Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adaaa naptın acep meraklardaymmm

canımmmmm...iyiyiz şimdilik çok sağ ol birtanem,bol bol dua edin hamişlerin kabul olurmuş ya...atlatacağız inşallah dediğin gibi az kaldı...
şeker yüklememizin sonucu iyi çıktı 119... ve dediğin gibi limonataymış resmen
taşımızla ilgili ağrımız falan da yok şükür yalnız dr.um sol tarafında olduğu için oraya yatma dedi ((
benim sıpam da sol tarafta rahat ediyordu ne etcez bilmem...
rüyan hayra çıksın canım...erkek bebek görmüşsün iyidir derler...değişik,güzel bir rüyaymış bence...

bebek şekerinizi de şimdi gördüm,oyyy yesinler onu...ellerine sağlık anneciği...bize de bir el atsan

ada kızzz geçmiş olsunn tatlımmm dikkat et kendine emi

sağ ol canım benim...çok şükür şimdi daha iyiyiz...
dua edin ne olur...

ben gene sizi özledim ya ((

kızlar çok şükür mevlüdümüzü atlattık darısı sizin bebişlerinizin olsun..ayağımıntozuyla kk ya geldim..aslında nasıl yorgun ve uykusuzum anlatamam..

sizler neler yapıyosunuz nasıl gidiyo hamişlik işllh herşey yolundadır çok meraklardayım ama inanın okumaya vakit yok..son sayfayı okudum böcük garusu altın neym alıyomuş bari saf işlenmemiş altınlar oluyo onlardan al be böcük bozdururken kuruş zararın olms..eferin tam idealimdeki garusun...

adacım sende bi sıkıntı var gibi çözemedim ama meleklerinizi Rabbim korusun cnm..işllh yoluna girer herşey..o limonata varya bana nasıl iyi gelmişti hatta bir bardak daha istiyesim gelmişti dün gibi ya..

casperımm alışveriş tam gaz demek yawru yaa..çeyiz alırken bide bebişe bişiler alırken alınan haz bambaşka cnm..ben artık niyese kendime bişi alamıyorum hep bebiş şeylerine bakıyorum...kendine kesinlikle göğüs ucu çatlak kremini önceden al ihmal etme ve mümkünse 1 hafta önceden sür cnm..resmen o ilk süt gelene kdr çekilen zaman işkence..

mutlukız doğum yapmış Rabbim hayırlı bereketli sağlıklı evlat nasip etsin..sıra kimde kızlar ya bende heyecan yapıyorumm...

şimdilik bukadr garular hepinizi öpüyorum tek tek..mevlüt aksesuarlarımızı eklicem fotolara bakın fikşr olur hepsi annemin emeği..gülsünüme tekrar binkez teşekkür fikir verdi mevlüt şekerimşzde ve 1 haftada hazırladı annem..bebişimin mevlüt kıyafetli resmi yok bugün arkadaşlar oturmaya gelcek tekrar giydirip eklerim kızlar...çok seviyorum sizi beni unutmayın hemiii

günydınnnnnnn
hava harıka yaaa
h sonu full geçtı benım
abıme gıttım orda kaldık anneme gıttık ablama gıttık ve yengeme gıttık
sonra çarşıda gezdık kıtaplar aldımsonra kocemın babaannesı dedesı amcasına gelmış onlarada gıttık
yoruldummm

balım h geldın bızde senı özldıkk Allah kabul etsın cnm
harıka görunuyo şekerlerellerınıze sağlık
bende bılezık alıyorum cnm ondada pek zarar olmuyoo

günaydın kızlar. geçmişi okuyamadım henüz. umarım hepiniz iyisinizdir. ada da bir sıkıntı olmuş ama atlatmış sanırım, geçmiş olsun adacım.
günaydın böcükcüm :) hafta sonu çok yoğun geçmiş senin, ne güzel yaa, Allah daim etsin.
bende geçen hafta çarşamba günü memlekete gittim kız kardeşimin çeyiz hazırlığı vs fln için , çok özlemişim (( cumartesi günü de kocam geldi, pazar günü sınavı vardı, pazar öğleden sonra döndük evimize.

günaydın kızlar....

balımmmm... canım....bizlerde seni çook ama çok özledik... ama elacıktan fırsatın kalmıyor tabi....
allah kabul etsin mevlüdünüzü canım... bunu da atlattın çok şükür..

canım teşekkür ne demek... kızlarımızın şekerlerinin aynı olması çok mutlu ediyor beni..... annenin tekrar eline koluna gözüne sağlık....
haa bu arada sıra caspermdaa:))

h sonu 1 gün olunca ne yağacağını ınsan şaşırıo annemlerın gtmesınede 1 ay kadar zaman kaldı sonra göremıycem aylarcaköye gtcekler
her h sonu gtmek ıstıyorummm ama böleolmuycak
ınş bıan evvel taşnırız

düğün ne zmn cnm hayırlı olsun bu arada cok severım ceyıs olaylarını

lame casper h geldınız nasılsınz bakemm

halaın gelini doğum yapmışoğlu oldu

adacmm canm şükür herşey yolundaymış sevindn tatlm
sol tarafa yatma dedi paşa öyle rahat edio.. hmm bulursun bi orta yolunu canm ya az kaldı zatenn
ayy evtt buz gibi limonata
saol canmm 17 tane oldu sanırım bizim daha çook örmem lazm çook:)
balım yaa nasıl özledim seni bi bilseenn..
Allah kabul etsin tatlm benm maşallah ne de çabuk geçti zaten kuzun büyüdü mevlüdü bile okunduu yesin onu teyzesii..

öyle canm ya kendimize bişi bakmıoz inan oğluşa şunu alalım bunu alalımm
31+2 olduk teyzesi baya baya sonlara yaklaştık vee artk sıra bendee
fotoları bekliyoruz heyecanla canmm kendinize çook iyi bakıınn
günaydn bööceeemm
ohh iyi gezmişssinn

günaydın canmm
ayy güzel fikirli arkadaşm benm

evtt sıra bendeee

yaa dün akşam bişi oldu bana nefesim daraldı kalbm hızlı hızlı atmaya başladı ne oldm bilemedim
derin derin nefes alırken de eşim aha erken doğcak diye espiri yapınca bi saat hıçkıra hıçkıra ağladm korkudan
oğluşuma bişi olcak die de korktm ayy son demler daha ağlamaklı geçio sanırımm

böcük.. valla bence de doya doya gör anneni şu sıralar...

casperım... canım benim yaa... korkma lütfen o kadar..
hem paşan büyüdüğü için baskı yapıyor bütün organlarına.. bu yüzden olmuştur çarpıntın..

Son düzenleme:
fırsat bulduğun her an git o zaman kuzum yaa inş taşınırsınızz inş...
iyiyiz canm şimdikk
hafta sonumuz temizlikle geçti görümcem taşındığı için gezemedikte ama hava harikaaa

canm ya ne bilim nasıl panik oldum anlatamam eşiminde şaka yapacağı tuttuu bin pişman oldu ama nafilee
bu hafta gidicez dr.a raporumuzu alalm koyalım cebimize keyfimize göre çalışalm artk

gunaydın kızlarrrr....

bal hosgeldın mevlutunuz hayırlı olsun resımlere baktım hersey cok guzelll:):)

casperım...ayy rapor alma zama bile geldi haa.... zaman ne çabuk geçiyorr... senin hamile haberini aldığmd ahastanedeydim ben.... organiğim yanıma geldiğinde söylemişti.... ayy ne duygulandım şimdi yaaaa:2::2:

güneşim hoşgeldin...

hoşbulduk canımmmmm

gunaydın kızlarrrr....

bal hosgeldın mevlutunuz hayırlı olsun resımlere baktım hersey cok guzelll:):)
günaydn canmm benmm

ayy evt lamecim yaa
kesinlikle çook çabuk geçiyo yaa
ayy rabbim o günleri bi daha göstermesin canm benmm

bi bakıcaz doğmuş minişlerr

Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalımmm
bal cım allah kabul etsin herşeyiniz çok güzel olmuş bayıldımm:)

organiğim hoşgeldin kuzum iyiyiz sen nasılsınnn

casperim korkma tatlışım bende gerçe korkuyorum biraz kasığıma ara ara batma hissi geliyo akşamdan beri dünde pazar yapmıştım eşim evde yoktu meyve falan aldım.O kızdı alma ben alıcam daha sonra die.Bende ona kızdım pazardan alıcam die gelemedi eve işi vardı gittim kendim yaptım pazarımı.

Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalımmm
bal cım allah kabul etsin herşeyiniz çok güzel olmuş bayıldımm:)
hoşgeldiinn canmm
mutluyuz valla hava güzel keyfimiz yerindee
dr teyzemiz perşembe günü hastanedeymişş inş paşamı yine gösterir banaa
günaydın kızlar hayırlı haftalarınız olsun nasılsınızz
günaydınn canmmmm
amin canım.. inş..
ayy evt yaa... senin haberlerini de burdan paylaşıcaz inş:)

hoşgeldin brckcim..

ayy inş canm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…