davul

anamm hadi bee sabah kalkarken alay edio hergün yataktan yuvarlanarak inebilirsin die

alya bişi dicem yaa bu ara bişiler oldu banaa
sabah ezanı duyuyom yerimden kalkasım gelmio
akşam desen öyle anaa namaz deyince tembellik çöküo
sabah eşim kalkıo duyuyom kalktığını o gelene kadr da uyumuom ama yok şeytan kalkamıom yerimden poff ne olcak bu halim

hemm artık ağırlaşmaya başlladın hemde yoruluyon iştede işte tembellik şeytan vesvesesi karışıyo
bırakma cnm devam et Rabbim affeder inş. bişiy olmaz
ahh bende kılamıyom zati işte
evde de yazın kaza edyodm ama kışın bende iyice saldım yaa toparlanmam lazım dini vecibelerim için

ay kuzum içimde rahat etmio huzursuz oluyorum ama dediğim gibi kalkamıyorum yerimden resmen yaa
ayy inşş inş..
dediğin gibi yazın kaza ediodum zaten akşam namazına eve yetişiyordum bile ama şimdik eve girioz yatsı okunuyo..
işten çıktığım an bi vakit bile atlamıcam inş..

caspırım az kaldı yaa 59 kalmış bile belki 10 gün kadarda erkenden gelir.Allah dan sıcaklara kalmadın bak bana tam sıcaklara kalıyom( az kaldı iştende ayrılcan evinde rahat edersin

caspırım az kaldı yaa 59 kalmış bile belki 10 gün kadarda erkenden gelir.Allah dan sıcaklara kalmadın bak bana tam sıcaklara kalıyom( az kaldı iştende ayrılcan evinde rahat edersin

sorma canm ya valla geldi sıra bana evt yaz hamileliği çok zor oluyo diolar baharda rahat ederiz inş yaza da gezmelere başlarız :)

altın fiyatları düştü ya
kocem bilezik almayı düşünüyormuştu doğum hediyesi
gidelimde hediyeni alalım dio

nereye yazıyon acepppp

bebem ben yapmadım onu henüz çok uzun geliyo bana göz yoruyo sanki topikte gibi geldi.hergün girip bakıyorum ama gelişimine:)

esoes yasaklı cnm eşi izin vermiyo ama izliyo nan anlamadım hakket ben esoesim

kızlar mehaba eşimle karşıklı masalarımız yazdığım zaman hemen anlıyo burada olduğumu bi arada bdv da fazla takılıyodum oda okumuş ordaki okuları okuma paranoyak olursun diye kızıyo biraz bu siteye girmeme :)) yazmam engel olabilir ama ben devamlı buralardayım yada bazen sayfa açık oluyo alta ama ben yerimde olmuyorum sizin yazdıklarınızıda çok sonra görüyorum

hamışler slmmm
ve hamış olmayanlar

dün ılk defa kemalpaşa tatlısı yaptım
ılk yapmama rağmen cok güzel oldu
üzerınde 1 lt suya 1 kg şeker dıo ama ben 4 su bardağı su 2,5 şeker koydum aynı bardakla güzel olmuş
he bıde 15 20 dk kaynatın şerbette dıo ben 5 yada 7 dk kaynatıp aldım nasıl 15 dk anlamadım erırdı
bu arada ocak en kısık ayarda 5 7 dk tutup cıkardım
kocem cok beğendı hatta üstünü o süsledı
gece uyanıp bende tadına baktım sabah kalktım gene yedımbenden garu olur beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…